Last news in Fakti

13 Януари, 2022 11:00 5 261 6

Разгледайте мобилната кухня, която се прикрепя към теглича на колата (ВИДЕО)

  • мобилна кухня-
  • кемпер

Тя има готварска печка и мивка Кухненската кутия е полезна за тези, които не искат да купуват пълноценен автодом за екскурзии на открито

Разгледайте мобилната кухня, която се прикрепя към теглича на колата (ВИДЕО) - 1

Компанията Camportable от Варшава показа мобилната кухня Camortable Kitchen. Това е почти завършена кухня, затворена в компактна кутия: вътре има газов котлон и мивка с 10-литров резервоар за вода. Кухнята е прикрепена към теглича с помощта на 76-сантиметров монтаж и, според идеята на Camportable, може да бъде чудесно решение за тези, които няма да купуват кемпер и ще спестят място в багажника.

Рамката на кутията е от шперплат, а обшивката е алуминиева. Мини-кухнята достига 120 сантиметра широчина, 64 сантиметра височина и 60 сантиметра дълбочина, а теглото варира от 38 до 48 килограма, в зависимост от запълването на резервоара.

Вътре се побират газов котлон с две горелки, мивка със смесител и хладилник - 14-литров Dometic, който дори може да затопли вътрешността, за да поддържа зададена температура, ако външната температура падне под нулата. Резервоарът за вода е разделен на резервоари за чиста и отпадна вода, за газ е предвиден отделен резервоар.

Подобно на обикновената кухня, Camortable Kitchen е оборудвана с шкафове (два от тях са подвижни), в които могат да се поберат всички необходими прибори за готвене. Запечатан капак ги предпазва от замърсяване, а заключващи се брави ги предпазват от кражба или внезапно отваряне по средата на пътя. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 YUI

    5 3 Отговор
    Има ли Comportable 2-sided bed, за един от Банкя питам? Да си закачи на Шкодата и да шпори из тайгата ..
  • 2 Кози

    6 3 Отговор
    Перфектно за Ганя който обича да паркира на плажа
  • 3 Джо

    5 4 Отговор
    Не знам дали имате наблюдение,но моята констатация е ,че полската младеж -особено дамската е затластяла зверски.Ако някога се имаше за еталон по плажа полската паньенка,то сега са бегемоти,тъпчещи се непрекъснато. Така е и с младежите. Така че тази прикачна техника е направо вредна.

    Коментиран от #5

  • 4 Ивайло

    6 2 Отговор
    Шеф Токев харесва това! ;)
  • 5 YUI

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Джо":

    Само те да бяха, пак добре, храната е пълна с отрова, захар, сол, химия, изкуствени боклуци, които дават толкова много излишни калории, че се издуваш като барбарон + факта, че активния спорт не е масов като едно време, няма политика и агитация за такъв, няма пари и финансиране за масов спорт, щото няма ресто, а ние си падаме малко интересчии, не е важно нацията да е здрава, важно е да има келепир ....

    Коментиран от #6

  • 6 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "YUI":

    Едно време преди учебните занятия имаше физзарядка. Днес в междучасията цъкат на телефоните. И в часовете се пускат обучителни филмчета.