13 Септември, 2024 20:00 2 213 8

Александър Томаш: Отварям прозореца през нощта, той настива и аз играя

  • александър томаш-
  • футбол-
  • цска

Всеки в ЦСКА трябва да знае, че нищо не е дадено

Александър Томаш: Отварям прозореца през нощта, той настива и аз играя - 1

Александър Томаш разкри любопитен детайл от кариерата си като футболист по време на пресконференцията, на която официално бе представен като треньор на ЦСКА. Той призна защо е играел в ЦСКА, въпреки че не е имал големи качества като футболист.

"Всеки в ЦСКА трябва да знае, че нищо не е дадено. Аз съм тръгнал от юношите, преборил съм се за първия отбор и то въпреки че не съм имал големи качества като футболист. Но имах по-важното - характер и сърце. Взимаха се много футболисти на моя пост по времето на Стойчо Младенов, един от тях беше аржентинец (б.р. Маркос Чарас). И като си тръгвах от ЦСКА, казах на треньора - аз му отварям прозореца през нощта, той настива и аз играя.Това е", върна се назад Томаш.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Лопата с чип⚜️

    12 6 Отговор
    Клише, как нищо не е дадено бе! Всичко подписано в договора е дадено! Заряза симпатичния Спартак ВН където можеше да си бог, където биеше ЦСКА и отиде при тях за да станеш един от стотици, които са се продали и са били сдъвкани и изплюти!
  • 2 Мисля

    7 0 Отговор
    Че има качества за треньор. За футболист той си каза. Но имаше желание и хъс. Това е важно.
  • 3 Бат Насо

    6 4 Отговор
    ЦСКА ще пребъде

    Коментиран от #5

  • 4 ЛОВЕЧ

    2 0 Отговор
    В ЦСКА е едно в Литекс съвсем друго...
  • 5 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бат Насо":

    Литекс , който играе с лиценза на Етрополе не е цска, цска ФАЛИРА преди 8 години!

    Коментиран от #6

  • 6 Левски София,

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Левски 1914":

    който се титулува като "1914", няма нищо общо с основания през 1914 година "Левски" .Настоящото подуянско отборче трябва да се нарича "Левски Лавчис" поне от уважение към своя основател...

    Коментиран от #7

  • 7 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Левски София,":

    ЛЕВСКИ на Лафчис, ЛЕВСКИ на Батков, ЛЕВСКИ на Сираков е ЛЕВСКИ София, а вие сте преименувания Литекс, който играе с лиценза на Етрополе или цска ТИРЕ София 2016.
  • 8 Помак от микре

    0 0 Отговор
    ХОДИ БАЛ.К РЕДОВНО НА КЛИЗМИ И ЩЕ ТИ ОЛЕКНЕ ПЕД.Л