23 Юли, 2024 15:54 1 942 1

Защо тази Skoda има фламинго на вратата?

  • skoda-
  • elroq

Моделът Elroq ще покаже новото лице на Skoda

Защо тази Skoda има фламинго на вратата? - 1

Компактният електрически SUV Skoda Elroq беше показан на колоездачното състезание Tour de France в оригиналния си камуфлаж, който ще бъде запазен до официалната премиера на автомобила. Вдъхновението за камуфлажа е детайл от логото на марката.

Основата на камуфлажа на Skoda Elroq е трапец, образуван от част от първата буква на марката и интегриран акцент (който превръща звука "s" в "sh"). Този детайл се повтаря в различни размери и подравнявания, за да се създаде модел, който има за цел да даде усещането за екстериора на автомобила, без да издава детайлите.

Демаскираната кола няма да бъде разкрита до световната ѝ премиера. Трапецовидният камуфлаж е базиран на новия графичен модел на Skoda и също така отразява характера на Elroq, който ще бъде първият автомобил, който включва новия дизайнерски език на чешкия автомобилен производител Modern Solid.

„Камуфлажът подчертава елегантния, но груб силует на Elroq. В същото време той идеално покрива детайлите на новия модел и съчетава два от фирмените ни цветове, за да привлече вниманието и да повиши разпознаваемостта на марката “, казва Майкъл Лансдорф от маркетинговия отдел на Skoda.

Камуфлажът на автомобила обаче има още една особеност, която не може да бъде пренебрегната: фламинго на задните стъкла.

„Защо фламинго? Първо, ярко розовият им цвят създава забележителен контраст със зелените цветове на марката Skoda. Второ, те имат известно значение за Elroq, за което ще научите повече тази есен. Останете с нас “, казва Вероника Зигаус, ръководител на отдел „Стратегия на марката и производство на съдържание“ в Skoda.

Изграден върху платформата MEB, компактният електрически SUV Elroq е сходен по технически характеристики с моделите от семейството Enyaq. Това е първият автомобил от чешкия автомобилен производител, който използва изцяло новия дизайнерски език Modern Solid, което е очевидно в новата решетка Tech Deck Face и надписа Skoda отпред. Elroq предлага пробег до 560 километра с едно зареждане и има 470-литров багажник.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 2 Отговор
    Статията ме принуди недвусмислено да го преместя.