23 Юли, 2024 13:59 1 338 0

Гуардиола за новия бразилец: Едно на едно ще те унищожи

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • савиньо

Сега “гражданите” го откупиха от Троа, който държеше правата му, срещу 25 млн. евро

Гуардиола за новия бразилец: Едно на едно ще те унищожи - 1
Снимка: БГНЕС

Джосеп Гуардиола е във възторг от привличането в Манчестър Сити на бразилеца Савиньо. 20-годишният офанзивен футболист привлече вниманието през миналия сезон, в който помогна за сензационното представяне на Жирона в Ла Лига. Сега “гражданите” го откупиха от Троа, който държеше правата му, срещу 25 млн. евро.

“Едно на едно ще те унищожи. Той може да играе на крилото и отляво, и отдясно, както и в средата. Но нас специално ще ни бъде нужен на крилото. Трябва да благодарим на Жирона за отличната работа с него”, коментира Гуардиола.

Савиньо, известен и като Савио, имаше период на наем и в ПСВ Айндховен. Той вече дори записа седем двубоя за мъжкия национален тим на Бразилия, а в изминалата Копа Америка дори отбеляза гол.

Засега това е единственото ново попълнение в редиците на Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА