Last news in Fakti

13 Февруари, 2023 12:01 1 319 2

LG разработи нови LED екрани за кина

  • lg-
  • екрани-
  • кина

В момента LG Miraclass се състои от четири серии, предлагащи различни размери

LG разработи нови LED екрани за кина - 1

LG обявяи пускането на нова марка LED екрани за кина LG Miraclass. От корейската компания казват, че новата серия LED екрани на LG осигурява завладяващо изживяване при гледане с реалистични изображения и естествени цветове с наситено черно.

Името "Miraclass" - комбинация от думите "Miracle" и "Class" - означава невероятно качество на изображението, което може да направи гледането на филм по-завладяващо. С усъвършенствана LED технология, дисплеите LG Miraclass подобряват кино изживяването и предлагат нови предимства на собствениците и операторите на киносалони.

LG разработи нови LED екрани за кина

В момента LG Miraclass се състои от четири серии, предлагащи различни размери (от 14 до 101 квадратни метра) и разделителна способност на екрана (4K/2K), от които да избирате. Петметровите широкоекранни модели LDAA025-1 и LDAA012 са добър вариант за по-малки кино салони, които стават все по-популярни сред публиката през последните години. Всички дисплеи Miraclass са съвместими с интегрирания медиен сървър Dolby IMS3000, което означава, че собствениците на киносалони могат да доставят висококачествена картина и звук на публиката.

LG разработи нови LED екрани за кина

Използвайки самоизлъчващи LED пиксели, всеки модел на LG Miraclass осигурява 24-битова обработка на цветовете и изключително контрастно съотношение за дълбочина и яркост на екрана. Те също се отличават с постоянна яркост без затъмняване в ъглите и осигуряват ясни изображения без изкривяване. Нещо повече, LG Miraclass е в състояние да показва 68.7 милиарда цветови вариации, което позволява на зрителите да гледат филми по начина, по който създателите са го предвидили.

LG разработи нови LED екрани за кина

В допълнение, яркостта на екрана на LG Miraclass може да се регулира на пет нива, от 48 до 300 нита, което го прави подходящ за различни сценарии на използване, от възпроизвеждане на 2D/3D филми до възпроизвеждане на съдържание за фирмени презентации или специални церемонии.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Супер

    1 1 Отговор
    Къде има да вида как изглежда на живо?
  • 2 LG Супер

    2 0 Отговор
    LG са най добрите телевизори това е безспорен факт....!?