3 Август, 2020 16:43 29 264 163

Цветанов пред ФАКТИ: Корупцията е в големите инфраструктурни проекти (ВИДЕО)

  • цветан цветанов-
  • еацс-
  • герб

Борисов сам е показал с действията си зависимост от ДПС, смята председателят на ЕАЦС и бивш "втори" в ГЕРБ

Цветанов пред ФАКТИ: Корупцията е в големите инфраструктурни проекти (ВИДЕО) - 1

Демократичните български граждани искат промяна и изразяват това по много категоричен начин. Това, което е като разлика от последните няколко години - виждаме страшно много млади хора, образовани хора, категорични, че нямат да направят отстъпка от исканията си. Това каза в студиото на ФАКТИ председателят на Евроатлантическия център за сигурност Цветан Цветанов.

"Действително няма социални искания в този протест. Излезли са хора, които имат нетърпимост към корупцията. Институциите показват неспособност да се справят с този проблем. Част от исканите конституционни промени могат да се извършат и с Обикновено Народно Събрание (ОНС), но за Велико Народно събрание (ВНС) смятам, че в момента държавата не е готова. Ако влезем в хипотезата за ВНС това означава 400 народни представители, но когато нямаш проект на Конституция, това почти прави мисията невъзможна. Аз смятам, че тук трябва да се фокусира повече внимание върху политически платформи и управленски програми, които да получат обществената подкрепа. Днес е необходима експертиза, знаещите и можещите, образованите да бъдат в решаването и реализирането на подобни секторни политики. Затова и в моя проект ще можем да изградим този капацитет, който вече разработва съответните политики, искаме ясен хоризонт за един цялостен управленски мандат", каза Цветанов.

"Смятам, че в момента няма да бъде толкова възможно да се направи промяна на избирателната система в такъв кратък срок от време, защото в момента исканията са за предсрочни избори, ако влезем в тази хипотеза, няма как парламентът да приеме необходимото законодателство. Това ще отвори теми за дебат, които не могат да бъдат решени в толкова кратко време", обясни той.

"В началото на протестите, когато бяха съвсем спонтанни, Борисов имаше шанс да изкара този парламент мандата си, ако имаше оставка на цялото правителство с министър-председателя и да се предложи в експертно правителство, което да проведе процедурите по Споразумението с ЕК за новия финансов програмен период, подготовката за бюджета, последствията от COVID-19, икономическите мерки, които трябва да бъдат предприети. Но с това забавяне и това позициониране на четиримата освободени министри Борисов даде много ясен знак за това, което и протестиращите назовават като проблем - зависимости с Движението за права и свободи (ДПС) и това, че Борисов лично оповести, че иска оставката на тези министри, за да може да изчисти всякакви подобни хипотези. На следващия ден той каза съвсем различна теза в защита на тези министри, но под въздействието на протестите се стигна до тези оставки, които обаче не дават отговор на исканата оставка на министър-председателя", коментира бившият зам.-председател на ПП ГЕРБ.

"В момента загубата на обществено доверие, напрежението и това, което наблюдавам в момента като опити за кризисно оцеляване от страна на правителството е да се вкара една разделителна и да се противопоставят протестиращи на непротестиращи и това са може би твърдите ядра, които във всяка една от партиите има и безрезервно вярват на ръководителите. Очаквам да има опити за радикализация, на сблъсъци между протестиращи и част от тези, които подкрепят управляващата коалиция", прогнозира председателят на ЕАЦС. 

"Зависимостите от ДСП са чувствителна тема за Борисов, аз още преди местните избори заявих, че на тях ГЕРБ много ще разчита на подкрепата на ДПС. В много от смесените райони това е оценката и усещането, които дават бившите членове и симпатизанти на ГЕРБ. Те казаха, че се чувстват предадени, защото Борисов изцяло е останал в услуга на ДПС и много от местните избори там бяха или контролирано загубени, или получиха подкрепа в някои от общините, където трябваше ГЕРБ да има представяне в местната власт", каза Цветанов.

Той посочи, че при срещите си в страната всички посочват като основен проблем страха от евентуалната репресия, която може да дойде от държавния апарат.

"През последните няколко месеца хората около Борисов го въведоха в едно виртуално пространство, изградиха му една среда и всичко, което му съобщават, че няма проблем, той дори не подозира колко е сериозен проблемът, който ще има на предстоящите парламентарни избори", смята Цветанов.

Той заяви, че не е бил част от договорки с ДПС, когато са се номинирали министри по ресори. 

Последния запис на разговор на премиера с Томислав Дончев Цветанов определи като "недопустимо като поведение на висока позиция, която заема в държавното управление министър-председателя". "Още повече, че няма отговор както от Борисов, така и от Томислав Дончев за начина и съдържанието на този разговор. Аз винаги съм се старал да говоря с аргументи, а не с обидни квалификации", допълни Цветанов.

"Ситуацията стана като едно ветрило - всички срещу статуквото и всички срещу ГЕРБ. И това е отговор, който трябва да дадат министър-председателя и ГЕРБ защо в рамките на последните 12-13 месеца превърнаха ГЕРБ в най-мразената партия. Когато излизах от ГЕРБ, казал съм го и на Борисов, че оттук нататък начина, по който се правят съответните организационни промени, ще води към затихващи функции на ПП ГЕРБ и аз вече съм дал и своята прогноза. От наблюденията и анализите, които сме направили с експерти в Центъра, ГЕРБ ще има не повече от 500 000 гласа на изборите, ако тази криза се задълбочи, ако продължава и ако генерирането на негатив спрямо ГЕРБ в оставащите няколко месеца, резултатът ще е и по-лош. 

