Last news in Fakti

5 Май, 2020 22:37 17 087 141

Иван Бакалов за ФАКТИ: Авторитарният стил и простащината на Борисов са заразителни

  • иван бакалов-
  • медии

''Аз мисля, че общото културно равнище на държавата, откакто този човек е премиер, е слязло много надолу'', заяви популярният журналист

Иван Бакалов за ФАКТИ: Авторитарният стил и простащината на Борисов са заразителни - 1
Снимка: ФАКТИ

''Поначало това е стратегията на ''Тоягата и моркова''. Значи ''морковът'' е субсидии, финансиране по някакви схеми, някакъв приближен олигарх поддържа едни медии на загуба, които обаче трябва да хвалят правителството. ''Тоягата'' сме я виждали много пъти. Уволнени журналисти, закриват телевизия, купуват я и я закриват. Между другото ние говорим за 111-то място, но в анкетите на ''Репортери без граници'', които правят класация, никога не включиха този епизод от българските медии в техните доклади. Купиха една телевизия, BiT, и я закриха с много лъжи как щели да я направят модерна. Сложиха един сламен човек като собственик, пускаха месеци наред записи на старите предавания, без никаква политика, разбира се, и накрая я закриха'', това заяви за състоянието на част българските медии журналистът Иван Бакалов пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ.

''Милен Цветков, Бог да го прости нашия колега, колко години го мачкаха и го местиха след 00:00 часа, пък го уволняваха два пъти, пък колко го лъгаха това не е известно на широката аудитория. Колко го лъгаха продуценти в другата телевизия, а не Nova, че ще може да започне'', продължи популярният журналист.

''Той самият Борисов дава знак. Ако си спомняте преди години в един сутрешен блок ли, къде беше: ''Сутрин ме започва Милен Цветков, вечер ме свършва Слави Трифонов''. Той се оплака и резултатът е, че тези, от които се е оплакал, по един или друг начин изчезнаха от големите медии. Той сам си призна преди години пак: ''Пращам им гадни смс-и''. Говореше за журналисти, водещи. И то наистина, имаме колеги, които си ги пазят'', сподели Бакалов.

''Нашите медии, големи медии, са комформистки медии. Дори и да няма върху тях някаква ''вилица'' сложена, тояга и морков, те самите са комформистки настроени'', смята той.

''Ние имаме една мека диктатура, имаме имитация на демокрация, зад която стои личен режим. Той избира прокурори главни, той раздава футболни отбори на олигарси, той раздава вестници на олигарси, за да ги издържат, телевизии, кара ги да купуват телевизии, за да работят за него. Това е един много порочен модел, той съсипва българския бизнес. Домусчиев, питате ли го Домусчиев дали е имал желание да купи телевизия?'', запита Бакалов.

''В условията на този режим се получи нещо като при Тодор Живков. 90-та година го направиха шеф на БНТ, тогава Българска телевизия, Павел Писарев. Той обясни след години в интервю, мисля, че беше при мен: ''Ние махнахме всички водещи, за да не напомнят на хората тоталитарния режим''. След тези години от 2009 г. досега, в които доминира изцяло в медиите (б.р. говори за Бойко Борисов), в новините, ако отворите новините ще видите, че някой път има по три обекта, в които се явява Борисов. Тодор Живков не се явяваше толкова често. След тези 10 години в медиите, доминиращо, когато този режим падне, щото това е неминуемо, нищо не продължава вечно, аз искам да видя тези всички наши колеги, които олицетворяваха режима със сервилното си поведение на водещи, които се държаха като адвокати на властта, които могат да смачкат някой, опитал се да каже нещо опозиционно против властта, могат да го смачкат с въпроси, а същевременно удобно не задават най-важните въпроси на хора от властта. Българските сутрешни блокове са превърнати в нещо, което е политически спектакъл. Пиар отдели на партии, на Министерски съвет, на отделни министерства, пращат определени хора в трите големи телевизии в сутрешните блокове да облъчват със своите абракадабри. Аз мисля, че един ден собствениците на телевизии, които и да са те след време, просто ще разчистят тези хора като някакви стари дивани, които са вече изцапани, изтъркани, прокъсани и напомнящи едно друго време. Телевизията това свое свойство има, че когато човек лъже, или нещо се опитва да замазва, това си личи страшно, това се вижда, камерата го показва 1:1'', коментира Иван Бакалов.

