29 Август, 2024 20:15 1 187 1

Скандал: Реал Мадрид не иска Килиан Мбапе да играе за Франция

  • футбол-
  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • франция-
  • национален отбор

Нападателят беше включен в състава на "петлите" за мачовете от Лигата на нациите срещу Италия и Белгия

Скандал: Реал Мадрид не иска Килиан Мбапе да играе за Франция - 1

Реал Мадрид не иска Килиан Мбапе да играе за националния отбор на Франция през септември, съобщават испанските медии в четвъртък.

Нападателят беше включен в състава на "петлите" за мачовете от Лигата на нациите срещу Италия и Белгия.

Европейският клубен шампион иска възможно най-много футболисти да си починат по време на паузата през септември, особено за тези, които са играли на Евро 2024. Треньорският щаб на мадридчани остава изключително загрижен за контузиите на основните футболисти от отбора Едуардо Камавинга и Джуд Белингам.

Треньорският щаб на френския национален отбор е наясно с позицията на Реал Мадрид относно предстоящите мачове от Лигата на нациите.

Защитникът на "белите" Антонио Рюдигер не беше повикан в националния отбор на Германия за двубоите през септември, получавайки почивка.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Флорентино Перез

    3 1 Отговор
    Това са пълни глупости изсмукани от пръстите на някой трол или малоумник. Играчи нямат право да бъдат спирани от състезания под егидата на ФИФА и УЕФА в противен случай клубът ще понесе финансова санкция. Друг е въпросът ако самият играч изяви нежелание да участва, тогава мяма наказание за клубът му в случая Реал Мадрид.
    .