8 Октомври, 2024 20:45 438 2

Ръководството на Манчестър Юнайтед отново зад Ерик тен Хаг

  • ръководството-
  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • треньора-
  • англия

Отборът преживява поредните трудни моменти

Ръководството на Манчестър Юнайтед отново зад Ерик тен Хаг - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Ръководството на Манчестър Юнайтед, което има важна среща в Лондон днес, е взело решение за бъдещето на мениджъра Ерик тен Хаг. Според информация на ESPN, шефовете на „червените дяволи“ отново са изразили своята подкрепа за нидерландския треньор.

Както е известно, отборът преживява поредните трудни моменти, като няма победа в последните си пет мача и прави най-слабия си старт във Висшата лига, събирайки само осем точки от първите си седем мача. Въпреки слуховете, разпространени от британските медии за възможното назначаване на Томас Тухел като заместник на Тен Хаг, от клуба са потвърдили своето доверие в нидерландеца за пореден път.

ESPN посочва, че съсобственикът сър Джим Ратклиф, изпълнителният директор Омар Берада и спортният директор Дан Ашуърт са решени да дадат повече време на нидерландеца да видят дали може да подобри сезона.

В същото време Sky Sports съобщава, че от Юнайтед не са се свързвали с Томас Тухел относно мениджърския пост. През лятото от „Олд Трафорд“ водеха разговори с редица мениджъри, включително Тухел, за евентуален заместник на Тен Хаг, но ръководството реши да остави нидерландеца начело.

The Mirror подчертава, че въпреки спекулациите, Тухел остава предпочитаният избор за бъдеща рокада, но засега Тен Хаг ще продължи да води отбора. Още в понеделник нидерландецът обяви, че се чувства сигурен в своя пост и е планирал кратка почивка по време на предстоящата пауза за национални отбори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Буха ха

    4 0 Отговор
    Ръководството се оказаха тъпи, но упорити, ще е срамота ако изпаднат от Премиершипа.
  • 2 За съжаление

    2 0 Отговор
    За съжаление отбор като Ман Ю. Треньори като този го превърнаха като Уест Хямп ,(нищо против Лондонския тим)посредсвеността е голяма??Имо гласуват Доверие?За Какво??