''Имаше една вълна, свободна вълна докъм 2000 г. Във вестниците се затвори към 2000 г., а големите медии малко повече. ''Който дрънка е за вънка'', такава епиграма имаше Радой Ралин навремето. Милен Цветков не можаха да го смачкат. Уволниха го, обаче той, докато работеше си преследваше свободата и си отстояваше. Някой път не му спираха предаване, не го излъчваха, но човекът си отстояваше своето. Така е с всеки журналист. Ботев го е казал, не знам дали точно ще го цитирам: ''Няма власт над оная глава, която не иска власт''. Това е. Всеки си избира дали да е комформист или да се бори като Дон Кихот'', припомни той.

Водещата Маринкова констатира, че има хора, които искат да чуят нещо критично, да се информират, но няма реална съпротива, а Иван Бакалов заяви следното: ''Социалните медии ужасно подриват големите медии в това отношение. Те са нож с две остриета социалните мрежи. Страшно много невярна информация и се раздухват едни истории. Обаче не случайно премиерът изригна на онзи брифинг в неделя, не случайно изригна срещу социалните мрежи. Значи той овладял всички медии, телевизиите са под контрол, едната е купена от подчинен негов олигарх, другата я държи, всичко е овладяно. Обаче социалните мрежи, както той се изрази, цитирам: ''Задават ми въпроси нахалниците''. Той не може да търпи вече социалните мрежи. Големите медии са овладени. И едни тулупи, дето спят до обяд, ''задават ми въпроси нахалниците''. И тук вече започнаха караниците във Фейсбук, ама защо казал ''тулупи'', а едни му се радват. Това си заслужава една много сериозна оценка и анализ. Аз не знам защо го премълчават, това не е какво да е. То не е за пръв път, няма изненада, той е говорил и друг път така. То ''мисирки'', то ''Вие сте прости и аз..'', ''гадове'' и т.н. Да не говорим към политическите си противници как се обръща. Но изразът ''тулупи'', употребен за някакъв кръг хора от министър-председател, няма никакви причини за оправдаване. Опорките на неговите запалянковци стигнаха до следната идея: ''Ааа, разпознахте ли се, тия, които се разпознават се обиждат, а който не спи до обяд няма какво да се обижда''. Чакайте, вие давате ли си сметка, вашите деца гледат телевизия, щом премиерът на една държава казва на някакви хора ''тулупи'', какво ще правят вашите деца, ученици и прочее? Какво ще прави утре един началник в някаква институция? Спокойно ще си нарича подчинените ''тулупи''. Или един шеф на фирма. ''Тулупи'' - това е примерът, който дава. Аз мисля, че общото културно равнище на държавата, откакто този човек е премиер, е слязло много надолу. И това е най-голямата щета. Икономика се оправя за 5-6 години. Щетата от неговия авторитарен стил и простащината, която ръси, е заразителна, той дава пример, едно цяло поколение е повлияно от това поведение.''

Журналистът припомни изтеклия преди години запис на разговор между премиера Бойко Борисов и покойния бивш шеф на ''Митниците'' Ваньо Танов, в който министър-председателят ни оказва натиск върху Танов, а това по НК е престъпление. Според Иван Бакалов Бойко Борисов нямаше да има никакъв шанс да остане на поста министър-председател, ако този скандал се беше разразил в друга европейска страна.

Според него ние българите сме късметлии в тази епидемия, с оглед на малкия брой заразени с коронавирус.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 107 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 габровец от варна

    168 15 Отговор
    Жив цирк си е то ами ще потраем още малко....То по-умен няма да стане.

