13 Септември, 2024 19:03 1 438 3

Огромна драма на "Лаута"! Хебър взе точка на Локо Пд в голов трилър

  • локомотив пловдив-
  • хебър-
  • футбол

Срещата завърши 3:3

Огромна драма на "Лаута"! Хебър взе точка на Локо Пд в голов трилър - 1

Отборите на Локомотив Пловдив и Хебър завършиха наравно 3:3 в откриващия двубой на 12-ия кръг в efbet Лига. Мачът на "Лаута" бе ръководен от Мариян Гребенчарски. Душан Вукович (3) беше точен за гостите след безупречно изпълнение на фаул, но бързо домакините изравниха чрез Жулиен Лами (15). Димитър Илиев (33) направи пълен обрата за пловдивчани. Отново Лами (54) се разписа през второто полувреме. Калоян Кръстев (90) намали изоставането на пазарджиклии и направи заключителните минути доста интересни, а Набил Макни (90+6) оформи крайния резултат.

"Черно-белите" ще търсят завръщане на победния път, след като преди паузата за националните отбори завършиха наравно с Локо София (1:1) в "Надежда". Тимът от Пазарджик пък постигна първия си успех от началото на сезона, след като надделя над Берое като домакин с 3:1, и се надява днес да обърка сметките на още един свой съперник.

Срещата започна повече от добре за гостите от Пазарджик. Във втората минута Ивайло Иванов извърши нарушение около дъгата на наказателното поле. Той събори Макни, за което получи жълт картон от съдията. С изпълнението на фаула се нагърби Душан Вукович, който прехвърли стената и с помощта на горната греда отбеляза красив гол още в третата минута.

В 15-ата минута Жулиен Лами възстанови равенството с поредния си гол за Локомотив, откакто се присъедини към отбора през лятото. Дълга топка намери крилото зад гърба на защитата на Хебър, а с майсторски финт Лами се освободи, след което насочи удара си в горния ляв ъгъл на вратата.

В 21-рвата минута Локомотив направи пълен обрат чрез Владимир Медвед. Той беше изпуснат на левия фланг, след подаване на Лясков, влезе към наказателното поле, след което преодоля Дебърлиев. Намесата на ВАР обаче отмени попадението на Медвед, тъй като крилото бе в положение на засада.

В 31-рвата минута Ангел Лясков можеше да отбележи доста ефектен гол. Той опита нещо средно между удар и центриране от въздуха, при което топката описа коварна парабола и кацна точно върху мрежата на вратата.

Две минути по-късно Локомотив направи пълен обрат чрез своя капитан Димитър Илиев, който водеше атаката на "смърфовете" в днешната среща. Той получи подаване от Ангел Лясков на границата на наказателното поле, овладя с десния крак и веднага стреля с левия, което изненада Дебърлиев и защитата пред него. Топката беше насочена в обратния ъгъл на вратата и се оплете в мрежата за 2:1.

В 53-ата минута Димитър Илиев изведе Жулиен Лами. Французинът влезе в наказателното поле и нанесе мощен удар в горния десен ъгъл на вратата, оставяйки Дебърлиев безпомощен.

В 68-ата минута Медвед стреля опасно покрай вратата на Хебър.

Минута след появата си в игра Мартин Петков покачи резултата на 4:1, възползвайки се от добър пас в коридор между бранителите. ВАР за втори път се задейства и отмени попадението на Локомотив заради засада на Петков. В първата минута на добавеото време Хебър намали изоставането си и направи доста интересни заключителните минути на срещата. Калоян Кръстев беше забравен от защитата на домакините и с точен удар по земята преодоля Томов.

Локомотив можеше да сложи точка на спора след бърза контраатака, при която Камдем излезе срещу Дебърлиев, но стреля право във вратаря.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Срам за Я група

    4 2 Отговор
    Наистина е дранма, два отбора 7 удара към вратите.
  • 2 Мда

    3 2 Отговор
    Чичовото не го виждам да изкара в Локото до Нова Година.. Обикновено на други места успява да направи отбор, но тук не му се получава
  • 3 Славист Варна

    1 2 Отговор
    Това бе един честен мач, за разлика от тези на ФК Левски и ЦСКА-тире, които нагло мачкат съдиите.