Last news in Fakti

26 Юли, 2023 16:55, обновена 27 Юли, 2023 08:33 12 427 8

Ето ги новите сгъваеми смартфони на Samsung (БГ цени)

  • samsung-
  • galaxy-
  • fold-
  • flip

Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5

Ето ги новите сгъваеми смартфони на Samsung (БГ цени) - 1

Samsung Electronics Co., Ltd. представи днес своето пето поколение сгъваеми устройства Galaxy: Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5. Водещите в индустрията форм-фактори предлагат на всеки потребител уникални изживявания с елегантен и компактен дизайн, безброй възможности за персонализация и мощна производителност. Новата Flex панта оптимизира потребителското изживяване със сгъваемите телефони, като същевременно предлага естетически балансиран и солиден дизайн. Тези уникални сгъваеми устройства разкриват необикновени възможности на камерата, като например функцията FlexCam, за да правиш снимки от всякакви нестандартни ъгли. С по-голяма производителност и подобрена батерия, поддържана от най-новия процесор, серията Samsung Galaxy Z преобразява възможностите на смартфона – независимо дали е отворен или затворен.

"Samsung прави революция в мобилната индустрия със сгъваемите устройства, като задава стандартите и непрекъснато усъвършенства изживяванията", коментира TM Roh, президент на Samsung Electronics и директор „Мобилно потребителско изживяване“. "Всеки ден все повече хора избират нашите сгъваеми устройства, защото предлагат изживявания, които другите устройства не могат да предложат. Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 са най-новите продукти, които доказват нашия стремеж да отговаряме на нуждите на нашите потребители чрез иновативни технологии."

Иновациите и отдадеността на Samsung при сгъваемите устройства създадоха невероятно многофункционални модели. С непоклатима убеденост в потенциала на сгъваемия формат, съчетан с възможностите за научноизследователска дейност и производство от световна класа, Samsung непрекъснато усъвършенства и оптимизира серията Galaxy Z. От създаване на съдържание на новия Flex Window на Galaxy Z Flip5 до безпроблемно извършване на няколко задачи едновременно на Galaxy Z Fold5, настоящата серия сгъваеми устройства Galaxy отговаря и дори надминава индивидуалните нужди на днешните потребители.

В допълнение, Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 са проектирани с мисъл и внимание, за да удовлетворят очакванията за издръжливост. Основният екран разполага със защитен протектор срещу удари и обновен гръб за по-здрав дисплей . Заедно с поддръжката на IPX8 , рамките от Armor Aluminum и Corning® Gorilla® Glass Victus®2 , поставени както върху Flex Window, така и върху задния панел, Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 осигуряват защитата, която потребителите очакват, допълнително подобрена от Flex пантата. Този нов вграден модул на пантата идва с двойна шина, която намалява ефекта от външните въздействия.

Galaxy Z Flip5: най-добрият джобен аксесоар, за да изразиш себе си без компромиси

Ето ги новите сгъваеми смартфони на Samsung (БГ цени)

Новият Flex Window, който е 3,78 пъти по-голям от предишното поколение, идва с широк избор от познати и нови възможности. Той предлага повече опции за персонализиране, включително информационни и графични часовници, които могат да се съчетават с дизайна на циферблата на часовник от серията Galaxy Watch6 , както и елегантни рамки. Освен това новият калъф Flipsuit на Galaxy Z Flip5 защитава устройството със сменяща се NFC карта, така че потребителите могат да съчетават дизайна на своя Flex Window и цвета на калъфа за още повече възможности за персонализация.

Когато е затворен, Galaxy Z Flip5 предлага още повече възможности за работа. От Flex Window, можеш бързо и лесно да получиш достъп до полезна информация. С помощта на уиджетите, потребителите могат да проверяват времето, да пускат музика и да слушат любимите си парчета с Media Controller , или пък да са в час с последните новини от световната фондова борса с уиджета Google Finance. Може да видиш и всички уиджети наведнъж или да ги смениш светкавично с едно докосване на екрана, за да активираш Multi Widget View. Можеш лесно да провериш известията си и да имаш достъп до бързите настройки за Wi-Fi или Bluetooth. Без изобщо да се налага да отваряш устройството си, можеш да прегледаш обажданията си, за да върнеш пропуснати повиквания, и да отговориш на текстови съобщения в движение с помощта на Quick Reply с пълна QWERTY клавиатура и видимост на историята на чата.

Ето ги новите сгъваеми смартфони на Samsung (БГ цени)

Със своя несравним дизайн и форм-фактор, Galaxy Z Flip5 идва с камера, която дава най-невероятни възможности за още повече гъвкавост. Можеш да правиш селфита с невероятно качество със задната камера благодарение на по-широкия Flex Window. Потребителите могат да създават зашеметяващи снимки от всеки ъгъл и то без ръце с помощта на FlexCam. Преглеждането и редактирането на снимките в режим Flex Mode също е бързо и лесно. Потребителите могат лесно да преглеждат, да настройват контраста на цветовете или да изтриват снимки с бързия преглед във Flex Window. Когато снимаш приятели, функцията Dual Preview позволява първо да се видят във Flex Window, за да могат да направят промени в реално време за перфектната снимка. Плавните кадри са напълно възможни в движение с функцията Super Steady, която стабилизира камерата, а функцията Автоматично рамкиране (Auto Framing) гарантира, че никой няма да бъде изпуснат от кадъра.

