13 Септември, 2024 20:30 2 403 0

Трагедия сполетя Холанд, в Ман Сити готови да го пуснат в почивка

  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • манчестър сити

От Манчестър Сити пък веднага са изразили готовност да му дадат почивка и така нападателят може да пропусне предстоящия мач с Брентфорд

Трагедия сполетя Холанд, в Ман Сити готови да го пуснат в почивка - 1

Ерлинг Холанд потъна в скръб заради смъртта на близкия семеен приятел Ивар Егия, съобщи Daily Mail. От Манчестър Сити пък веднага са изразили готовност да му дадат почивка и така нападателят може да пропусне предстоящия мач с Брентфорд.

Ивар Егия, който е кум на бащата на Холанд, почина на 59 години. Той бе наричан дори „чичо” от Ерлинг, а връзката между двамата била много близка. Егия присъства на представянето на норвежеца като играч на Сити през 2022 г., както и на церемонията по връчването на "Златната топка" миналата година. Помагал му е при намирането на апартамент както в Германия, така и в Англия.

Пеп Гуардиола е бил категоричен, че ако Холанд иска да се прибере в родината си за погребението му, той ще го подкрепи.

„Труден момент за него и семейството му. Нашите мисли са за тях. Тъжно е и ще видим утре дали той е в състояние психически и физически да играе", обясни мениджърът на пресконференция.

„Ти си легенда, Ивар. Думите не могат да опишат колко много означаваше за мен и колко много ще ми липсваш! Благодаря ти за всичко. Ще се видим отново. Почивай в мир, Ивар”, написа Холанд, който се разписа 7 пъти при трите победи на Манчестър Сити до момента в първенството.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА