Last news in Fakti

5 Юни, 2023 10:55 2 516 5

Цената на Xiaomi 13 Ultra ще варира между 1 299 и 1 499 евро

  • xiaomi-
  • 13 ultra-
  • цена

Смартфонът ще бъде представен на 8 юни

Цената на Xiaomi 13 Ultra  ще варира между 1 299 и 1 499 евро - 1

Xiaomi се подготвя да пусне глобалната версия на своя флагмански телефон Xiaomi 13 Ultra. Компанията вече обяви, че това ще се случи на 8 юни. Очаква се на международния пазар да бъде представена само една конфигурация на устройството - 12/512 GB. Цената ѝ ще варира между 1 299 и 1 499 евро.

Xiaomi 13 Ultra е оборудван с 6.73-инчов AMOLED LTPO дисплей с QuadHD+ резолюция и честота на опресняване от 120 Hz. Извън кутията устройството работи с Android 13 с инсталирана надстройка MIUI 14. Смартфонът е базиран на флагманския процесор Snapdragon 8 Gen 2. Капацитетът на батерията му е 5000 mAh, като има поддръжка за 90 W бързо кабелно зареждане.

Други акценти на устройството включват 32-мегапикселова предна камера и основно устройство, състоящо се от главна камера с 50-мегапикселов ултраширокоъгълен обектив, 5-мегапикселова телефото обектив, камера с оптична стабилизация и 50-мегапикселов перископен обектив. Също така модулът е с оптична стабилизация и 5x оптично увеличение.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Един там

    7 18 Отговор
    Тея луди ли са? Какви са тези цени на за този китаец, какво е това нещо? Телефона със сигурност е страхотен, но извинявайте това са цени за други марки, а не за китайски. Китаец се купува заради цената най-вече. Ако тя е висока не виждам кой ще ги купува изобщо.

    Коментиран от #4

  • 2 Валерко

    7 10 Отговор
    По-добре да си взема скутер Хонда SH на старо за тези пари
  • 3 Христо

    13 1 Отговор
    В момента цената на версията с китайски ром е 937 евро д безплатна доставка т.е. към 1830 левчета 12GB/256GB. Аз моя си го взех за 2100лв. Повече от доволен съм, телефона е уникален. Цените за Европа винаги са били по-високи за съжаление
  • 4 Чайна майна

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Един там":

    И каква е разликата дали е китайски бранд, като абсолютно всички компании пазаруват частите си от едно и също място, включително iphone и samsung, като повечето от тези части се сглобяват в Китай до краен продукт, на който компанията която го е поръчала си слага логото и го продава като свой?

    След като са сложили по-добри части на по-високи цени, какво очакваш? Да го дадат без пари ли? Е недей бърка този модел на xiaomi с онзи който и в момента в българия се продава за 134 лв чисто нов с гаранция и включено зарядно и кабел. На iphone зарядното и кабела се купува отделно и струва горе-долу колкото най-евтиният телефон на xiaomi.
  • 5 Георги

    5 0 Отговор
    Този телефон не е за масата,ще бъде купен от определена група хора. Цената е нормална за това кочество което предлага. Vivo x90 pro plus е 1200,Honor magic 5 pro е 1200, защо и този да не е?