    Коментиран от #95, #122

  • 2 Само питам

    104 185 Отговор
    Какъв премиер очаквате от народ дето слуша чалга и гледа телевизия 7/8, не вярва в ковид 19 и смята че 5G ще го превърне в пуканка?

    Коментиран от #87, #109, #119, #123, #139

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Оставка на Борисов!!!

    140 15 Отговор
    Не на Арогантната СИЦИЛИЯ в БГ!!!

    Коментиран от #121

  • 5 филанкиши

    122 18 Отговор
    Ами има ИЗБОРИ !
    Там хората имат възможност!
    По-вече коментари са излишни!
  • 6 извинете

    31 129 Отговор
    може ли да питам само дали некой от агентите копейки са минавали оттука?благодаря

    Коментиран от #10, #92

  • 7 РЕАЛИСТ

    197 12 Отговор
    Един човек намери смелост да каже, че царят е гол. Засрамете се мисирки. Защо ни лиши от един достоен човек, като Милен Цветков, бе Господи.
  • 8 мис гащЕ

    122 13 Отговор
    Аз ядох моркова ма имам кАща в Барцелона

    Коментиран от #124, #140

  • 9 Отвратен

    211 18 Отговор
    Срам ме е от борисов, никакъв етикет на политик, селски диалект. Просто това не може да бъде водач на НАЦИЯТА. Да дадем шанс на УМЕН,КАДЪРЕН , МИЛЕЕЩ ЗА НАРОДА.

    Коментиран от #15, #101

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Аноним

    16 62 Отговор
    Паразити като теб са простаците дето живеят на чужд гръб
  • 13 Пенсионер

    170 20 Отговор
    Най после да се намери в нещастна България един честен и смел човек, който да каже на глас това, което всички ние си говорим в къщи - че нашият цар Боко е гол!

    Коментиран от #84, #125

  • 14 чичо

    74 13 Отговор
    Дойде време за анархията като идеология и начин на живот в тая кочина!
  • 15 Кой?

    17 2 Отговор

    До коментар #9 от "Отвратен":

    ......?!?

    Коментиран от #91

  • 16 Розата

    148 21 Отговор
    Адмирации за г-н Бакалов! Що няма един читав човек в тая наша държава да излезе и да поведе тоя нещастен народ,че Винету го докара до присешка тояга.

    Коментиран от #43

  • 17 Неделко

    155 16 Отговор
    Не е за вярване , че нация като българската , може да допусне да ги управлява мутра от СИК и то с дейното участие на антиконституционната турска партия ДПС ! Срам , срам , срам !

    Коментиран от #35, #126

  • 18 Хора ще проверите ли възпитанието

    101 8 Отговор
    На ДЕЦАТА СИ на БОРИСОВ и ще ги оставите ли да са зависими от него и неговото моментно състояние. Я помислете.
  • 19 Хора ще поверите ли възпитанието

    53 7 Отговор
    На ДЕЦАТА СИ на БОРИСОВ и ще ги оставите ли да са зависими от него и неговото моментно състояние. Я помислете.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Иван

    37 5 Отговор
    Циганин
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 ГЕРБер-богаташ

    27 94 Отговор

    До коментар #31 от "Съд за шайката ГЕРБ":

    Аз съм щастлив от управлението на Бойко и няма да присъствам на протеста! Пиша фалшиви фактури по ДДС и си правя по 2 бона на ден! Няма да излязат и 620 хил.държавни служители които сега работят на непълен работен ден но си получават пълните заплати! Няма да излязат и 175 хил.учители които от 2 месеца са разпуснати и нямат учебни занятия но си получават пълните заплати! Няма да излязат и 45 хил.военни които заради вируса не са в поделенията а в домовете си но също си получават пълните заплати! Няма да излязат и служителите в министерствата, в общинските и областните управи, в НОИ, НАП,РЗИ и подобни които също получават пълните заплати! Няма да излязат и служителите във фирмите които получават обществените поръчки! Нека излизат безработните , пенсионерите и бедняците които блъскат за 800-900 лв.колкото да си покриват храната,тока,транспорта ,облеклото и битовите разходи! Но в нас от ГЕРБ са парите и ще ви смажем!

