13 Септември, 2024 22:00 1 494 5

Кристиано Роналдо достигна един милиард последователи в социалните медии

  • ал-насър-
  • кристиано роналдо-
  • футбол

Роналдо, който вкара своя гол 900 в кариерата миналата седмица, за да помогне на Португалия да победи Хърватия с 2:1 в Лигата на нациите, е първият човек, достигнал милиард последователи в социалните медии, съобщават световни медии

Кристиано Роналдо достигна един милиард последователи в социалните медии - 1

Португалският нападател на Ал-Насър Кристиано Роналдо премина един милиард последователи в своите акаунти в социалните медии, подпомогнат от новооткрития му канал в YouTube, който привлече повече от 60 милиона абонати за малко повече от три седмици.

Роналдо, който вкара своя гол 900 в кариерата миналата седмица, за да помогне на Португалия да победи Хърватия с 2:1 в Лигата на нациите, е първият човек, достигнал милиард последователи в социалните медии, съобщават световни медии. 39-годишната футболна звезда оглави списъка на “Форбс” за най-добре платени спортисти тази година, с приходи извън терена от 60 милиона долара, подсилени от многобройните му последователи в социалните медии.

"Направихме история, един милиард последователи! Това е повече от просто число, то е доказателство за нашата споделена страст, стремеж и любов към играта и извън нея. От улиците на Мадейра до най-големите сцени в света аз винаги съм играл за семейството си и за вас, а сега 1 милиард от нас сме заедно. Вие бяхте с мен на всяка крачка от пътя, през всички върхове и падения. Това пътуване е нашето пътуване и заедно показахме, че това, което можем да постигнем, няма граници. Благодаря ви, че вярвате в мен, за подкрепата ви и че сте част от живота ми. Най-доброто тепърва предстои и ще продължим да натискаме, печелим и творим история заедно”, написа Роналдо в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 верваме ви

    3 2 Отговор
    99% от тях са виртуални.

    Коментиран от #2

  • 2 Директора

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "верваме ви":

    Много си проС
  • 3 Транс Джендър

    3 1 Отговор
    Роналдо обичам твойте сочни топки!
  • 4 БАНГА

    2 1 Отговор
    ИТОА КЕ УМРЕ....
  • 5 Дългия

    3 0 Отговор
    Това говори за деградацията на обществото! На пример не знаят кой е Кирил и Методий кога е основана държавата , ама за тоя глупендел знаят всичко!