22 Септември, 2024 10:50 822 11

Антъни Джошуа ще активира клаузата за реванш

  • антъни джошуа-
  • еди хърн-
  • даниел дюбоа-
  • реванш-
  • бокс-
  • уембли

Даниел Дюбоа нокаутира Антъни Джошуа пред 96 000 души на стадион "Уембли"

Антъни Джошуа ще активира клаузата за реванш - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн - обяви, че е сигурно, че боксьорът му ще активира клаузата за реванш срещу Даниел Дюбоа. Както е известно, Дюбоа неочаквано убедително се справи с Ей Джей пред 96 000 зрители на “Уембли” и го нокаутира в пети рунд, след като преди това четири пъти го беше пратил в нокдаун, предаде Sportal.bg.

“Сигурно е, че Ей Джей ще активира клаузата за реванш. Трябва първо да си почине и да се възстанови, но ние все още мислим, че можем да победим Дюбоа. Той се справи отлично и увереността му се повишава постоянно”, заяви Хърн малко след края на голямата битка за световната титла на Международната боксова федерация.

Самият Дюбоа вероятно по-скоро е желал да преследва обединяващ двубой с Александър Усик, но ако наистина клаузата в договора му бъде активирана, ще трябва отново да премине през Джошуа.

Шампионът на Световната боксова федерация (IBF) Даниел Дюбоа заяви, че е бил отписван от мнозина, но нито за миг не е спирал да вярва в себе си. Снощи той нокаутира Антъни Джошуа пред близо 100 000 души на стадион “Уембли” и запуши устите на критиците си.

“Нямаше как да не спечеля. Знаех, че това е моята вечер. Искам да благодаря на семейството си. Те преминаха с мен през всичко това и ме поддържаха психически силен през цялото време”, каза Дюбоа на пресконференцията след мача. “Критиците се съмняваха в мен и постоянно казваха, че ще бъда нокаутиран. Е, видяхте кой беше нокаутиран. Радвам се, че доказах на всички, че грешат. Това е само началото на моето пътуване. Чувствам се шампион и искам да запазя колана”, обяви Трипъл Ди.

“Последната година беше процес на израстване. Днес на моменти сякаш сънувах на ринга. Трябваше да сграбча възможността с две ръце и го направих. Следващите ми цели са Тайсън Фюри и Олександър Усик. Искам реванш с Усик. Трябва да разгъна пълния си потенциал”, подчерта Дюбоа. “Днес бях непобедим. Получи се хубав мач. Каквото и да беше опитал Джошуа, щях да отвърна”, добави 27-годишният лондончанин.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    13 0 Отговор
    Малко ли бой яде че иска още?

    Коментиран от #10

  • 2 Кобрата

    12 0 Отговор
    Направиха ни бимбайци но продължаваме нататък.
  • 3 оконърджепето

    4 0 Отговор
    да си дебел не те прави силен - слабо чейне не може да се компенсира -както и айкю под 100 за боксер е гавра със стандартите
  • 4 Ханку Брат

    10 0 Отговор
    На Антъни му изтича времето! С четири нокдауна и нокаут иска реванш! Тоя е луд. Явно иска още повече да се орезили пред няколко десетки хиляди на стадиона и милиони пред телевизорите.

    Коментиран от #5, #6

  • 5 Антъни

    9 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ханку Брат":

    А бе ще изям още един бой ,за няколко милиона

    Коментиран от #7

  • 6 Хан КардаН

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ханку Брат":

    Не забравяй и финансовия аспект, човека иска да хапне още един тлъст хонорар от няколко милиона преди пенсия.

    Коментиран от #8

  • 7 Ханку Брат

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Антъни":

    Така е! Прав си.
  • 8 Ханку Брат

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Хан КардаН":

    Прав си!
  • 9 Гост

    6 0 Отговор
    Джошуа приключи още когато мехиканското кюфте го преби. В този момент се счупи и започна да боксира страхливо и некадърно. Да изцеди още някой милион от реванша и да ходи да се занимава с глупости.
  • 10 Марко

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ако знаеше какъв е хонорарът за ядене на бой пред 100 000 на Уембли и няколко милиарда пред телевизорите, нямаше да задаваш такива въпроси😉

    Коментиран от #11

  • 11 Голям спорт

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Марко":

    А мозъка му кой ще го оправи? След такава кариера, всяка сутрин ставаш с една шепа хапчета, за да стигнат болките в главата. И ставането е в 4сутринта, а заспиването в 2. Мерси.