12 Август, 2024 06:30 708 0

Челси преговаря с Атлетико Мадрид за Жоао Феликс

  • челси-
  • атлетико мадрид-
  • жоао феликс-
  • футбол

Представители на двата клуба са обсъдили в Лондон детайлите около евентуалната сделка

Челси преговаря с Атлетико Мадрид за Жоао Феликс - 1

Челси и Атлетико Мадрид водят преговори за преминаването на Жоао Феликс на “Стамфорд Бридж”, съобщи Фабрицио Романо. Представители на двата клуба са обсъдили в Лондон детайлите около евентуалната сделка. Агентът на португалския национал Жорже Мендеш също е присъствал на срещата.

Челси беше близо до привличането на друг нападател на Атлетико - Саму Омородион, но трансферът се провали в последния момент. Това по никакъв начин не е обтегнало отношенията между ръководствата на клубовете и те търсят решение на ситуацията.

Няма опасност преминаването на Конър Галахър в Атлетико да пропадне. Халфът на Челси вече пристигна в Мадрид и се очаква още днес да бъде обявен за футболист на “дюшекчиите”.

Колкото до Феликс, той вече има зад гърба си един престой като преотстъпен в Челси. Португалецът изигра общо 20 мача за “сините” и вкара 4 гола през сезон 2022/23, но след изтичането на наема не беше закупен.

В момента нападателят води подготовка с Атлетико и се представя силно в контролите. Той отбеляза голове срещу Хетафе и Ювентус, но желанието му е да напусне тима на Диего Симеоне.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА