11 Септември, 2024 12:36 1 296 3

Ето го най-евтиния електрически кросоувър на Ford

  • ford-
  • puma-
  • gen-e

Първа снимка на Ford Puma Gen-E

Ето го най-евтиния електрически кросоувър на Ford - 1

Компактният кросоувър Ford Puma ще получи електрическа модификация, наречена Gen-E. Той трябва да бъде представен през октомври на автосалона в Париж, където ще присъства наш екип и откъдето ще ви направим съпричастни с всичко най-интересно. Сега обаче в интернет пространството се появи първата снимка на колата. Тя е публикувана от уебсайта Cochespias.

Преди това електрическият кросоувър се виждаше на снимки само в камуфлаж. Сега, на снимката се вижда, че електрическият автомобил Ford Puma Gen-E се различава от бензиновия модел с пластмасова "тапа" на мястото на радиаторната решетка и с малко по-различни брони. В допълнение, електрическият автомобил разполага и с нови джанти с подобрена аеродинамика.

Интериорът на Ford Puma Gen-E не е показан все още, но едва ли ще претърпи промени в сравнение с бензиновия модел. Това означава, че на предния панел ще има два дисплея. Електрическият силов тракт ще бъде заимстван от Ford E-Transit Courier.

Така колата ще получи електрически мотор с мощност 136 к.с. и 290 Нм въртящ момент, а пробегът ще достига приблизително 400 км. Ще бъде възможно да заредите батерията в бърз режим до 80% за 35 минути.

Цената на Ford Puma Gen-E ще бъде приблизително 36 000 евро, тоест това ще бъде най-евтиният електрически кросоувър в линията на марката.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 на бас

    4 2 Отговор
    че и при 36 000 лева форд пак е на печалба
  • 2 Да ама не

    3 1 Отговор
    За 36х. лева има шанс да се продава, но слабо. Продължават да упорстват с батерийните колички и да вървят към фалит.
    Ако цените на електрокарите станат 2/3 от цените на аналогични бензини, биха могли да се продават малко по-добре. Няма да стане,кауза пердута.
  • 3 Хдхдкхдвнп

    4 0 Отговор
    36 хил. евра и то без ДДС, нали?