22 Август, 2024 22:40 1 543 1

Каква римска любов! Дибала отказа 80 милиона евро

  • рома-
  • пауло дибала-
  • футбол

Аржентинецът сменя за последно своето желание

Каква римска любов! Дибала отказа 80 милиона евро  - 1

Финалното желание на звездата на Рома Пауло Дибала е да остане във Вечния град и да се превърне във важна част от историята на “джалоросите”.

Само до вчера аржентинецът бе сигурен, че ще приеме мултимилионната оферта на Ал Кадсия на стойност 75-80 млн. евро в рамките на три сезона.

Тази вечер Дибала и неговият агент са съобщили на Рома последните си намерения и желанието на атакуващия халф да продължи кариерата си на Стадио “Олимпико”.

30-годишният южноамериканец има 34 попадения в 78 мача за “вълците”. Той пристигна през лятото на 2022 г., като свободен агент от Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    2 0 Отговор
    Един от малкото останали футболисти които можем да наречем "артисти на зеления терен".Дано да няма контузии,за да ни радва и тази година с играта си.