Last news in Fakti

18 Февруари, 2020 19:20 51 213 72

Журналистът Иван Бакалов пред ФАКТИ: Разбирам защо Божков и Цветан Василев избягаха от България

  • иван бакалов-
  • журналист-
  • факти-
  • лили маринкова-
  • бойко борисов-
  • иван гешев-
  • васил божков-
  • цветан василев

Според журналиста Божков и Василев се съмняват в правосъдната система в България

Журналистът Иван Бакалов пред ФАКТИ: Разбирам защо Божков и Цветан Василев избягаха от България - 1
Снимка: ФАКТИ

''То има не само известни, ами и неизвестни хора, които седят в ареста по две години, примерно. Предварителен. И как става това... по закон те могат да стоят до 8 месеца, след това трябва или да бъде внесено в съда, или да ги освободят. Парадокс е защо не ги пускат под гаранция? Защото примерно взимаме министър Нено Димов. Много хора се зарадваха, че този кух министър е вкаран в затвора, малко да види, че не е толкова безотговорно да си министър, защото министър, който казва, че няма глобално затопляне и че на Пирин колко било хубаво да изсекат, за да построят писти. Може би, ако се вкарваше в затвора за глупост... на него му се случи. И подписвал едни графици за източване на язоворите, за разхода на вода. Защо го държите в затвора? Пуснете го под гаранция. Той вече не е министър. Докато беше министър и нямаше нов, ако го пуснат може да окаже някакво влияние там в министерството. Но сега вече нищо не може. Той не може да влезне вътре, обаче те го държат с трима цигани в килия. Това е вид репресия според мен, колкото и да ми е неприятен въпросният бивш министър. То е безсмислено, в случая е безсмислено да седи повече в ареста'', това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ журналистът Иван Бакалов по темата за следствените арести, след които много чисто не произтичат осъдителни присъди за задържаните лица.

''Вкарани са богати хора, неприятни. В България мразят богатите и особено, ако са такива дето парадират с богатството, като Ветко Арабаджиев и Николай Банев. Дай да ги удариме... обаче какво се случва? Те са арестувани, Банев е септември 2018 г., значи година и половина. Ветко Арабаджиев е март, сега ще стане една година. Миню Стайков септемри-октомри 2018 г. По година и половина (бел. ред. Николай Банев и Миню Стайков). Значи, когато прокурор тръгне да арестува такива хора, той предварително има данни или доказателства, че те са вършили престъпления. На базата на това го арестува и продължава да събира доказателства. Оказа се, че те заобикалят срока от 8 месеца, който може да е предварителен арест, като на 8-ия месец му повдигат ново обвинение.

Получава се следният парадокс: защо избяга Божков, защо избяга Цветан Василев? Те могат, имат възможости и бягат. Аз ги разбирам защо бягат, те се съмняват в правосъдната система, която ще ги държи в ареста, ще им повдига... досега Божков 11 обвинения. Целият Наказателен кодекс. Дано едно поне е доказано, защото си спомняме Алексей Петров'', каза Бакалов и припомни и случая с бившия военен министър Николай Цонев, в контекста на показността и грубостта на акциите в първия кабинет на Бойко Борисов.

''Имаме един нов Бай Ганьо след премиера, който говори по този начин'', отсече Бакалов, визирайки някои от последните изказвания на главния прокурор Иван Гешев.

Бакалов определи председателя на 44-ото Народно събрание Цвета Караянчева като ''Бай Ганьо в пола'', критикувайки я за нейния речник.

''Този главен прокурор има всички шансове да не си довърши мандата заради гафовете, които генерира. Той е способен, поради късогледост, да се издъни много с нещо. Просто е емоционално неуравновесен. Той няма на устата контрол. Тези, които досега ги е обвинил, няма осъден'', коментира журналистът.