"Бил съм от малкото, ако не единственият, който е давал различно мнение при Борисов, събирал съм много негативи за тази позиция от всички тези, които в момента са в неговото обкръжение и които генерират всичко, което се случва като грешни ходове. Около него пиарите са тези, които се очертават като водещ фактор както за политиките, които се правят и в парламента, и в ПГ. И в кулоарите на парламента се говори за напрежението, което има между пиара и ПГ, защото не политиците, не народните представители, не шефовете на ПГ и зам.-председателите определят политиката и поведението на ПГ, а се определя от телефонните обаждания на пиарите, които обслужват и премиера, и групата. А и те са хора, които нямат нужния капацитет, опит, гледат само как да могат да запазят позицията си, когато казват добрите новини на Борисов, но не споделят реалните резултати от управлението. Пиарите и обкръжението на Борисов ще го повлекат към дъното", коментира Цветанов.

Според него пандемията е била управлявана в услуга на изпълнителната власт.

"Не може под дадено искане и срещите, които правиш ежедневно, ти да раздаваш пари, това са парите на българския данъкоплатец, каза Цветанов за практиката на отпускане на пари от премиера.

"Трябва да бъде стабилизиран малкия и среден бизнес. Когато говорим за корупция, корупцията не е в средния и малкия бизнес, корупцията е в големите инфраструктурни проекти, както в "Турски поток", това, което би могло да бъде като АЕЦ "Белене", затова трябва да има цялостна промяна и рестарт на всички тези контролни органи, които могат да бъдат използвани като някакъв репресивен апарат, но те трябва да бъдат в услуга на обществото и да може бизнесът да работи не под страх, а да реализира идеите си", каза още той.

Целия разговор с Цветан Цветанов гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 67 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мазния Лютви

    347 9 Отговор
    Мазаен и лукав тип си ти Цветане

    Коментиран от #43, #101

  • 2 Един

    368 5 Отговор
    Ти ли ми говориш за корупция!!!

    Коментиран от #159

  • 3 христо

    320 7 Отговор
    наглост ама човешка наглост
  • 4 Цвъ откакто пусна мустак стана нов човек

    234 3 Отговор
    Корупцията е в големите черни чували
  • 5 габровец от варна

    261 4 Отговор
    Цецоууу не така бе! Сега кат няма за тебе лаеш! Недей такй бе! После тиквата кат си замине,ще си извадите сичките кирливи ризки.
  • 6 вЕрващ

    278 4 Отговор
    Хи ,хи ! Цвъцко Шестапартаментов станал голЕм демократ и говори срещу ... корупцията ???!!! Направо - му повЕрвах ,разбирате ли ?!

    Коментиран от #163

  • 7 бат Тонка

    242 4 Отговор
    Заедно крадохте десетилетие. Не ми се прави на много невиден.
    Кажи от къде взе парите за апартамента от Артекс.
  • 8 Славчо

    200 5 Отговор
    Апартаментите от ГДее са?
  • 9 Gost

    220 5 Отговор
    Моля Факти: Ако желаете да си запазите здравомислещата аудитория, моля не канете повече това НЕЩО и не му давайте трибуна! Все пак и ние имаме граница на търпимост по отношение на малоумие и наглост .... апартаментаджийска! Целта на Нещото е да натрупа колкото се може повече апартаменти. С това IQ какво друго да иска ....
  • 10 илия

    136 49 Отговор
    Докато държавника Бойко Методиев Борисов строеше България денонощно, Цецо купуваше апартаменти, по два за левче.

    Коментиран от #38

  • 11 илия

    64 113 Отговор
    И между другото.. Cтигa cтe ни зaнимaвaли c фaлшифицирaнитe зaпиcи и aрaнжирaни cнимки.

    Врeмe e дa ce гoвoри зa прecтъплeниятa нa кoмунизмa! Имa зaкoн зa oбявявaнe нa кoмуниcтичecкия рeжим зa прecтъпeн oт Нaрoднoтo cъбрaниe, нo дoceгa нямa нитo eдин ocъдeн кoмуниcт oт БКП-БCП и дoнocник oт ДC.

    Гeшeв дa ги пoчвa.

    Коментиран от #22, #55, #152

  • 12 Емил Станоев

    178 2 Отговор
    До скоро и той участваше в тези далавери !! Сега стана честен ?? Как така бе Цвъц ?
  • 13 333

    92 20 Отговор
    Корупцията е навсякъде във всички сектори! Дано Европа да чуе гласа на протестиращият народ , да спре Европейските пари към корумпирана България и да поиска оставката на Борисов!
  • 14 Доживяхме

    88 13 Отговор
    Цветанов да казва истината 😂
  • 15 Хрониките на герберлунгия

    104 8 Отговор
    Същия си като банкянски, не разчитай на милост.
  • 16 Седларов

    25 110 Отговор
    Г-н Цветанов, не мълчете!

    Знаете много неща, продължавайте да казвате истините за това управление. Ще гласувам за вашия политически проект.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Цецо Молитвената закуска

    115 3 Отговор
    Корупция е всяка далавера, в която не участвам.

    Ще ме подкрепите ли за 8-ми апартамент?

    Коментиран от #105

  • 19 бял негър със сини очи

    113 3 Отговор
    Е ,то бива наглост ,бива дебелоочие ,бива гьотверентлък ,бива тъпигьозлък - ама това на Цв. Цв. хептен не бива !
  • 20 ГРАЖДАНИН

    96 3 Отговор
    КАТО НЕ СЕ ОБЛАