Last news in Fakti

15 Октомври, 2019 12:31 7 782 25

Раница за комбита

  • lada-
  • dacia-
  • largus-
  • logan-
  • багажна кутия-
  • shuttle box

Колкото и голям да е багажникът на колата, понякога изниква нужда от допълнителен товарен обем. В случая с Dacia Logan MCV/Lada Largus това е малко вероятно, тъй като моделът побира внушителните 2 350 литра. Shuttle box обаче добавя още почти кубичен метър към тях без да страда от типичните недостатъци на традиционните багажни кутии, съобщава порталът Лада. Онлайн.

Раница за комбита

Раницата за комбита е изработена от армирано фибростъкло и има две секции с дублиращи стопове и осветена ниша за регистрационния номер. Окача се на оригиналните врати, тежи 40 кг и има товароносимост 100 кг.

Раница за комбита

Според производителя, който между другото все още очаква сертификат, за да започне серийното производство, Shuttle box притежава редица преимущества пред багажните кутии с покривен монтаж - не влияе на центъра на тежестта и не увеличава въздушното съпротивление, което означава по-нисък разход на гориво.

Раница за комбита

При желание от страна на клиента багажната раница може да се доокомплектова с камера за движение на заден ход и парктроник. Shuttle box струва 55 000 рубли (€776), а за боядисване в цвета на автомобила се доплащат 13 000 рубли (€183).

Раница за комбита

Раница за комбита

Раница за комбита


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    43 15 Отговор
    На кола с предно предаване ми се вижда абсолютна глупост да удължиш задницата с 1м + 140кг тежест.
  • 2 асдф

    28 14 Отговор
    Яко, само дето води до недозавиване, натоварване на задното окачване може да има и други недостатъци...

    Коментиран от #8

  • 3 Бесен Язовец

    19 20 Отговор
    Не съм виждал по-грозно решение, а и тая бангия, ако я натоварят така, както аз товаря москвича, ще клекне на тампоните !

    Коментиран от #16

  • 4 САП

    18 9 Отговор
    На прав път наистина няма да е проблем. В завой и маневриране със сигурност ще оказва влияние.
    Основния въпрос е доколко задното окачване ще понесе допълнителното натоварване.
  • 5 Палко

    21 8 Отговор
    Публикувано във факти.бг: не влияе на центъра на тежестта и не увеличава въздушното съпротивление, което означава по-нисък разход на гориво.
    Това сериозно ли го мислят авторите на проекта или просто си чешат езиците за да си оправдаят недоразумението?!
  • 6 почти изтрезнял сектант

    11 7 Отговор
    все едно по-малка дачия не е успяла да спре навреме и е станало лумбур лумбур и ей го на - не ме кефи.
  • 7 Сектант

    19 4 Отговор
    Само феновете на беенве са по-зле от мене.
  • 8 Borislav Popov

    16 22 Отговор

    До коментар #2 от "асдф":

    Какво му е якото ве ? Поредната тъпня, родена от великата руска инженерна мисъл, заради някакви си жалки 100 кг. така са угрознили задницата на автомобила, че не може и жа бъде ! Поне някаква облицовка да бяха да сложат на вратите, но не са сложили за да икрномисат някоя и друга рубла и да не стане по тежко великото им изобретение. С това чудо ако тръгнеш по Европата, всичките на пътя ще ти се смеят със задника си. Много бих искал да погледна в очите, този балък, който ще се изръси с почти 800 долара за този полубагажник, че и отделно 180 долара му търсят, да го боядисат с пулверизатора, е гааааси и наглеците. Защо всичките руски изобретения са толкова уродливи ? Питам язе и отговор от каскетнята не искам !

    Коментиран от #9, #11

  • 9 Алфа Вълкът

    13 10 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Руснака какво да измисли? Виж им лаптопа, можеш да си цепиш дървата на него!

    Коментиран от #23

  • 10 Румънец дърводелец

    9 5 Отговор
    за празни кашони няма грешка
  • 11 асдф

    14 4 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Като измислиш и реализираш нещо по-добро тогава се обаждай. Директори и критици с лопата да ги ринеш за хейтърчета да не говорим. Има си недостатъците, но и предимствата. Не са го закачили на Ламбо, а на товарна кола. Скъпо ти е то е ясно ти ново едва ли виждаш, айде със здраве...

    Коментиран от #13

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Borislav Popov

    8 13 Отговор

    До коментар #11 от "асдф":

    Ясно съм написал в предниия си коментар, че питам, но отговор от каскетнята не искам, но ти пак ми се навираш под краката с "компетентно" си мнение, имало било недостатъци, ала имала и предимства, бла, бла, бла !!! Типични разсъждения на тукашна руска подлога, може да каже глупост, но да е от хубавите глупости, понеже се отнася за нещо руско ! Цялото това уж изобретение си е един гооолем недостатък ! Аре да те видя, изброй му предимствата, какви са, + 100 кг към багажника ли, щото аз други не виждам ??! Я си сложи ръката на сърцето и кажи честно - Ти ако имаше такава кола, щеше ли да дадеш 1000 долара за това полубагажниче, само и само заради съмнителното предимството, да прибавиш + 100 кг., към и без това огромния багажник на тази кола ?? Ще ги дадеш ти, ама на кукво лято, яко било, грънци, кривиш си тук душата, само и само да се изчеткаш тук за пореден път на руските си господари.
  • 14 асдф

    8 2 Отговор
    Ти ако си подлога и имаш господари не значи, че всички са като теб. Изобщо не разбирам, какво значение има какво производство е. Бих дал, ако я имах и ходех на риба примерно. Ще си я ползвам, като палатка. Ако не можеш да и намериш приложение не значи, че няма такова.

    Коментиран от #15

  • 15 асдф

    5 3 Отговор

    До коментар #14 от "асдф":

    Ти aкo cи пoдлoгa и имaш гocпoдaри нe знaчи, чe вcички ca кaтo тeб. Изoбщo нe рaзбирaм, кaквo знaчeниe имa кaквo прoизвoдcтвo e. Бих дaл, aкo я имaх и хoдeх нa рибa примeрнo. Щe cи я пoлзвaм, кaтo пaлaткa. Aкo нe мoжeш дa и нaмeриш прилoжeниe нe знaчи, чe нямa тaкoвa.

    Коментиран от #17

  • 16 куку руку ку

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Бесен Язовец":

    Редовно мяркам микробуси из Варна с такова допълнително багажниче отзад.
  • 17 Borislav Popov

    0 8 Отговор

    До коментар #15 от "асдф":

    Ти се оплете в собствените си лъжи и простотии, като пиле в кълчища и сам взе да си говориш даже !! Свободно, охлаби колана с една дупка !

    Коментиран от #18

  • 18 Класната

    13 0 Отговор

    До коментар #17 от "Borislav Popov":

    Борка, що не си намериш най-накрая една жена и да спреш да спамиш всяка тема свързана с нещо руско.

    Коментиран от #20

  • 19 ТОАЛЕТНАТА СИ Е ЗАКАЧИЛА

    2 8 Отговор
    КЕНЕФ..АКО СЕ НАТОВАРИ С 5 ЧОВЕКА И БАГАЖА ИМ ЗА ПОЧИВКА НЕ МИ ИЗГЛЕЖДА ДА ИМАТ ГОЛЕМИ ШАНСОВЕ ДА СТИГНАТ ДО КРАЙНАТА СИ ЦЕЛ..ВИЖДА СЕ ГЕНИАЛНА ИНЖЕНЕРНА МИСЪЛ ВЪВ ВСИЧКО ТОВА..
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 шопендар

    2 1 Отговор
    много негативни коментари,а мислите ли колеги че ако на теглича си закачил четири колела,това променя с нещо стабилността на колата,аз мисля че не я променя,а дали е грозно,поносимо е ако го ползваш 20 30дни в годината
  • 22 Опонент

    4 0 Отговор
    Предполагам 4 човека, комбито тъпкано с багаж , иначе за какво му това чудо, също натъпкано здраво, пълен резервоар и всичко това на задното окачване , при предно предаване , дали предните гуми ще опират асфалта... Карал съм Лада здраво натоварени задни и багажник, ладата е с задно и вярвайте предницата се отлепяме от асфалт където малко друсне , че това...
  • 23 ТАБЛЕТ РУСКИ

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Алфа Вълкът":

    А какви йубави БРАДВИ имат .ДА земеш една и да си сцепиш ГЛАВАТА.
  • 24 Komeon

    1 1 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    Явно жена ти е доста заета, след като спамиш на всяка тема. 😁 Бих я заел и аз за 2.50 на час.
  • 25 СВТ40 ссср

    1 0 Отговор
    Ей, ей момчета , защо се карате то това така или иначе ще се случи.