''Тази година изтича едно престъпление, за което спокойно може да бъде осъден премиерът Борисов. Това е разговорът за Мишо Бирата. Има живи свидетели, поне шест ченгета са го слушали и те могат да бъдат разпитани пред съд и да кажат. Самият премиер не отрича, че е водил този разговор, твърди, че е съкратен, но и от това, което се чува, става ясно, че той нарежда: ''изкарай ги от там'', на шефа на митнците да прекрати проверка във Винпром... в бирена фабрика по-точно, чийто собственик е взел кредит от банката на Цветелина Бориславова, с която премиерът живее в този момент. Това всичко е абсолютен факт. Самият главен прокурор вместо да прави такива... ''премиерът ми дава акъл'', може просто да го обвини и работата може да приключи за 2-3 месеца. До 5 години затвор е за такава намеса - оказване на натиск на длъжностно лице, по Наказателния кодекс'', завърши Иван Бакалов.

Целия разговор можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 114 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лекар БГ

    238 8 Отговор
    Толкова малка страна е БГ,а толкова много престъпни имена!
    Проблемът е избирателността.Защо е така знаят и първолаците.
    Ако ги споменувам поимено,ще изпиша поне 20 реда.Ужасяващо е.

    Коментиран от #42

  • 2 Айдееее браво на Бакала!

    256 10 Отговор
    Време е да заговорим и за нещата, които се опитват да ни накарат да забравим!

    Коментиран от #52, #53, #71

  • 3 Другия с коня

    77 286 Отговор
    Ами щом знаеш.Законите....Върховния главнокомандващ (Президента на България) оказва натиск на Главнокомандващия Военновъздушните сили в телефонен разговор който всички чухме...да прикрие Доказателства. За негово нарушение оказвайки му Натиск о това се наказва с До 5 години Затвор.....Хайде да почнем от най пресния случай....

    Коментиран от #8, #19, #31, #38

  • 4 АТИЛА

    219 27 Отговор
    11 февруари главния прокурор Иван Гешев-" Васил Божков е в ареста на ОАЕ.Слуховете че не е в арест определям като хибридната война която се води срещу прокуратурата"...16 февруари говорителя на главна прокуратура Сийка Милева -" прокуратурата е изненадана че Васил Божков е бил в арест в ОАЕ"....Това не е прокуратура а пародия и карикатура!!! Толкова цинично и нагло никой не се е подигравал с народа на България! Гешев преди дни арогантно се изхвърли че е недосегаем! Иван Стоименов Гешев- имаш 1 седмица да си подадеш оставката и да бъдеш изправен пред съда за престъпления към народа на РБ!!! В противен случай ще бъдеш арестуван и изправен пред народен съд с председател на съдебния състав Васил Крумов Божков!!! Нали помниш какво скандираха хилядите протестиращи преди няколко дни - ГЕШЕВ Е ПОЗОР- ОСТАВКА И ЗАТВОР !!! ВРЕМЕТО ТИ ИЗТИЧА!!!
  • 5 Активист на БКП

    75 11 Отговор
    Че кой не се съмнява ?!!!!
  • 6 русофил ислямист

    181 16 Отговор
    Ами Бакалов, Бакалов! Как ще вярват на съдебната система тия двамата Василев и Божков, като забогатяха покрай нейното престъпно битие! Ако съдебна система работеше те нямаше да забогатеят така лесно, а щеше да търкат наровете още преди десетилетия. Просто знаят механизмите на властта и цялата държавна система, когато твоите хора са на власт, и когато не са!

    Коментиран от #40

  • 7 Усмивката

    208 21 Отговор
    Ами да . Защо премиерът не е в ареста?..Значи прокуратурата действа избирателно.

