19 Септември, 2024 09:00 2 066 7

Милионер влиза в управата на Левски!

  • мило борисов-
  • наско сираков-
  • левски-
  • футбол

Сбирката на акционерите е насрочена за 11:00 часа в сектор А на стадион „Георги Аспарухов“

Милионер влиза в управата на Левски! - 1

Мило Борисов – собственикът на компанията, която е генерален спонсор на Левски, влиза в Надзорния съвет на клуба. Това ще се случи на Общото събрание на „сините“ днес. Сбирката на акционерите е насрочена за 11:00 часа в сектор А на стадион „Георги Аспарухов“. Регистрацията на хората, които притежават дялове от сините, ще започне в 10:00 часа. В централната трибуна ще се влиза през вход „VIP“, като регистрацията ще се осъществява във VIP залата.

Именно промяна на Надзорния съвет е една от задачите, включени в дневния ред на събранието. В точка 7 пише: Приемане на решение за освобождаване от отговорност на членовете на Надзорния съвет и на Управителния съвет за дейността на Дружеството до датата на провеждане на Общото събрание. Предложение за решение: ОСА освобождава от отговорност за дейността им членовете на Надзорния съвет и на Управителния съвет за дейността на Дружеството до датата на провеждане на Общото събрание. А в точка 8 е записано: Приемане на промени в състава на Надзорния съвет на Дружеството. Предложение за решение: 1. ОСА освобождава всички членове на Надзорния съвет на Дружеството. 2. Приема нов състав на Надзорния съвет на дружеството, съгласно направените предложения, събрали необходимото мнозинство.

В момента членове на НС са мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, неговият приближен – бизнесменът Антон Краус, както и Венцислав Димитров. Последният бе представител на главния спонсор в най-висшия ръководен орган. И по информация на „Тема Спорт“ именно той ще излезе от Надзорния съвет, а неговото място ще бъде заето от шефа му Мило Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    5 3 Отговор
    Щом е милионер не е станал с работа и е същия като черепа и спас.
  • 2 Новичок

    6 5 Отговор
    От заглавието лъха на "Ново начало - Пеевски"
  • 3 ЦИРКАДЖИИ

    4 4 Отговор
    🤣😂🤣😂🤣🤣😂 ПЕРАЛНЯТА НА ПАРИ НЯМА СПИРКА . САМО ТОТО И ПРАНЕ . Е ТОВА Е ПОДУЯНСКИЯ КОЛОС
  • 4 Празни приказки

    5 1 Отговор
    Станал е милионер от балъците, дето слага по 10-20 лв. на ден с мечти за лесни пари.
  • 5 Перо

    6 5 Отговор
    Който крадял до сега, крадял, сега отново! Кой е Наско Сираков да да бъде член на НС? С негови пари ли участва или е само формално поставено лице!
  • 6 фАНТОМасс

    1 1 Отговор
    Мило ....да не е един от псевдонимите на Борисов от Банкя ?
    Този може да е от прякорите му за футбола. А Буда , Тиква , Тулуп , Мутра са за другите му дейности !
  • 7 ЗЕЛЕН чук или ЗЕЛЕНЧУК

    1 2 Отговор
    Що не сложат Бойко и Делян , че да си дойдат нещата по местата ?! Те и без това са видни фенове и скрити спонсори и собственици !