22 Септември, 2024 13:10 1 563 6

Даниел Дюбоа след побоя над Антъни Джошуа: Нямаше как да не спечеля

  • антъни джошуа-
  • даниел дюбоа-
  • бокс-
  • уембли

Знаех, че това е моята вечер, каза британският боксьор в тежка категория

Даниел Дюбоа след побоя над Антъни Джошуа: Нямаше как да не спечеля - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Шампионът на Световната боксова федерация (IBF) Даниел Дюбоа заяви, след като нокаутира Антъни Джошуа пред близо 100 000 души на стадион “Уембли”, че никога не е спирал да вярва в себе си, предаде БТА.

„Нямаше как да не спечеля. Знаех, че това е моята вечер. Искам да благодаря на семейството си. Те преминаха с мен през всичко това и ме поддържаха психически силен през цялото време.

Критиците се съмняваха в мен и постоянно казваха, че ще бъда нокаутиран. Е, видяхте кой беше нокаутиран. Радвам се, че доказах на всички, че грешат. Това е само началото на моето пътуване. Чувствам се шампион и искам да запазя колана”, каза Дюбоа на пресконференцията след мача.

„Последната година беше процес на израстване. На моменти сякаш сънувах на ринга. Трябваше да сграбча възможността с две ръце и го направих. Следващите ми цели са Тайсън Фюри и Олександър Усик. Искам реванш с Усик. Трябва да разгъна пълния си потенциал. Днес бях непобедим. Получи се хубав мач. Каквото и да беше опитал Джошуа, щях да отвърна“, добави 27-годишният лондончанин.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ентусиаст

    14 0 Отговор
    Британец кореняк..

    Коментиран от #4

  • 2 свиреп ОХЛЮВ

    18 0 Отговор
    Голямо шоу би бил мач на Бойко и Делян !
    Снажни мъжаги са и почти в една и съща категория !
    Проблемът , който виждам обаче е , че и двамата са си приятели. Нямат злоба един към друг и това би попречило да стане истински мач .

    Коментиран от #3

  • 3 РЕАЛИСТ

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "свиреп ОХЛЮВ":

    Грешиш. Такива, като тия двамата нямат приятели, а имат само интереси.

    Коментиран от #5

  • 4 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ентусиаст":

    Кво значение има .. света е такъв вече . Каквото беше от към раси и държави беше..
  • 5 Гласове от зайчарника в Банкя

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    Абсолютно сте прав господине, многократно сме повтаряли "Бацо приятели немА,.. нЕмА! Юда Исакриотски само може да завижда за предателствата на Бацо!
  • 6 Умник

    0 0 Отговор
    Първия назначен шампион, псевдобоксьор вече е в миналото. Иде ред на втория. ако не е допинга и съдиите Джошуа и Усик нямаше да са шампиони.