    Коментиран от #51

  • 8 Усмвката

    114 20 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Нека да завършим започнатото с Борисов , пък после с Радев.Ем прокурорътще се обиграе.
  • 9 Душко Попов-Цървуля от Ню Йорк

    36 55 Отговор
    С много опасни престъпници така се процедира,Макс Вижън,един от най добрите хакери в света ,търка нара в следствен затвор в Щатите,над 7 години
  • 10 До оня с другия кон

    130 17 Отговор
    СР-то с Радев е отпреди да стане президент...чети фактологията и не говори наизуст!
  • 11 Трайко

    172 7 Отговор
    Аз да питам::
    Щом Нено е запрян, защо не е Лилиту-дебелоту?
  • 12 Трайко

    102 6 Отговор
    Аз да питам::
    Щом Нено е запрян, защо не е Лилиту-дебелоту?
  • 13 Трайко

    106 9 Отговор
    Нено запрян, а Лилиту-дебелоту кога?
  • 14 шопен

    152 12 Отговор
    Г-н Бакалов, този главен прокурор няма внесено обвинение в съда , а ти искаш да има осъдени?
    Този ще ни излезе по-скъпо от Цветанов. Защото страната ни ще бъде многократно осъдена по повод всички тези задържани лица.
  • 15 красивия

    97 12 Отговор
    от Луканов през Костов царя Бойко Черепа Банев и тн. всички са една мафия а успяват да ни разделят и владеят и най-важно да ни крадат както си искат а в чужбина ходя при децата си и хора на които България им е интересна и познават доста българи средно и над средно ниво вече 5 пъти в 4 различни страни ме питат кога ще си изберем по умни и по интелигентни управници а някои вече ни подсказват вече че съдебната административната и избирателните ни системи са гнили и хич ги нчма но това си го знаем
  • 16 Пешо

    70 4 Отговор
    Не свалиме ли кепенците,блоки-. рали очите ни, ще продължават да ни доят ежеседмично,ежедневно и ежечасно.Явно преди доста време ,някои "другари" са се договорили да бъдат ГЛАВНИ ДОЯЧИ на народа. Молбата ми е:. ОТХВЪРЛЕТЕ КЕПЕНЦИТЕ!
  • 17 Хммммм

    30 82 Отговор
    МРЪСНИ РУСКИ ШПИОНИ , ЗАТОВА БЯГАТ В ДЪРЖАВИ В БЛИЗКИ ОТНОШЕНИЯ С РУСИЯ !

    Коментиран от #21

  • 18 Ацо

    82 6 Отговор
    Защо ли ми напомня за кариерата на Цв.Цв. като вътрешен министър! Много морски дарове и накрая Държавата осъдена!
  • 19 тц тц тц

    80 5 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Абе ти сънуваш ли? Какъв главно командващ е бил тогава Радев бе? А Борисов по време на разговора е министър председател.

    Коментиран от #35

  • 20 Пиночет

    82 5 Отговор
    Дебелото Лили избяга в Люксембург с цялото семейство, с еднопосочен билет, мога и разпечатка да ви покажа. Тая пача, простакеса ще я върнем в БГ само с качулка и в чувал !
  • 21 ха ха ха ха

    54 11 Отговор

    До коментар #17 от "Хммммм":

    Ха ха ха ,тия са мръсни руски шпиони,но видите ли Гешев и кукловода му Доган ...пак са руски шпиони ама умити;)))Абе като нЕмате нищо между ушите,защо драскате ?!
  • 22 Някой

    67 7 Отговор
    Всички ще се осъзнаят когато стане работата като с Чаушеску... но народа е кома
  • 23 Анонимен

    37 21 Отговор
    Много ми е интересно изказването ви господине...... Ненов , кой е Ненов. Обвинен е... И ще стои в ареста до приключване на следствието.... И после съд... Въпросът е дали въобще ще го осъдят.... И защо да не е в една килия с цигани.... Когато трябва да гласуват са българи... А сега дискриминация.... И други лежат за нищо в ареста и биват съдени.... Като е бил министър да си е гледал работата..... Защо се е подчинява... Ами ще лежи... Той затвора е за хора.... Бойко на времето каза.... Ако бяха в затвора сега нямаше да са в гроба.... Нещо такова ...

