Last news in Fakti

8 Март, 2023 12:38 3 079 3

Евтин смарт часовник с Amoled дисплей и поддръжка за безконтактни плащания

  • смарт часовник-
  • honor

Иновацията се нарича Honor Watch GS 3i и се предлага за $100

Евтин смарт часовник с Amoled дисплей и поддръжка за безконтактни плащания - 1

Honor представи смарт часовника Watch GS 3i, който позиционира като евтин ежедневен или спортен аксесоар. Основна характеристика на новостта е комбинация от добра автономност, функционалност и цена.

Honor Watch GS 3i е оборудван с 1.39-инчов кръгъл дисплей, може да брои калории, да проследява 100 вида физическа активност и предлага вграден "треньор" за бягане: 13 тренировъчни програми са достъпни за хора с различни нива на подготовка.

Евтин смарт часовник с Amoled дисплей и поддръжка за безконтактни плащания

Освен това смарт часовникът може да следи нивата на кислород в кръвта и сърдечната честота, както и да идентифицира проблеми със съня и да дава препоръки за подобряването му.

В допълнение, иновацията има 4 GB вътрешна памет за музика. И накрая, часовникът поддържа безконтактно плащане и има двуседмичен живот на батерията при умерена употреба. Honor Watch GS 3i се предлага в спортни и ежедневни версии с каишка в черно и сиво, съответно. Първият се продава за $100, вторият за $115.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оги

    7 4 Отговор
    Китай е лидерът. Това е бъдещето. А ние ще кльопаме грис от червей със стафидки от хлебарки, гордите евроатлантичета.

    Коментиран от #3

  • 2 Кажи бре

    5 2 Отговор
    Водомери, натъпкани с електроника. Къде останаха елегантните стрелкови часовници, които не се усещат при носене?!
  • 3 Джон

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Оги":

    И краткото не се слага за ударение