    Коментиран от #127

  • 33 ИСТИНАТА

    123 18 Отговор
    Стадо от безмозъчни анонимни ГЕРБерски тролове са налазили интернет Българското пространство! Страх ги е от масовото народно недоволство! Датата 14 май ги кара да изпаднат в невероятен страх и ужас! Последния им гърч е в апогея си! Но окрадения Български народ се събужда!

    Коментиран от #42, #67, #97

  • 34 Борис

    22 108 Отговор
    Намерили се кои да крикуват и да дават акъл -Бакалов и Маринкова. Когато човек нестава за нищо единственото , което му остава е да крвиткува и да плюе . Е това е известно от много отдавна.
  • 35 😃 Турската Партия е коалиционен партньо

    18 49 Отговор

    До коментар #17 от "Неделко":

    На БСП в 6 ПРАВИТЕЛСТВА, или забрави...г ЕЙ-МИТИНГА БА...ОРЛОВ МОСТ?!?😂

    Коментиран от #72, #85

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Бокомир

    88 14 Отговор
    Краят на тиквата ще болезнен , мъчителен и унизителен
  • 41 Хора искайте оставката на Борисов

    92 15 Отговор
    В името на поколението ВИ, вашите деца и внуци, ако милеете за тях и това да станат НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ.

    Коментиран от #46

  • 42 И на 14. ще се съберете 100-на ОБРАТНИ

    16 64 Отговор

    До коментар #33 от "ИСТИНАТА":

    Ама па...За 50лв...толко,!😃
    После свивате ушите и се изнасяте като ... Позитански пелерасе
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Детелинчо Ханчев

    75 16 Отговор
    Каскета и Тиквата ще бъдат много брутално изринати
  • 46 Рубльов

    13 38 Отговор

    До коментар #41 от "Хора искайте оставката на Борисов":

    И Почему да го правим?!?
  • 47 Шопо

    55 5 Отговор
    Он е прост,ама народецо не е ...
  • 48 Покойник гешев

    49 6 Отговор
    Време е прасетата да висят по дърветата

    Коментиран от #65

  • 49 БОКО днес беше в Пирогов с куфарче

    46 3 Отговор

    До коментар #44 от "нямам думи":

    Нали се сещаш, вероятно и в други болници.
  • 50 НЕ МИ СЕ ИСКА НО...ТРЯБВА ДА ПРИЗНАЕМ..

    20 90 Отговор
    БОЙКО Е НАИСТИНА ВЕЛИК!
    ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА И ОЩЕ ...5 МАНДАТА!
    РЕСПЕКТ
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Българите за 11г. са ОПРОЩАЧЕНИ

    44 9 Отговор
    НЕОБРАТИМО. НЯМАМЕ ПЪТ ЗА НИКЪДЕ ВЕЧЕ. ЕС се затвори за нас, САЩ няма да ни пожелаят ОПРОЩАЧЕНИ СМЕ ВЕЧЕ.

    Коментиран от #66

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Смешно

    14 71 Отговор
    Поредния голям журналист, никому неизвестен с меко казано без дарен израз в пасквила си и колкото повече се изказват такива, толко повече дигат рейтинга на врага си, защото народа не е тъп пък и никой не ще да подражава на мухльо, а Бойко е всичко друго, но не е мухльо
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 А ГЕРБ е създадена от ДПС, под секрет

    62 8 Отговор

    До коментар #35 от "😃 Турската Партия е коалиционен партньо":

    ББ за 11г. да е присъствал на Български национален празник, аз не си спомням.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Наближава момента

    39 7 Отговор
    Когато ДПС ще изритат Борисов от власта !

    Борисов беше употребен ...
  • 80 ДПС крепеше

    39 8 Отговор
    Борисов през всичките години на власт !