    Коментиран от #25

  • 24 Анонимен

    10 22 Отговор
    Много ми е интересно изказването ви господине...... Ненов , кой е Ненов. Обвинен е... И ще стои в ареста до приключване на следствието.... И после съд... Въпросът е дали въобще ще го осъдят.... И защо да не е в една килия с цигани.... Когато трябва да гласуват са българи... А сега дискриминация.... И други лежат за нищо в ареста и биват съдени.... Като е бил министър да си е гледал работата..... Защо се е подчинява... Ами ще лежи... Той затвора е за хора.... Бойко на времето каза.... Ако бяха в затвора сега нямаше да са в гроба.... Нещо такова ...
  • 25 и какво

    48 6 Отговор

    До коментар #23 от "Анонимен":

    Толкова ти е интересно? Прав е тая! Защото те не искат да ги съдят,че при един съдебен процес.....не се знае какви мръсотии ще излязат и за обвинителите им. Държат ги с години в арестите.Ей така,без съд и присъда.Прибират те и те държат,въпреки ,че по закон е 8 месеца. Ама пак вратичка в закона.След 8 месеца....повдигат друго обвинение и така с години. Трябва да се промени това. Повдигали не повдигали...след 8 месеца на съд.
  • 26 Avasito

    67 10 Отговор
    Иван Бакалов вече е клиент на Гешевтурата...скоро ще го намерят пребит от бездомници/катастрофирал/шофирал с над 1.2 промила в кръвта/разбил си главата в бордюра,...няколко пъти. Ебаси овцете сме!
  • 27 Анонимен

    28 1 Отговор
    България е толкова малка,че всички сме катобесно голямо семейство в което тайни няма.
    Въпреки това,всеки гледа как да прецака другия и проблемите и сериозните болести идват от конфликти в семейството за имоти,пари и наследство.
    Човек си отива от този свят като оставя и тялото си тук.
  • 28 Linda Mark

    3 16 Отговор
    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ

    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем

    Те предлагат всички видове категории заем, които те

    Краткосрочен заем (5_10 години)
    Дългосрочен заем (20_40)
    Заем за медиен срок (10_20)
    Те предлагат заем като
    Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем .....
  • 29 Linda

    2 19 Отговор
    КАК ВЗЕМЕ МОЯТ ЗАЕМ ОТ ТОВА ВЕЛИКА КОМПАНИЯ

    Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат ​​заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му го върнете навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected]) Без кредитна проверка, няма консигнатор със само 2% лихва и по-добри планове за погасяване и график, ако трябва да се свържете с която и да е фирма във връзка с осигуряване на заем без обезпечение, тогава се свържете с господин Дейвид Уилсън днес за вашия заем

    Те предлагат всички видове категории заем, които те

    Краткосрочен заем (5_10 години)
    Дългосрочен заем (20_40)
    Заем за медиен срок (10_20)
    Те предлагат заем като
    Заем за жилище ............., Бизнес заем ........ Дългов заем .....
  • 30 БайХ

    34 3 Отговор
    Всичко е яснооооо.... : НАШАТА МАФИЯ СИ ИМА ДЪРЖАВА, ПРОКОРАТУРА, СЪД, ПОЛИЦИЯ, МЕДИИ.... Ще дойде време и майките им да плащат с наличната вълна на задника си!
  • 31 макдоналдс тръмп

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    време еда смениш коня с магаре ,по голям му е ,ще те оножда по здраво
  • 32 Коце

    14 7 Отговор
    Алексей Петров беше истински борец антикоруп ция. Не се спираше пред нищо с неговите момче та. Е стана не одобен защо.
  • 33 Ханко от село Осеня

    14 35 Отговор
    И аз разбирам защо избягаха , страх от справедлив процес , страх че вече не могат да си купят власта и прокурора което ще ги доведе до един справедлив край - каупа.И колкото някакви драскачи да си заработват надника плюеки по правителство и съдебна система народа вече не е толкова глупав да им се върже. Гледам и последните социологически на ТРЕНД - ГЕРБ първи , рейтинга на президента надолу , рейтинга на Гешев нагоре , другото е плява.
  • 34 един моряк

