Last news in Fakti

2 Ноември, 2015 12:56 2 419 0

Яке за фенове на джаджите

  • яке-
  • джаджи
На платформата Kickstarter бе представено едно високотехнологично яке, което се нарича PowearIN. Дрехата е снабдена с множество джобове, някои от тях пригодени за точно определени вещи.
В якето е вградено и зарядно устройство с капацитет 5 000 мАч, като от него могат едновременно да се зареждат до 5 мобилни устройства. Има и джоб, в който определен вид смартфони могат да се зареждат и безжично. Всичко се контролира от вграден в якето модул.
Налични са и още места за съхранение на слушалки и ред други "ниши". При положение, че времето е прекалено топло, то якето лесно се трансформира в раница. Цената на PowearIN е $249. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА