1 Март, 2022 13:16 4 613 5

Сгъваем електрически велосипед с товароносимост 200 кг

  • велосипед-
  • товар-
  • електрически велосипеди

Иновацията се нарича Longtail Max и струва $4 520

Сгъваем електрически велосипед с товароносимост 200 кг - 1

Едно от основните предимства на новия електрически велосипед Longtail Max, представен от Calendar Bikes (Франция), е неговият сгъваем дизайн, който разширява възможностите за използване на устройството, както в града, така и при пътуване на дълги разстояния.

Моделът Longtail Max е електрически велосипед, който получава една шофьорска седалка и голямо пространство в задната част, където може да се монтира товарен модул или допълнителна пътническа седалка. Допълнителното пространство на велосипеда е защитено от странични релси, а рамката, изработена от алуминий, е покрита с отразяваща луминесцентна боя.

Мощността на електродвигателя на Longtail Max е 250 вата, а капацитетът на литиевата батерия (360 Wh) осигурява автономно шофиране до 50 км. Велосипедът е оборудван с 20-инчови колела, докато дисковите спирачки Magura eSTOP осигуряват допълнителна безопасност и маневреност.

Сгъваем електрически велосипед с товароносимост 200 кг

В работно състояние Longtail Max е с максимална дължина 196 см, а в сгънато състояние дължината се намалява наполовина. Кормилото на велосипеда също се сгъва. За транспортиране на Longtail Max в сгънато състояние, устройството се обръща и търкаля на колела, вградени в задните конструктивни елементи, които обграждат товарното пространство.

Целият процес на трансформация на велосипеда отнема няколко секунди. Теглото на велосипеда е 29.5 кг (с батерия) и товароносимост до 200 кг. Базовият модел Longtail Max е на цена от $4,520, докато Longtail Max Plus с опция за пътническа седалка и поставка за крака е $5,200.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Колоездач

    8 0 Отговор
    Пълна смешка, за която не бих дал и една стотинка. 30 кг. с 250 ватово двигателче от вентилатор и преход до 50 км. Бегай, бе. Чудя се, колко трябва да не разбираш, за да си купиш подобно нещо на такава цена.
  • 2 Гъдю Гъдев

    1 1 Отговор
    Радо,Радоооо, пиши за нещо друго, тази тема не е твоя.
  • 3 Пръцко

    0 0 Отговор
    Това балканче не заслужава повече от 500-600 $
  • 4 унуфрии

    2 0 Отговор
    пет хиляди долара за един вейник,малии тези са направо луди.
  • 5 Така е

    1 0 Отговор
    За тези пари по добре един дизелов пасат от 1998. Хем мощен, хем икономичен.