    ДПС ще го свали ...
  • 81 ахметчо

    12 55 Отговор
    н Бакалов, ако бяхме на111 място, Г дали аджеба сега тук щяхме да ти четем комунистическите изблици и всеки ден да слушаме извратениите напъни надругарката ти Нинова да се добере до властта и за пореден път да фалира България?
  • 82 ФАКТ

    51 5 Отговор
    Нема такава държава и толкова прост народ ! Нема !

    Коментиран от #88

  • 83 Българан Европейски

    9 56 Отговор
    Откъде ги вадите тия нафталинени (да не кажа формалинени) дъртофелници, живеещи в миналото и мечтаещи за някаква перестройка и соц със човешко лице. И все нацупени.
    То човек, като я види тая медуза горгона Маринкова, всякаква радост го напуска.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 ББ го има на снимки как целува

    48 8 Отговор

    До коментар #35 от "😃 Турската Партия е коалиционен партньо":

    Турското знаме, но не е целувал Българското. Всеки може да си направи изводи.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 xa xa xa

    25 9 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    ТОЧНО ТАКА Е
    НО НЯМА ДРУГ ЗАЩОТО
    СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ
    НЯМА БЪЛГАРИН КОЙТО НЕ ИСКА ИНТЕЛИГЕНТЕН
    КАДЪРЕН И АНТИКОМУНИСТ ДА Е НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВАТА
    НО ...НЕНТЕ ..
  • 88 Plamen

    28 6 Отговор

    До коментар #82 от "ФАКТ":

    Тва е най големия факт няма такава като БГ Срам за Човечеството !!!
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Да да

    31 3 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, КОГАТО ЗАПОЧНЕМ ДА МИСЛИМЕ ЗА ОБЩОТО ДОБРУВАНЕ . КОГАТО ВИДИТЕ , ЧЕ ВЪВ ВХОДА НА БЛОКА В КОЙТО ЖИВЕЕТЕ Е ЧИСТО И ПРИВЕТЛИВО ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ВСИЧКИ СЕМЕЙСТВА ИСКАТ ДА СА В ЧИСТА И ПРИВЕТЛИВА СРЕДА . ТАЗИ СРЕДА ЩЕ СЕ РАСПРОСТРЕ В КВАРТАЛА , ГРАДЪТ , ДЪРЖАВАТА . ТОГАВА ДЪРЖАВАТА ЩЕ Е ПРИВЕТЛИВА ЗА ВСИЧКИ . ТОВА СЕ ПОСТИГА САМО ОТ БУДНО И НЕПРИМИРИМО КЪМ НЕПРАВДИТЕ. ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. В ТРАМВАЯТ ХОРАТА НЕ ТРЯБВА ДА ПОДМИНАВАТ С БЕЗРАЗЛИЧИЕ ТОЗИ КОЙТО ПЛЮВА СЕМКИ ИЛИ ТОРМОЗИ НЯКОЙ. КОГАТО ВСЕКИ ПРОУМЕЕ, ЧЕ ВСЕКИ ОТ НАС Е МАЛКА ЧАСТ ОТ ГОЛЯМОТО ЦЯЛО. БЪЛГАРИЯ ТОВА СИ ТИ , ОТ ТЕБ ЗАВИСИ КАКВО ЩЕ Е ЛИЦЕТО НА БЪЛГААРИЯ. БЪДИ НЕПРИМИРИМ КЪМ ВСИЧКИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ НА ВСИЧКИ НИВА.

