Last news in Fakti

13 Април, 2022 17:28 1 824 1

Пред прага сме на най-внушителното мотоциклетно изложение у нас

  • moto expo 2022-
  • мотоциклети-
  • скутери-
  • екипировка
Пред прага сме на най-внушителното мотоциклетно изложение у нас - 1

Moto Expo 2022 стартира тази седмица - на 15 април, петък, а финалът е на 19 април, вторник. Мястото е зала Асикс Арена (бивша зала Фестивална) в София. Отново организатор на събитието са Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Две години Moto Expo бе отменяно заради пандемията от COVID-19. Но това вече е минало. Сега отново се връщаме в бъдещето с Moto Expo 2022. Както винаги, на изложението ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди.

Мотоциклетистите обаче не могат без екипировка, каски, аксесоари, масла, консумативи, гуми, резервни части и принадлежности. По традиция, наред с новите байкове, ще участват много фирми, които внасят именно такива крайно необходими за мотоциклетизма принадлежности.

Общата изложбена площ в централната зала на Асикс Арена е 2200 кв. м. Там ще бъдат новите модели, които ще дебютират пред българска публика. Радостното е, че ще видим и нови марки, които са отскоро на пазара у нас. Много от премиерните за България експонати, бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Ще припомним, че по време на първото издание на изложението Moto Expo през 2019 г., интересът беше огромен. През щандовете на Асикс Арена преминаха над 10 000 посетители. Сега се очакват още повече, като работното време за посетители ще бъде от 10.00 до 19.30 ч. Всеки посетител ще получи анкетна карта, с която ще участва в томбола с награди, предоставени от фирмите, изложители.

Цени на билетите:

На място: 12 лева в събота и неделя; 10 лева в делничен ден; деца от 12 до 18 години – 6 лева; Онлайн – 2 лв. отстъпка за онлайн закупуване: 10 лева за събота и неделя; 8 лева за делничен ден; Хора с увреждания – безплатно; Деца до 12 години с придружител – безплатно.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    2 4 Отговор
    При соца на подобни Изложения всичко се Фокусираше Основно върху Руският "Урал" и прилежащия Кош към него и чак след това - върху Ява и Аво.Днес обаче наблюдаваме някакво Джендърско изложение на Разни неизвестни марки,чиято цел е единствено Промиване на Съзнанието и преклонение пред Загниващия Запад.Затова е и крайно време Русия да дойде и да ни освободи,за да се върне старото Мъжествено време на Непобедимата руска Техника,,плод на Неспирния й Възход!