    24 7 Отговор
    Ванко!Да ти кажа ли какво ще стане с "бирата"?Б.Б.ще натопи Първанов и пак ще остане сух!!!
  • 35 Омир

    7 4 Отговор

    До коментар #19 от "тц тц тц":

    Кога "тогава" бе, душко? Разговорчето е от април 2019 г.
  • 36 Глупчо

    6 5 Отговор
    Да , ама руските шпиони не бягат и си стоят в България

    Коментиран от #39

  • 37 АТИЛА

    6 11 Отговор
    ДА Е.ЕМ МАЙКАТА НА МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКО-ПРОКУРВАТОРСКО-ПУТКИНОФИЛСКАТА ПАСМИНА И НА ВСИЧКИ КОМУНОИДО-ПОЗИТАНСКИ ОТРЕПКИ. МИЛИЦИОНЕРЪТ НЕ Е ЧОВЕК, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК. ТРЯБВА ДА БЪДАТ УБИВАНИ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО!

    Коментиран от #45, #60

  • 38 Зомби

    23 2 Отговор

    До коментар #3 от "Другия с коня":

    Ми ето ти пример бе душа че прокурора е некадърник и не става!

    Нали точно това казва Бакалов или просто не можеш да го разбереш или не ти харесва да видиш Бойчака там дето му е мястото?

    Той това казва че се нарушават законите да България и то от самите прокурори.
  • 39 Бойко Борисов го мести

    12 5 Отговор

    До коментар #36 от "Глупчо":

    От единия крачол в другия, щото Гешев няма топки да му повдигне обвинение на базата на разговор, който ще падне в съда.
  • 40 Зомби

    22 2 Отговор

    До коментар #6 от "русофил ислямист":

    Те тва казва и Бакалов де!

    Ти кажи що така наречените демократични сили подкрепят Бойко от как стана главен секретар и после кмет и накрая господар на България? Нали са борци за демокрация, а то сегашното управление взе да става тоталитарно!

    Коментиран от #43

  • 41 мръсни крадливи комунета

    10 22 Отговор
    Ей, комунисти, мрете бе, майка ви да еба олигархична, ветко, метко, батко, братко, банев, ебанев, божков, рожков, всички под ножа, уроди червени, до 9-то коляно, само трепане, за вас и целите ви семейства, мръсни боклуци, рязане на ръце и глави, тва ислямска държава трябва да се засрами.
  • 42 Анти комунист

    5 7 Отговор

    До коментар #1 от "Лекар БГ":

    Напиши проблема не го дъвче като дъвка ако со комунист пиши като комунист ако си мутрокомунист пиши като мутро комунист ако си комунистически националист като Джамбаски пиши като него ако си про Руски комунист от Атака пиши като Волен То не остана повече какви да ги изреждаме ЧАО
  • 43 Хелиос

    7 0 Отговор

    До коментар #40 от "Зомби":

    Напълно вероятно е те да не са го подкрепяли а народа да е врътнат като балерина от тайните комунистически служби Това искахте от 2001 год. насам това получихте диктатура поискахте диктатура получихте не е виновен който яде баницата а който му е дава.
  • 44 Васил

    14 0 Отговор
    Народе български, жална ти майка, тези джалати щея свършат тази държава!
  • 45 Ханс

    0 12 Отговор

    До коментар #37 от "АТИЛА":

    Как се осмеляваш да говориш това за Гешев.Знаем ти адреса.....мършо
  • 46 Курти Куртев

    8 0 Отговор
    Едни бандити-мутри комунисти от ДС. Гонят уж себеподобните си 30г. А ние навлязохме в окончателната си нац. катастрофа.
  • 47 Боцо

