Last news in Fakti

29 Ноември, 2022 13:18 4 169 2

Huawei вади смарт часовник с вградени слушалки (ВИДЕО)

  • huawei-
  • watch buds

Отличителна черта на устройството не е автономността или функциите, насърчаващи здравето

Huawei вади смарт часовник с вградени слушалки (ВИДЕО) - 1

През последните няколко години може да се каже, че пазарът на "умни" часовници е в застой. Не могат да се видят много интересни решения и експерименти от производителите.

Явно и Huawei са усетили нещо подобно и са се опитали да подобрят ситуацията. Новият смарт часовник на марката Huawei Watch Buds изтече в мрежата.

Отличителна черта на устройството не е автономността или функциите, насърчаващи здравето. Основното нещо, с което иновацията планира да изненада потребителите, е отделението за безжични слушалки, вградено в устройството.

Системата работи просто: предният панел на часовника се отваря и под него има място за слушалки. Целият този дизайн директно подсказва, че самият часовник ще действа и като кутия за зареждане. Не е известно колко дълго могат да работят при този сценарий и двете устройства. Също така не е ясно колко скоро Huawei ще обяви този необичаен продукт.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    1 1 Отговор
    И от къде го "вади" тоя часовник бе, Славчо? От морето, от джоба, от носа си ли?
    С Мара все едно сте учили в едно и също "слаботоково" училище, в паралелката "каруцарска филология".
    Аман!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.