    Коментиран от #117

  • 91 xa xa xa

    5 7 Отговор

    До коментар #15 от "Кой?":

    ВСИЧКИ ТОВА ПИТАМЕ
    ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ
  • 92 Няма нищо

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "извинете":

    Още не са, спи спокойно.
  • 93 Апокалипсис сега

    9 18 Отговор
    Хмм Банкя не беше ли едно село до София. Хмм Бодигард, колегите в тази професия са все интелигентни хора. На мен пък ми харесва начина на изказ на премиера. Съвсем си е на място всичко. Не ми харесва авторитарният начин на управление, ама какъвто учителя, такъв и ученика.
  • 94 Корнела

    31 7 Отговор
    Липсват ми репортажи за протестиращите срещу Румен Радев - сутрин, предиобед, на обяд, в ранния следобед, надвечер, във вечерните новини, в полунощ, каквато беше настоятелността на отразяването на онези сестри, които се заканваха да влязат с автомат в НС и да раздават правосъдие чрез Народен съд.
    Това означава ли, че част от медиите имат субективно, избирателно отношение към различни протестиращи и това част от техния професионализъм ли е, който правилно май е оценен като заслужаващ 111-то място. Не заради заплаха за свобода на словото, а заради зависимости и служене на чужди, небългарски персони и интереси.
  • 95 оня с козата

    3 13 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    няма що да си треш, хващай си пътя към лудницата, без да си траеш
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Дългия

    5 22 Отговор

    До коментар #33 от "ИСТИНАТА":

    Май ви е яд, че ви забраниха парада тази година? Ама споко догодина ще си го направите , не е нужно да спите по тротоарите сега. Ще вземе някой да гушне букета, пазете се за следващия парад.
  • 98 Зайко Байко многознайко

    10 2 Отговор
    Проба 1,2,3 проба!?
  • 99 ВАСИЛЕВА

    18 2 Отговор
    РЕНЕТА ИНДЖОВА И НЕЯ ИЗРИТАХА
  • 100 Бакалов

    8 21 Отговор
    Известен бойкомразец,дружка на славчо
  • 101 Кой

    8 10 Отговор

    До коментар #9 от "Отвратен":

    Кой ще е слави чалгара ли ам и той е същия.писна на хората от ненаядени кръдци нарочно спъващи развитието за да върви корупцията.
  • 102 Ти Бакалов си известен,

    11 16 Отговор
    само с омразата си към Борисов знаем те от предишните избори как с Мая Манолова ,Гарелов сновяхте при Слави Трифонов говорихте лъжи за Борисов.Ако някой насажда злоба и простотия сред българите това е твоя приятел от Учители колегите му,особено хаджи Тошко
  • 103 Ти Бакалов си известен,

    7 14 Отговор
    само с омразата си към Борисов знаем те от предишните избори как с Мая Манолова ,Гарелов сновяхте при Слави Трифонов говорихте лъжи за Борисов.Ако някой насажда злоба и простотия сред българите това е твоя приятел от Учиндол колегите му,особено хаджи Тошко
  • 104 И за какво

    7 13 Отговор
    Трябва да искаме оставката на Борисов ,за да удовлетворим жаждата на някои за власт,че всичките тези мераклйи са ни до болка известни какви са.Власт с лъжи и интриги не трябва да се печели.Борбата за власт трябва да бъде състезание на идеи,програми,политика а не на интриги и скалъпени лъжи
  • 105 Тита

    7 16 Отговор
    А стига сте рипали срещу Борисов бе.Какво искате от човека,че се скъсва от работа,а вие всичко отричате щото ви пречи да захапете кокала.Е няма да ви и го дадем,защото не го заслужавате,много сте злобни и много лъжете,а ние не сме малоумни за каквито ни мислите
  • 106 Тита

    9 16 Отговор
    А стига сте рипали срещу Борисов бе.Какво искате от човека,че се скъсва от работа,а вие всичко отричате щото ви пречи да захапете кокала.Е няма да ви и го дадем,защото не го заслужавате,много сте злобни и много лъжете,а ние не сме малоумни за каквито ни мислите
  • 107 Българин

    7 13 Отговор
    А стига сте рипали срещу Борисов бе.Какво искате от човека,че се скъсва от работа,а вие всичко отричате щото ви пречи да захапете кокала.Е няма да ви и го дадем,защото не го заслужавате,много сте злобни и много лъжете,а ние не сме малоумни за каквито ни мислите
  • 108 Крадците

    17 4 Отговор
    Най-големите крадци винаги се правят на държавници! Костов, Кобурга и Борисов по това си приличат! По делата ще ги познаете.
  • 109 Отговарям

