9 Август, 2024 12:20 2 129 4

Ford представи електрически велосипеди в стила на Mustang и Bronco

  • ford-
  • bronco-
  • mustang-
  • електрически велосипед

Цената им е $4 000 и $4 500

Ford представи електрически велосипеди в стила на Mustang и Bronco - 1

Ford обяви партньорство с компанията за велосипеди N Plus за създаването на два нови електрически велосипеда, вдъхновени от легендарните модели Bronco и Mustang. Това съобщава The Verge.

Електрическият велосипед Bronco ще бъде предназначен за каране по трудни терени. Оборудван е с 750 W мотор, който осигурява 85 Нм въртящ момент и двойна амортисьорна система "GOAT" ("Goes Over Any Type of Terrain").

Ford представи електрически велосипеди в стила на Mustang и Bronco

Велосипедът, който имитира всъдеходите Bronco и е предназначен за движение в пресечена местност, може да достигне скорост до 45 км в час и има пробег до 96 км с едно зареждане на батерията.

Mustang e-bike е представен в две версии: стандартна и лимитирана серия в чест на 60-годишнината на модела Mustang. И двата велосипеда имат сходни спецификации с електровелосипеда Bronco, на по-скоро ориентирани към асфалтови пътища.

Ford представи електрически велосипеди в стила на Mustang и Bronco

Електрическите велосипеди ще се предлагат изключително чрез дилърите на Ford. И двата велосипеда са оборудвани с четирибутални спирачки и LCD дисплеи, които показват текущата скорост, нивото на батерията и оставащия път.

Електрическият велосипед Bronco започва от $4 500, докато електрическият велосипед Mustang започва от $4 000. Велосипедите могат да бъдат поръчани предварително на сайта на компанията, а доставките се очакват до края на годината.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стоян георгиев

    7 11 Отговор
    Краварска простотия! Скро боси ще ходят!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 незнайко

    0 0 Отговор
    9000 лева за електрически велосипед !!! Такъв даже по добър може да си направи всеки срещу 1000 лева . Ако кита и батерията се купят от Китай е още по евтино !!!