23 Юли, 2024 09:30 1 596 2

Правят революционна промяна в баскетбола

  • баскетбол-
  • спорт-
  • филипините

Местните медии уточняват, че линията за 4 точки ще бъде на 8,2 метра от коша, докато тази за три точки няма да се променя

Правят революционна промяна в баскетбола - 1
Снимка: БГНЕС

Филипините смятат да извършат революционна промяна в баскетбола. В страната са предвидили веждането на стрелба за 4 точки по време на Мача на звездите във вътрешното първенство.

Местните медии уточняват, че линията за 4 точки ще бъде на 8,2 метра от коша, докато тази за три точки няма да се променя.

След този мач революционната промяна ще влезе в сила и за срещите от новия сезон в местното първенство.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъпотии

    8 0 Отговор
    Зад центъра - 5 точки. С гръб към коша и със затворени очи - десет.
  • 2 Жайме

    5 0 Отговор
    Ако вкарараш топката в коша от центъра,да ти се пишат по 5 точки или по 10,както и резултатът от срещата да достигне по 250-300 точки. За начало.