25 Юли, 2024 10:04 1 291 1

Ferrari започва да продава коли в Европа за криптовалута

  • ferrari-
  • криптовалута

Италианците си партнират с BitPay

Ferrari започва да продава коли в Европа за криптовалута - 1

Ferrari обяви, че разширява своята система за приемане на плащания в криптовалута към своята европейска дилърска мрежа от края на този месец. Това съобщава Ройтерс .

Системата беше пусната в САЩ миналата година и сега ще бъде въведена в други дилъри на Ferrari по света, като до края на 2024 година това ще се случи и в Европа.

Италианската компания приема плащания в криптовалута, за да задоволи нуждите на своите богати клиенти, въпреки че повечето компании избягват тези плащания поради нестабилността на криптовалутите.

Ferrari си партнира с BitPay, един от най-големите процесори за разплащания с криптовалута, който позволява транзакции в различни криптовалути като „биткойни“ и „етери“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 българина

    6 2 Отговор
    единствената причина, е да достигнат до клиенти в мръсни недоказани пари, наркодилъри, крадци или наемници....