23 Юли, 2024 08:30 1 113 0

Барселона уверили Нико Уилямс, че ще успеят да платят 58 млн. евро

  • барселона-
  • нико уилямс-
  • футбол

Шефовете на Барса все още трябва да предприемат няколко стъпки, за да разполагат с необходимите средства

Барселона уверили Нико Уилямс, че ще успеят да платят 58 млн. евро - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона прави всичко възможно да финализира привличането на Нико Уилямс още тази седмица. “Релево” твърди, че от каталунския клуб са уверили крилото, че ще успеят да платят откупната му клауза в размер на 58 млн. евро.

Шефовете на Барса все още трябва да предприемат няколко стъпки, за да разполагат с необходимите средства, но са сигурни, че ще се справят със ситуацията. Ако това обаче не се случи, Нико Уилямс ще започне подготовка с Атлетик Билбао на 12 август.

Самият футболист вече е дал съгласие да премине в Барса и дори е договорил личните си условия. Неговият агент е в постоянен контакт с ръководството на “блаугранас”.

През миналия сезон фланговият нападател изигра 37 мача във всички турнири за баските “лъвове”, като вкара 8 гола и направи 19 асистенции. Той се представи блестящо и на Евро 2024, където имаше голяма заслуга за титлата на Испания.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА