30 Юли, 2021 11:00 3 623 5

BMW разширява гамата круизери с два модела

  • bmw-
  • bmw motorrad-
  • r 18 b-
  • r 18 transcontinental-
  • мотоциклети

BMW Motorrad представи R 18 B и R 18 Transcontinental

BMW разширява гамата круизери с два модела - 1

R 18 Transcontinental ще се продава като "Grand American Tourer" и е създаден за пътувания на дълги разстояния. Следователно моторът е оборудван с обтекател със сравнително голямо предно стъкло, дефлектори в цвят на тялото, допълнителни фарове, както и отопляеми дръжки и отопляема седалка. Версията също така получава 10.25-инчов дисплей и аудио система Marshall с четири високоговорителя и два субуфера.

BMW разширява гамата круизери с два модела
BMW R 18 Transcontinental

R 18 B е подобен на Transcontinental, но той е малко по -спортен. Моторът получи късо предно стъкло, по -тясна неотопляема седалка и матово -черни декоративни вложки. И двата мотора към момента се предлагат и в ограничено издание First Edition, което се отличава с класически черен контраст с хромирани акценти и със специална седалка с логото „First Edition“. Мотоциклетите са оборудвани с 1.8-литров двуцилиндров двигател Big Boxer с мощност 91 к.с. и 150 Нм въртящ момент.

BMW разширява гамата круизери с два модела
BMW R 18 B

Продажбите на R 18 B и R 18 Transcontinental трябва да започнат в края на лятото или началото на есента. В Европа цените за тях все още не са известни, но в САЩ те ще се предлагат съответно на цена от 21 495 и 24 995 долара.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    7 3 Отговор
    дачия може да пуснат чопър скоро
  • 2 По Дискавъри ги видяхме колко

    13 4 Отговор
    Струват в Сибир и тундрата.......хиляаааааааада пъти са чупиха.Свършиха им запаса от резервни части и чукче в дървена барака леярна им направи необходимите части за Ина нощ и новите части финишираха без нииииито един проблем.....ИЗВОДА Е СЯКО ЧУКЧЕ ОТ ТУНДРАТА ЩИ НАПРВАВИ ПО НАДЕЖДНО МПС ОТ КОЛКОТО ТИЯ...
  • 3 Тези от

    1 7 Отговор
    БНВ защо се навират между шамарите.Да си оправят чупливите таратайки първо и после да правят мотори.Дори и с 1% не могат да стигнат Honda Goldwing.А на нашите полицайчета дето им купиха тези трошки Бмв моторетки които дефектираха още в гаранция и тя не покриваше ремонтите не ми се говори.Мотор се купува само Японски!!!
    В краен може и италянски но и те са боклуци като немските.Които иска да си щипе пилето и да си свирка безгрижно да си купи Климатик Японски - Дайкин,Мицубиши, Фуджи, Фуджицу. Мотор Японски Хонда, Сузуки, Ямаха. Кола Японска Тойота,Хонда. А които иска да се прави на селски тарикат и парите да си ги дава по сервизи да си взима нещо друго.
  • 4 MIB

    4 1 Отговор
    Интересно на кое викаш японско,като климатика ми Дайкин е произведен в Турция, служебната ми Тойота също е произведена в Турция имам и скутер
    Ямаха който също не е японски ,а италиански Просто отиди примерно в някой магазин за бяла техника и виж кое е японско
  • 5 Голям Слон

    2 1 Отговор
    Двата суба бяха много важни. Не ми става ясна идеята да имаш аудиосистема на мотора, когато с саска и над 80 не си чуваш собствените мисли. Какво говорим за музика. Но за всяка глезотия си има по един глезльо, който да даде пари за нещо, с което само ще се хвали, но иначе няма да ползва.