    10 1 Отговор
    Пишете ли, пишете ли? А то ви УлАза по-навътре и УлАза. Ама вие в нета пишете , че сте мишоци сиви и страхливи.
  • 48 Високобюджетен маскарад

    10 0 Отговор
    А с "разследването" за стрелбата с РПГ по къщата на Чакъря и убийството му - какво става!?
    Къде е Пацо Трасата!?
  • 49 Токин

    7 13 Отговор
    Този Иван Бакалов е известен със своята страст към алкохолните напитки... От това му публично изказване отново лъха на голяма доза приет от него спирт... Изобщо да кажеш, че разбираш защо бяга престъпник като Цветан Василев, заради когото трябваше данъкоплатците да плащат милиарди, е несравнима глупост и голяма арогантност!
  • 50 Ганьо

    12 0 Отговор
    В овчедушната държава нищо ново под слънцето. Олигарси, куфарчета с пари и постове раздавани като топъл хляб на родата, престъпност и безработица, в новините бивши и настоящи ченгета, вандализъм и издевателство над беззащитни малки пишлемета бият момичета а раята зяпа с отворена уста....ама докато едни лапат мухите други лапнаха парите. Ей така по милионче две...а раята спи и Божковите билетчета сънуваше как пИчели милиони в държава в която не се спазват закони. Хаирлия да е на свободата ....кога по турско бейове развяваха си байряка и деряха българский народ сега чорбаджии и олигарси го дерат. Аферим машала проста рая...

    Коментиран от #61

  • 51 Озъбен

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Усмивката":

    Да 6милиона чуха президента прав е бакалов защо не е в затвора и от него разбирам че белене е почивна станция на бсп а в ловеч сравена ги преглеждали голяма грижа за народа и кои галфон го каза «на парламента му остава една седмица»
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 соросоидни кърлежи

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Айдееее браво на Бакала!":

    Ало Бакалов, тези богати хора който парадират..преди това обрали народа с далавери..сега са в затвора и ги друсат за да олекнат с някой друг милион..не че парите ще отидат в бюджета,далеч съм от тази срамна мисъл, те са разпределени по веригата...адвокат,прокурор,съдия, и баш бандита,кой е той? един господ знае,но е в правителството или в парламента..Не се притеснявай Бакалов за затворници, след още малко ще ги пуснат, а алгументи на съдия ще бъдат банални..някъде по пътя от следствие до съда били загубени документи и вече няма доказателствата за бандитизм и грабеж..имаше един такъв случай съвсем скоро и какво -НИЩО.
  • 54 Пепа

    2 3 Отговор
    Абе единият със сигурност знаем защо избяга – открадна 4 милиарда!

    Коментиран от #56

  • 55 Манол

    2 2 Отговор
    Василев избяга защото беше превърнал КТБ в пирамида, накрая я фалира и отмъкна парите.
  • 56 Асан

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Пепа":

    парите са тука поделени между ..ОЙ ,..ОЙ ,..ОЙ ..остов...как си мислите изчезват 4 милиарда ? ако са в пачки по 100 лв заемат обем 80 куб.метра , или това са 20 микробуса с пачки !!!
  • 57 Анонимен

    0 0 Отговор
    В България е интересно-зная за туристическа фирма,която я усмихват в"Господари на ефира",
    Че дължи пари на хора,отказали се от почивка -а мениджъра с брат си и ОБЩО момиче и братовчедката и майката всеки месец са на разходка.Лятото бяха във Франция и Монако.2-3 пъти-до Холандия,дори видя един и Дубай.Добри разходки с добри забавления -разбира се с прекрасна храна и цигари-за да е сладко!
    Същите обявиха преди 2 години,че имат обир в дома за 40 хиляди и разбира се МВР им издаде документ,че нямат решетки на прозорците и така
    парите не се върнаха на фирмата-тоест на тези хора,които си търсят парите обратно за неизползвана почивка???!@@
  • 58 незнайко

