12 Август, 2021 13:31 6 072 9

NSX и половина вместо кемпер (ВИДЕО)

  • acura-
  • nsx-
  • honda-
  • ремарке-
  • кемпер

"Нормалните" пътешественици купуват кемпери и каравани за пътуване, но този тип се движи из страната, както се казва, "със стил"

NSX и половина вместо кемпер (ВИДЕО) - 1

Ремаркетата, направени от половин кола не са нова идея, но собственикът на тази Acura отива по-далеч от останалите.

NSX и половина вместо кемпер (ВИДЕО)

Той разрязва наполовина емблематичната спортна кола, за да я използва като ремарке за дълги разстояния. И въпреки че на пръв поглед може да изглежда като богохулство, в действителност идеята се оказва много готина...

NSX и половина вместо кемпер (ВИДЕО)

"Нормалните" пътешественици купуват кемпери и каравани за пътуване, но този тип се движи из страната, както се казва, "със стил". Удобно, готино и най-важното - смело и необикновено.

NSX и половина вместо кемпер (ВИДЕО)

А кутията на покрива заедно с палатката, малкото скутерче, събиращо се в ремаркето, добавят още чар към въпросната Acura/Honda NSX. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    5 2 Отговор
    Вижте сега стойността на една Хонда NSX, тавариши и дайте да видим най-стойностния руски автомобил от тия години.. Няма да ви стигне цялото време на света.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Слава путин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Недей че много русофили ще нараниш душевно
  • 3 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Именно заради стойността на колата това е тотална глупост ! Тези коли са по-редки от Ферари и Ламборджини , а в добро състояние и по-скъпи от повечето от тях ! А тази дори не беше ударена , както се вижда в началото , когато я качваха във фургона ! Всичко останало по задвижването и ходовата част Хонда го продава ново и оригинално , така че с една реставрация ще си върне парите двойно и ще запази още една от и без това малкото бройки !! А такова ремарке спокойно можеше да си направи от някое евтино купе на Хонда , което не си заслужава реставрацията и би заминало за скраб ! Достатъчно е да е в цвета на колата и ефекта ще е почти същия ! Да не говорим за какво е цялата разправия , като го ползва за "гараж" на безсмисления скутер , а палатката можеше да я сложи и на колата , вместо грозния багажник !
  • 4 авто

    3 0 Отговор
    Всеки с акъла си,но щом човекът е решил,че измежду всички други, точно с тази кола ще му е най-удобно да ходи на къмпинг,няма нищо чедно в изработката на ремаркето и всичко останало.
  • 5 Може би

    1 0 Отговор
    Не се знае дали не е намерил донор смазан отпред...

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Може би":

    Ами не , не е !! Във видеото много добре се вижда , просто гледай внимателно !
  • 7 Nsx

    2 1 Отговор
    Направил е защотото купето е много леко направено е изцяло от алумин.NSX мачка много по-мощни коли на писта и не само.Лека конструкция V6 10 000 оборота 270к.с. Ниско съпротивление и баланс 50 на 50 бързо ускорява и спира заради лекото си тегло.Легенда!
  • 8 Nsx

    2 0 Отговор
    Когато колите бяха истински, а не джендърски с таблети, масажори и т.н.

  • 9 Nsx

    0 0 Отговор
    И за всички фенове на Хонда! Онзи Рено интусияст да подминават видеото, че няма да го разбере.