Last news in Fakti

25 Май, 2023 10:22 3 555 3

Xiaomi представи компактна и много евтина бягаща пътека за дома

  • xiaomi-
  • пътека за бягане

Устройството е на цена от 250 евро

Xiaomi представи компактна и много евтина бягаща пътека за дома - 1

Когато Xiaomi обяви плановете си да разшири линията си от умни джаджи, много хора бяха скептични, но от компанията показаха, че въобще не се шегуват. Палитрата от интелигентни устройства на компанията вече е толкова разнообразна, че едва ли има сфера, в която да няма продукт на Xiaomi. Последното творение е нов продукт - Mi Home Smart Treadmill.

Устройството е оборудвано с безшумен двигател и е проектирано по такъв начин, че да спести максимално място. Което е особено важно за онези, които живеят в малък апартамент или не искат да превърнат къщата си във фитнес зала.

Но какво наистина прави тази бягаща пътека умна? Освен, че работи при ниво на шум от около 65 dB (което означава, че няма да събудите съседите дори и да решите да бягате в 5 сутринта), пътеката може да развие скорост до 15 км/ч и да издържи натоварване до 220 кг.

Не по-малко приятна е цената на новостта - само 250 евро се искат за устройството. Засега обаче евтината бягаща пътека е достъпна само в Китай.


Поставете оценка:
Оценка 4.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЦЕ ЕООД

    1 3 Отговор
    В какъв радиус избухва?
  • 2 Брей

    2 1 Отговор
    За тази цена 250€ в България ти го дават без двигател,ти сам трябва да си я задвижваш 😜
  • 3 пълни

    2 2 Отговор
    глупости за будали.
    В къщи имам фитнес в които имам и пътека за бягане за кардиото.
    И на зала съм ходил години където пътеките са професионални за хиляди левове. Та няма такова нещо като безшумна пътека!!!
    Ако искате да се избиете с комшиите в блока е силно желателно да тичате сутрин или между два и пет часа следобяд.
    Самото тичане си е шумно!!! Не е проблема в пътеките колко са шумни моторите а че върху тях тича човек мъж тежащ 80-90кг. в масовия случай. Тая тежест тичаща с 10-12км. няма как да е безшумна без са събори блока.
    А тая кекава пътека да издържи 200кг.... Абсурд!
    като я гледам макс 80кг, от там нагоре ще се разчекне...