Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 18:10 12 025 3

Над 30 марки нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2022 в София

  • мотоциклети-
  • мото експо-
  • 2022-
  • софия

Остават по-малко от два месеца до началото

Над 30 марки нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2022 в София - 1

След кратко прекъсване заради пандемията от COVID-19, мото шоу отново ще има. То ще ще бъде отново в София, а датите са от 15 до 19 април. Домакин на парада на най-новите мотоциклети ще бъде зала Асикс Арена (бивша Фестивална).

Ще присъстват изложители, представляващи у нас всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери и мотопеди. Те ще окупират общата изложбена площ в централната зала от 2200 кв. м. Там ще бъдат всички вносители на мотоциклети в България.

Централното и горно фоайе пък ще бъде заето от фирми за мотоциклетни аксесоари, екипировка и оборудване. След по-малко от два месеца в зала "Асикс Арена" ще видим най-новите модели на APRILIA, ATX MOTO, BMW, BRIXTON, BRP: CAN-AM, CFMOTO, EVINRUDE, GAS GAS, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, INDIAN Motorcycle, KAWASAKI, KTM, LYNX, MOTO GUZZI, PEUGEOT, PIAGGIO, POLARIS, ROYAL ENFIELD, RIEJU, SUR-RON, SEA-DOO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др.

Над 30 марки нови мотоциклети и скутери ще видим на Moto Expo 2022 в София

Повече от експонатите ще бъдат премиерни за България, тъй като бяха представени на най-големия мотосалон EICMA в Милано в началото на ноември 2021 г. Ще има изложени и изцяло електрически мотоциклети и скутери.

Както споменахме, ще има щандове на много фирми, които се грижат за мотоциклета и ездача му - екипировка, аксесоари, масла, резервни части и др. Ще бъдат представени марките MOTOACCENT, VINGHEN, PANDORA, CRANK, CORONA PLEVEN, MIDLAND, MOTUL, AL-EKSPRES, ZEDMOTO, E-MOUNTAIN BIKE, RYMAX-LUBRICANTS BULGARIA, MYMOTO.BG и др.

Moto Expo 2022 ще очаква мотоциклетистите и фенове на двуколесния транспорт. Мястото и датите са зала Асикс Арена от 15 до 19 април, а вратите ще са отворени от 10,00 до 19,30 часа. Цените на билетите са от 8 до 12 лева, като има и отстъпка за закупуване онлайн. За хора с увреждания и деца до 12 годишна възраст с придружител входът е безплатен. Ще има и много изненади, за които ще ви информираме допълнително.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИВАН

    13 4 Отговор
    Колкото по нови, толкова по големи боклуци - всичко е за пари, капитализъм див и изроден вече
  • 2 Не мерси

    6 2 Отговор
    Да пълним пак гуши на производители на еднодневки
  • 3 рокер

    1 3 Отговор
    Е щом Симсон няма да присъстват не а да одим