2 Септември, 2024 23:00 919 4

Локо Пд привлече колумбийски нападател

  • локомотив пловдив-
  • хуан переа-
  • илко пиргов-
  • футбол-

Нападателят става шестото ново попълнение за „черно-белите“ това лято

Локо Пд привлече колумбийски нападател - 1

Локомотив Пловдив привлече Хуан Переа от португалския Академика (Коимбра) срещу трансферна сума, която „смърфовете” не обявиха.

Нападателят става шестото ново попълнение за „черно-белите“ това лято. Той е с контракт за три години.

„Хуан Переа е роден на 21 август 1999 г. в Меделин, Колумбия. Юноша е на Индепендиенте (Меделин). Състезавал се е още за португалските Лузитания и Ковия. За последно е бил част от състава на Академика. ПФК Локомотив желае успех на Хуан Переа с екипа на “черно-белите”.

Спортният директор на ПФК Локомотив Илко Пиргов говори пред клубния сайт след последния трансфер на „черно-белите“.

Пиргов сподели, че футболистът е бил следен близо година.

„Днес привлякохме нападателят Хуан Переа от португалския Академика (Коимбра). Отбелязал е 13 гола през миналия сезон, а сега в 4 мача е вкарал 2 попадения. Следяхме го от близо година, като искахме да го привлечем още през зимата, но тогава трансферната сума, която ни беше поискана, беше много висока. Сега, след продажбата на Мичи Нтело в Ивердон Спорт, успяхме да постигнем договорка с португалския клуб. Преговорите не бяха лесни, но в крайна сметка осъществихме трансфера, който бе съгласуван със старши треньора на тима Любослав Пенев”, каза Пиргов.

„Преди броени дни пък се случи продажбата на Мичи Нтело. Той премина в швейцарския Ивердон Спорт срещу доста сериозна за родните стандарти сума. След първите кръгове имахме разговор с Любослав Пенев, като решихме да трансферираме Мичи заради малкото му игрово време през новия сезон и опасност да загуби своята стойност в края му, ако не играе редовно. Клубът продължава да следи още играчи, като селекцията е все още отворена“, допълни шефът на ‘смърфовете”


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    1 3 Отговор
    Сигурно ще им донесе и по малко колумбийска пудра за нос...
  • 2 Маамубах!

    1 3 Отговор
    Закупен е за 90хил. евро!!!🙄🙄🙄 Крюшо ходи по тънък лед!
  • 3 Стойчо Дървото

    1 0 Отговор
    Чичовото не става. Вземете си го в ЦСКА!
  • 4 Гого Илиев

    1 2 Отговор
    Това е Велбъжд. Локо е закрито. Нема такъв отбор. Фалшификат.