23 Юли, 2024 13:00 718 1

Манчестър Юнайтед иска да привлече още един защитник на Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • матайс де лихт-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • нусаир мазрауи

Става дума за мароканския национал Нусаир Мазрауи

Манчестър Юнайтед иска да привлече още един защитник на Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед иска да привлече още един защитник на Байерн Мюнхен, освен Матайс де Лихт. Става дума за мароканския национал Нусаир Мазрауи. Интерес към десния бек проявява и Уест Хем, пише Флориан Плетенберг.

Двата английски клуба вече проучват при какви условия може да се подсилят с 26-годишния футболист. Байерн иска да продаде Мазрауи, който не влиза в плановете на новия треньор Венсан Компани. Баварците първоначално искаха 30 млн. евро за мароканеца, но впоследствие са преценили, че няма клуб, който да плати тази сума и са намалили цената на защитника на 20 млн. евро.

Информацията гласи, че при преговори Мазрауи може да бъде привлечен за 15-20 млн. евро с включени бонуси.

Десният бек премина на "Алианц Арена" със свободен трансфер от Аякс през лятото на 2022 година. За Байерн той има 55 мача, в които е вкарал един гол и е направил 8 асистенции.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 090

    0 0 Отговор
    ....който и да вземат с тоя отрепан тренер от ниската земя, с бранителя хари магари и с църното вратарче онана отзод максимум 8-о място...