1 Март, 2023 15:00 1 038 2

Apple отлага демонстрацията на VR устройството си за юни

  • vr-
  • apple-
  • добавена реалност

Марк Гърман от Bloomberg разказва за новите планове на Apple

Apple отлага демонстрацията на VR устройството си за юни - 1

Компанията реши да отложи пускането на първото си устройство с добавена реалност за по-късна дата. Ако първоначално се предполагаше, че новите смартфони iPhone ще бъдат обявени през април, а VR устройството ще бъде демонстрирано по време на WWDC 2023, сега стана ясно, че тези събития ще се случат едновременно.

Гурман заявява, че забавянето е причинено от липсващи софтуерни и хардуерни ресурси. Според него VR устройството ще бъде базирано на процесора Apple M2 и ще разполага с две камери, както и с няколко 4K дисплея. Цената за устройство с добавена реалност с вградена батерия ще бъде около $3000.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    1 4 Отговор
    По-добре ще е тогава даже. Тъкмо да надъхват девовете през цялата седмица на WWDC.
  • 2 Киборго

    7 0 Отговор
    С фчилата 😂🤣😂🤣😂🤣😂..мега зле сте