11 Юни, 2024 17:02 475 3

Член на Изпълкома: Правим всичко възможно, за да се вдигне нивото на българския футбол

  • бфс-
  • николай изов-
  • футбол

Целеви проекти за развитие на ученическия футбол

Член на Изпълкома: Правим всичко възможно, за да се вдигне нивото на българския футбол - 1
Снимка: БГНЕС

БФС е в постоянна комуникация с три министерства – на младежта и спорта, на образованието и науката и на труда и социалната политика за реализацията на проекти, свързани с развитието на детско-юношеския футбол. Това сподели членът на Изпълнителния комитет на футболната централа професор Николай Изов след провелото се днес заседание.

„Проектна дейност, която е насочена за развитие на детско-юношеския футбол. Целеви проекти за развитие на ученическия футбол. За една минута не мога да ви разкажа всички неща. Георги Иванов ще даде интервю. След малко ще излезе и ще говори с медиите“, сподели Изов относно предмета на свикания Изпълком.

„Министерството на младежта и спорта, както Министерството на образованието и науката, и Министерството на труда и социалната политика са положително настроени за бъдеща работа с Българския футболен съюз. Аз съм оптимист. Има и действащо служебно правителство. Смятам, че то ще вземе правилните решения. С тези министерства правим ежеседмични разговори“, продължи той.

„Тези проекти се надявам да минат, да са насочени към финансово подпомагане. Има и проекти, в които се надявам да участват футболните клубове. Надявам се Изпълнителния комитет да взимат правилните решения“.

„Аз смятам, че господин Иванов и целият Изпълнителен комитет прави всичко възможно, за да вдигнем нивото на българския футбол и се надявам искрено да стане факт. За какво сме тук? Не сме платени. Отказахме и хонорарите, които предишното ръководство получаваха. ИК е изцяло отдаден на футбола и спорта. Аз от 16 години съм в ръководството на спорта. Четири години като декан на един от факултетите“, каза още проф. Изов относно мотивацията си да бъде член на Изпълкома на БФС.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТАКА ЛИ

    5 0 Отговор
    до там ли се докара БГ Футбол професора по плуване и бивш шев на кинезитерапия да го оправя??? плувеца Изов в НСА все е шев някъде от 15 години тегли го сега и футбола ще /оправи/! само където катедра водни спортове не му дадоха да оправи странно...
  • 2 Христо 555

    2 0 Отговор
    Алчността не прощава - на Изов също !!!
    Освен себе си друго няма да оправи
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.