    0 1 Отговор
    ВСЕКИ ГОВОРИ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ !!! ТАКА Е БИЛО, ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ !!! ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА !!! БЪЛГАРИТЕ сме племе което не е единно и борбено !!! Това беше целта със смяната на строя . КАПИТАЛИЗМА ВСЕ ПАК ПОБЕДИ С ЛЪСКАВИТЕ СИ ИГРАЧКИ !!!
  • 59 Ердоган

    0 1 Отговор
    Като си прибера територията няма да има повече такива лица
  • 60 Аз потърпевщата

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "АТИЛА":

    Е приятел,много си прав.но те са около 70% от населението на България.
  • 61 Овцата

    2 0 Отговор

    До коментар #50 от "Ганьо":

    Ако не бяхме прости ,нямаше да сме на това дередже.
  • 62 Борис

    0 2 Отговор
    Тоя Бакалов изглежда е едноок: Той вижда и анализира само товакоето му е изгодно и то преднамерено и преувеличено. Защо не казва нищо за престъпната дейност на ЦВ.Василев и на Бошков, също и имаше ли някакви последствия от онзи прославут разговор на Б. Борисов.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Dr Benjamin Scarlett Owen

    0 0 Отговор
    RELIABLE BUSINESS/HOME/REAL ESTATES/COMPANY/PROJECT/PERSONAL LOAN OFFER TODAY? QUICK AND AFFORDABLE LOAN CONTACT US VIA Call/Text +1(415)630-7138 Email [email protected]
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 HARRY

    0 0 Отговор
    Hi,

    I'm lorance Johnson from USA and i reside in the new York. I received a loan of $60,000.00 from Mr harry Steven a trust loan lend believe me he will help you of any loan amount and he can be contacted on { [email protected] }. He is a Genuine and a Good Lender.

    I can guarantee you an absolute transparency in his Lending services.

    Regards

    lorance Johnson
  • 67 HARRY

    0 1 Отговор
    Здравейте,


    Търсите ли спешен заем? Отказано ли ви е от заем от вашата банка или някоя финансова фирма? Имате ли нужда от финансова помощ Имате ли нужда от заем, за да изплатите сметките си или да си купите жилище или да консолидирате дълга си и да нямате дълг? Искате ли да имате собствен бизнес и се нуждаете от помощ за финансов заем? Свържете се с нас за вашия бърз надежден заем при ниска лихва от 2%. Ние сме готови да ви помогнем, бизнес или лични заеми, с достъпен план за изплащане. Свържете се с имейл: [email protected] ИЛИ [email protected]
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Bitcoin Mining

    0 0 Отговор
    Generate bitcoins.
    I want to share my experience with everyone about this awesome  BITCOIN GENERATING and MINING  software.  This is the happiest moment of my life having no longer to worry about paying bills as i have been settled for life with this software. Friends you can check out this website to get your own BITCOIN and make money without problems and thank me later:  https://bitcoinzone.cash/btc/. 
    The website is amazing.
  • 70 Bitcoin Mining

    0 0 Отговор
    Generate bitcoins.
    I want to share my experience with everyone about this awesome  BITCOIN GENERATING and MINING  software.  This is the happiest moment of my life having no longer to worry about paying bills as i have been settled for life with this software. Friends you can check out this website to get your own BITCOIN and make money without problems and thank me later:  https://bitcoinzone.cash/btc/. 
    The website is amazing.
  • 71 Моис Коен български еврейн

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Айдееее браво на Бакала!":

    Иван Бакалов е слугинаж на бандата от Позитано 20 в София..... аман....
  • 72 Минчо Куралски

    2 0 Отговор
    Е това е журналист като слънце ,той разбирал защо Божков и Цветан Василев избягали от България . Този некадърник разбира защо и Брендо избяга от България. Той сигурно разбира защо и братя Галеви избягаха от България . Сигурно разбира и защо оня джигит от гаджалски произход ,който уби с колата си онези млади хора избяга от България и отиде някъде в Германия. Ти не си журналист а бакалин.