28 Август, 2024 09:15 599 2

Кристиано Роналдо с победа и гол номер 899

  • кристиано роналдо-
  • ал насър-
  • футбол

Нападателят на Ал Насър отбеляза пряк свободен удар в мача срещу АлФейха от първенството на Саудитска Арабия

Кристиано Роналдо с победа и гол номер 899 - 1

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо е на крачка от юбилейния си гол. Нападателят на Ал Насър отбеляза пряк свободен удар в мача срещу АлФейха от първенството на Саудитска Арабия.

Благодарение на страхотния си удар португалецът вече има 899 отбелязани гола в кариерата си, сочи статистиката на ESPN. Той реализира 62 гола за Ал Насър.


Отборът на Кристиано Роналдо записа успех с 2:0 във втория кръг на шампионата на Саудитска Арабия. Освен попадението португалският капитан се отчете и с асистенция преди това.

Кристиано Роналдо успя да отбележи в четири поредни мача. Преди това той се разписа в 1-ия кръг срещу Ал Раеда, както и в два мача за Суперкупата - срещу Ал Тавун и Ал Хилал.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    4 0 Отговор
    Голям!
  • 2 Меси каза:

    2 0 Отговор
    Кристиано Роналдо е най-великият футболист в историята на Световния футбол.