Galaxy Z Flip5 допълва мощната камера с подобрения в решенията с изкуствен интелект, за да вдъхне живот на всяка снимка. Бъди креативен, дори при слаба светлина, с подобрените възможности на Nightography, които оптимизират снимките и видеоклиповете в условията на околна светлина. Алгоритъмът за обработка на сигнала на изображението (ISP), поддържан от изкуствения интелект, коригира всички визуални шумове, които обикновено развалят образите при слаба светлина, като в същото време подобрява детайлите и контраста на цветовете. Дори от разстояние снимките са по-ясни с 10-кратно цифрово увеличение ..

Galaxy Z Fold5: Най-добрата продуктивност с голям екран

Ето ги новите сгъваеми смартфони на Samsung (БГ цени)

Galaxy Z Fold е пионер в трансформирането на ежедневната продуктивност с надежден и голям екран: като се започне от функцията Multi Window и App Continuity и се стигне до още по-голям набор от други функции, включително Taskbar , drag and drop и оптимизиране на приложенията на трети страни. S Pen Fold Edition , позната от третото поколение Fold от 2021 г., също е подобрена, за да носи още по-голямо удоволствие при писане на Galaxy Z Fold5. Тези функции и инструменти се обединяват за още повече продуктивност на по-големия екран с цел да улеснят потребителите да изпълняват важните си задачи отвсякъде.

Подобрения Taskbar идва с динамична производителност, което позволява на потребителите бързо да превключват между често използваните приложения. Сега четири познати приложения са вече готови за по-ефективна работа. Новоусъвършенстваната drag and drop функция също може да повиши производителността при преместване на съдържание между приложения и екрани. Просто докосни и задръж снимката в Samsung Gallery с един пръст, а с друг пръст отвори приложението Samsung Notes, за да плъзнеш и поставиш снимката. С hidden pop-up , дадено приложение може да продължи да работи на заден план, докато в същото време потребителите могат да гледат видеосъдържание на цял екран и да разговарят с приятели в плаващ изскачащ прозорец отстрани на екрана.

Новата по-тънка и компактна S Pen Fold Edition улеснява воденето на бележки и записването на идеи в реално време, като в същото време може да се побере по-удобно в джоба. A по-тънкият калъф Slim S Pen Case е с почти същата дебелина като обикновения калъф за Fold и се предлага в различни модели и цветове , за да могат потребителите да носят своя S Pen със стил.

7,6-инчовият главен екран помага на потребителите да правят повече неща в движение и осигурява възможност за гледане на съдържание в широк размер и без прекъсвания, така че потребителите могат да се наслаждават на любимия си филм в портретен или пейзажен режим. Освен това пиковата яркост е увеличена с повече от 30%, до 1750 нита , за оптимално изживяване при гледане на открито, дори при ярка слънчева светлина.

Ето ги новите сгъваеми смартфони на Samsung (БГ цени)

Мобилната платформа Snapdragon® 8 Gen 2 за Galaxy , която предоставя на потребителите завладяващо гейминг изживяване на най-големия екран на смартфон Galaxy, подобрява графиките и използва изкуствен интелект, за да осигури динамичен гейминг и функционалност за повече от една игри. Galaxy Z Fold5 може спокойно да се справи с маратонски гейминг сесии със своята подобрена охладителна система, която се справя топлината по един по-интелигентен начин за по-малко забавяне и без спад в производителността.

Наличност и цени

Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 са налични за предварителна поръчка в България от 26 юли, а официалните продажби започват на 11 август.

Поръчай предварително в периода 26 юли – 10 август и спести до 550лв за Z Fold5 и до 430лв за Z Flip5 в предплатена Samsung Mastercard, като вземеш по-голямата памет на цената на по-малката.

С Galaxy Z Flip5 потребителите могат да изразят своята същност, избирайки между цветове Мента, Графитено, Естествен памук и Лавандула , както и широка гама от аксесоари включително прозрачен калъф за аксесоари, калъф с капак от еко кожа, калъф Flipsuit и лесен за носене силиконов калъф с пръстен, за да създадат по-персонализирана визия.

Galaxy Z Fold5 се предлага в цветовете Студено синьо, Мистично черно и Естествен памук , а също и с различни калъфи, които са практични и стилни, включително калъф Slim S Pen Case, прозрачен калъф за аксесоари, калъф от еко кожа и стойка с каишка .

Устройствата в България идват на препоръчителни цени, както следва: Galaxy Z Flip5 (256GB) - 2,349 лв.; Galaxy Z Flip5 (512GB) - 2,579 лв.; Galaxy Z Fold5 (256GB) - 3,699 лв.; Galaxy Z Fold5 (512GB) - 3,949 лв.; Galaxy Z Fold5 (1TB) - 4,399 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 без имена

    34 1 Отговор
    това цени за форд галакси ли е ?
  • 2 Дреме ни за

    21 3 Отговор
    телефони по-скъпи от един скутер примерно? Пари на вятъра.
  • 3 Хммм

    10 2 Отговор
    Имах Zfold 3... Нека кажат колко струва вътрешния дисплей...1400 лв
  • 4 Хммм

    3 2 Отговор
    Имах Zfold 3... Нека кажат колко струва вътрешния дисплей...1400 лв
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Селянина с колелото

    8 0 Отговор
    Това не са цени, изглеждам ми като телефонни момера ;-
  • 7 Шшшш Минке

    7 0 Отговор
    Фен съм на марката ама тия найлонови тефтери-не мерси... За 4400 ще ти намеря Ауди 200 коня е тия луди ли са
  • 8 Айзомби

    2 0 Отговор
    Хубави са телефончетата,но мен ме спира само кекавия екран.Иначе цените след месец два ще са доста надолу, а и все още като че ли бих предпочел с23 ултрата заради по-добрата камера.