Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 09:00 11 987 11

За конските сили - в пряк и в преносен смисъл

  • samsung-
  • flexcast

Новият подкаст на Samsumg ни среща с българската сензация в моторните спортове и с едно момиче, занимаващо се с конен туризъм

За конските сили - в пряк и в преносен смисъл - 1

Със само пет епизода до момента, новият подкаст на Samsung много бързо се утвърди като място, където човек може да се запознае със свръхинтересни и мотивиращи българи от най-различни области. Най-новият пети епизод от поредицата ще допадне особено много на любителите на моторните спортове заради участието на младия пилот Никола Цолов. Докато в първите четири епизода темите се въртят около мода, изкуство, актьорско майсторство и т.н., то в петия епизод на Flexcast те поемат в посока, свързана с много адреналин, провокиран от различните видове спорт.

В него водещият Дани Петканов ни среща с автомобилния състезател Никола Цолов - българската надежда и сензация във Формула 3, и с Габи Терзиева - авантюрист, пътешественик и организатор на първия у нас бранд за пътуване с конни експедиции... или с други думи новият Flexcast е за конски сили, за много конски сили.

За конските сили - в пряк и в преносен смисъл

Тази година българският тийнейджър беше най-младият пилот на решетката във Формула 3, като се надява (а и ние) да продължи участието си в шампионата и през следващия сезон. Последното все още не е сигурно, но според наши източници, то вече е факт на 99%.

За успехите на Никола и за неговите първи спечелени точки във Ф3, вече свикнахме да слушаме и гледаме в спортните новини, но във Flexcast ще видим другото лице на медала - пулс 200 удара в минута, причерняване... но и удовлетвореност от добре свършената работа. Или иначе казано този епизод не е за изпускане, особено за хората, обичащи адреналина. Той е за двама души, които управляват конските сили в пряк и в преносен смисъл.

За конските сили - в пряк и в преносен смисъл

Името на новия подкаст на Samsung България прави аналогия с новите сгъваеми телефони на марката, защото има за цел, подобно на иновативните Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 устройства, да представи увлекателно съдържание с максимално улеснен достъп. И трябва да признаем, че успява.

По изключително забавен начин Flеxcast ни разказва истории за хора, които са постигнали успехи на световно ниво, без задължително това да им е донесло хиляди лайкове. Flexcast е платформа за добрите примери, които силно ни усмихват и истински ни мотивират. В предишните епизоди, които, ако сте пропуснали, можете да гледате по всяко време в канала на Samsung България в YouTube, Flexcast ни запознава със представителки от света на модата, с известен кулинар и с основател на бранд за устойчиви продукти, с актьори и сценаристи, а третият епизод ни показва същността на двама любими български музиканти - рапърът Fyre и Керана, но без космонавтите.

За конските сили - в пряк и в преносен смисъл

Вниманието ни се приковава още с първия епизод, в който за първи път в ролята на водещ на подкаст влиза известната инфлуенсърка Алекс Богданска. Тя ни среща с Ивелина Чоева и Ирмена Чичикова - две дами, които имат любопитна кариера в света на модата и актьорското майсторство и то на световната сцена. В епизод две, отново с водещ Алекс Богданска, можем да научим повече за опазването на природата, какво е zero-waste културата и какви са ползите от нея, за което по интересен начин ни разказва Зорница Жеглова. За феновете на полезното хранене пък, Мария Жекова разказва за българските суперхрани.

Четвъртата серия от поредицата отново ни среща с успели млади хора - Юлиан Костов и Кристиян Милатинов, които показват едно любопитно лице на актьорското майсторство. Или с други думи, екипът на Flexcast се стреми да има за всекиго по нещо, като обхваща различни сфери, но всички те са свързани с успели млади българи с активен начин на живот - точно такива хора, за които са предназначени и сгъваемите телефони на Samsung. Още за различния адреналин и за това, как двама млади управляват конските сили, вижте във видеото. Приятно гледане.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 10 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    18 4 Отговор
    В България са на почит само нищоправещите и перачите на пари. Новите поколения ще са още по-шмекери и от старите. Набързо се приучиха на пинизите на гнилия капитализъм.

    Коментиран от #4

  • 2 Име

    8 2 Отговор
    Никола е талант, не е нищоправец. Такива млади хора ни трябват. В моторните спортове отдавна не е имало такъв българин

    Коментиран от #3, #5

  • 3 честен ционист

    7 10 Отговор

    До коментар #2 от "Име":

    Да въртиш геврека е нищоправене за мен. А за конните маршрути, не ми се и коментира даже.

    Коментиран от #6, #8

  • 4 Напълно вярно,

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    шофьори-няма, строители, акушерки,хора в производството -също. Както винаги -урокът ще си го научим по трудния начин. Съдба....учи мама, да не работиш! Иначе -срамна работа няма ,ама нека някой друг....

    Коментиран от #7

  • 5 Драйвър

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Име":

    Не може да се говори за истински талант докато не се качи на подиум в някой световен шампионат.
    Просто е имал късмета да има много пари и/или връзки.
    Аз лично познавам няколко прекрасни и адски талантливи хора, но нямат достатъчно пари и само поради това не се състезават в реномирани шампионати и не са шампиони.
  • 6 Драйвър

    10 0 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    По вашата логика, всяко спортно (и не само) постижение на човечеството е нищоправене...
    Кое не е нищоправене?
    Да бъдете общ работник на някой строеж?
    Да бъдете шофьор или продавач някъде (в превод : да изхранвате семейството на шефа ви)?
  • 7 Драйвър

    11 2 Отговор

    До коментар #4 от "Напълно вярно,":

    Няма шофьори, строители, акушерки и хора в производството, единствено заради ниските заплати и мизерията в нашата "мила" родина.
    Замислялили ли сте се защо има шофьори, строители, акушерки и хора в производството в цивилизованите държави?
    Може би защото минималните им заплати са 4 пъти по-високи от нашата, като храната, битовите разходи и повечето от данъците са им по-евтини...
  • 8 Никси

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "честен ционист":

    що ? , твойта кола да не би да се кара с джойстици , та мразиш гевреците , или си ял някой развален от баничарницата сутрин , да беше писал по малко , нямаше да се изложиш , въртенето на волан е ОТГОВОРНОСТ , дали си на земята , във въздуха или в океана с руля , а гевреци си върти колкото си щеш , само че няма да извлечеш нищо от него , най много да ти приседне от тестото или сиренето в него !!!.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.