Last news in Fakti

5 Юли, 2024 22:08 1 602 4

Димитър Бербатов отново ще облече екипа на Манчестър Юнайтед

  • димитър бербатов-
  • отново-
  • екипа-
  • манчестър юнайтед-
  • олд трафорд-
  • благотворителен мач

Бербатов ще е част от легендите на Манчестър Юнайтед за благотворителен мач

Димитър Бербатов отново ще облече екипа на Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Димитър Бербатов ще е част от легендите на Манчестър Юнайтед за благотворителен мач срещу легендите на Селтик. Срещата ще се състои на 7 септември на "Олд Трафорд", а приходите ще бъдат основно за фондацията на "червените дяволи", пише sportal.bg.

Бившият български национал има 56 гола в 149 мача за Манчестър Юнайтед в периода между 2008 и 2012 г. Бербатов взе участие и в предишния мач на легендите на клуба на "Олд Трафорд", който бе през 2022 г. срещу Ливърпул. Тогава той вкара гол. Димитър се присъединява към Пол Скоулс и Ники Бът, които са сред играчите, потвърдили участие в двубоя. Очаква се в тима на Селтик да бъде и Стилиян Петров.

"Ще бъде страхотно, защото ще видя бивши съотборници от Юнайтед, от националния отбор и футболисти, срещу които съм играл. Като Стан - играли сме заедно в националния отбор, но сме се изправяли един срещу друг във Висшата лига. Винаги е приятно да си с момчетата, да се шегуваме, да поиграем малко футбол, да се наслаждаваме и да съберем пари за хубава кауза", сподели Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 яко

    4 3 Отговор
    И ще вкара със сигурност.
  • 2 🥓🥓🥓🥓🥓

    4 2 Отговор
    Я ама тоя още може да рита топката . Майтап бе хораааааааа . Футбола е на тъпия спорта на сетът .хахаха двоен майтап хахахаха .
  • 3 Бербатов

    6 4 Отговор
    Редовно го канят в мачове на ветераните на Манчестър Юнайтед. Има ги в нета. Както и на анализатор в английски телевизии. За Стоичков е излишно да говоря. Постоянно е по такива мачове. Само с легенди. Абе един минал през герена, да е световна или поне европейска разпознаваема личност? 1914 ? Ти си!
  • 4 Винету

    3 0 Отговор
    Митко мафията не ти даде да станеш шеф на БФС но народа те обича....жив и здрав бъди...