    6 8 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    Кои награди чалга певец с»джон атанасов»орден -радев любимица на кого е слави -мая и нинова предизборно кои певци пеят на бсп -
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Избирате

    15 7 Отговор
    ГЕРБ и получавате ДПС и Ахмед Доган! ДПС е основната подкрепа на това управление 10години. Без ДПС ГЕРБ не можеха да са на власт. ДПС покрепят това управление защото е вредно за България и народа и! ДПС гласуват за ГЕРБ! Мургавия електорат крепи ГЕРБ на власт.

    Коментиран от #138

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Бойко

    8 21 Отговор
    Борисов е пич, добър ръководител, обиденител на народа, и е добър дипломат, без значение по какъв начин подхожда и обяснява, затова че спрете най накрая да лаете като талигарски мъници, за в момента в България по добър управляващ на партия и държава няма
    Успех г-н Борисов
  • 114 777

    9 3 Отговор
    Ало Бакалов,ами след като се оказа че всички умни и красиви са агенти на ДС или доброволни сътрудници,кво правим?
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Гласувате за

    6 4 Отговор
    БСП и получавате като бонус всички провалили се проксита,които не можаха да се докопат до власта.

    Коментиран от #118

  • 117 бургазлия кореняк

    6 2 Отговор

    До коментар #90 от "Да да":

    Това е невъзможно!
    Цървул стъпи ли на плочка - край
    връщане назад - няма
    той не се съобразява с нищо и никой
    1. обувките му са задължително пред вратата на апартамента
    т.е. на етажната площадка
    него не го интересува че общите части трябва да са чисти
    2. непременно има и шкаф за буркани и др.боклуци пак пред
    вратата му
    3. някой стар хладилник, колело и прозорци са подредени все
    на общите части с години
    4. а ако на етажите има стая с мивка за чистачката- тя е завзета от
    цървула и напълнена с всевъзможни боклуци
    5. пуши в асансьора и на терасата а фасовете ги мята където му е удобно
    6. много е социализиран и е касиер на входа така знае всичко за всеки и наоколо
    7. жените са улични превъзходни с чанти като кондукторки
    оправят всички клюки на кафе
    8. избите са пълни само с боклуци и са развъдници на хлебарки и плъхове а на есен е страшна воня защото претокват зелето
    9. ами некролозите по входовете - пак те ги въведоха
    навсякъде в Бургас са налепени некролози дори и с кабари по
    дърветата.
    Ама моля ви се селяни престанете с вашите простотии
    Бургас никога не е бил селски град
    защо не се научите да живеете по градски и ни принуждавате
    да ви ненавиждаме.
    Култивирайте се най-после!!!!
  • 118 Гласувате за

    6 3 Отговор

    До коментар #116 от "Гласувате за":

    ГЕРБ и получавате крадци на Евро фондове, калинки и толериране на патладжаните!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Моис Коен български еврейн

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Оставка на Борисов!!!":

    Този ДРАСКАЧ баталов навремето плюваше СДС, после Костов и сега е ред на Борисов..! Това джудже баталов работи по заказ на Позитано 20 ! Горко ни с такива..... тъпи граждани , АМАН !
  • 122 Ново

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "габровец от варна":

    Сега разбрахте ли защо бсп още десет години няма да е на власт от такива журналисти пиши нещо за радев за нинова а не само за борисов
  • 123 Приятелство

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Само питам":

    Между слави и радев е много полезно за радев /виж му приятелите и ще разбереш занего/щом жена му го командва какво иска
  • 124 Минчо

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "мис гащЕ":

    А къщата на коцето на морето с нова кола /пак ще организира протести с наркоманиям и алкохолици -що ги биели
  • 125 Ново

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Пенсионер":

    Като този и радев разъединяла опозицията герб ще бъде на власт още 3-4 мандата
  • 126 Заблудени

    5 0 Отговор

    До коментар #17 от "Неделко":

    Решетников не може да намери кадърни хора за да свали борисов путин се отказа вече пълни тапацм
  • 127 Червен трол

    5 0 Отговор

    До коментар #32 от "ГЕРБер-богаташ":

    А бях добре при лукановото и видиновото правителства празни магазини пълни джобове/1$=3000лева кога сме имали повече пари /заплати получавахме на 3-5месеца веднъж живот беше
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 БАИ ПЕШО

    2 2 Отговор
    ХОРА ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЕДИНСТВЕНИЯ КОИТО ЩЕ ГО СВАЛИ БОКО ТОВА Е СРЕТЕН ИОСИЧ
  • 131 овчарче

    1 0 Отговор
    "Аз съм прост и вие сте прости. Затова се разбираме" -изводи на министър- председател
    постовете по- долу са потвърждение
    Бог да пази България!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 123

    4 0 Отговор
    Колкото и да не разбирам от журналистика, можете ли да ми кажете щом от такива "събития" се правят новините, то поне къде са въпросите които водещата на интервюто да е задала, защото излиза че си каните някакви хора които най-вероятно недолюбват кой знае колко много Борисов, но на които като отворите фейса ще ахнат да се чудят и маят какво става по белия свят и със свито от жалост сърце си признават че това не е така в България, но "вожда" да го дгд... Сиреч, от статията разбрах че човечеца си е направил една мноооооого дълга сбита трактовка в стил "сам съм си водещ и квот кажа ще си го кажа" което можехте и на пазара да го направите, нямаше нужда да го каните в студио.
  • 134 123

    2 0 Отговор
    14.12 подадена новина, в 14.12 изтрита, модераторите са ви супер бързи, така ли се чете 20 реда текст бе хора, май триете всичко което не ви изнася... Да живее свободната журналистика.
  • 135 Гошо

    2 0 Отговор
    То и ти би продал твоя вестник и после да разправяш че ти го купили за да го закрият ама ей на никой не го иска Купили били BiT за да я закрия и какво толкова страшно предаваше та да я закриват
    И друго ако реално бяхме на 111 място по свобода на журналистиката ,тази твоя статия нямаше да види бял свят
    Това журналисти такива като теб не свода искат а да искат да са във власта да управяват искат
  • 136 Вк Народно Дело

    2 0 Отговор
    Този е пълен въздух, след като дори не може да цитира правилно Ботев , а има претенции .Ами ти бе другарю , ортак с Моника Станишева , ти си един от тези които въведоха чалгата в журналистиката. Ти си един бакалин пишещ в халваджийски тефтер.
  • 137 Благой Николов

    2 0 Отговор
    Троловете на червените кхмери са трудят неуморно . Но трябва да им кажа ; Много сте малко ,пишете под всякакви партизански имена ,но почеркът на фейка си личи . А този Бакалов , какво да му вярвам . Представете си той е съдружник на Моника Станишева в е-вестник . Значи всички тук които го подкрепят ,подкрепят и кликата на Станишев , оная която издигна Пеевски за шеф на ДАНС.
  • 138 Милко и Морко

    2 0 Отговор

    До коментар #111 от "Избирате":

    А- пак излъга ,Избирате Герб и получавате ДПС , Ама вий сте големи измамници . Вий хората за балами ли ги мислите . ДПС го издигнаха вашите хора комунягите ,лично др Луканов . Те свалиха първото правителство на СДС , после са редовно в групичка с БСП . Да си спомним правителството на Станишев с ДПС и златния пръст на АТАКА , да си спомним правителството на Орешарски пак БСП_ДПС .
    БСП ако някога управлява винаги ще управлява с ДПС . Бойко го каза преди време . че никога няма да прави правителство с ДПС , по-добре да излезе в опозиция. Така ,че; БСП_ДПС ЗАВИНАГИ ЗАЕДНО.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Красен Николов

    3 0 Отговор
    Този не е ли съдружник на Моника Станишева в е-вестник . И какво очаквате от него като журналистическа информация.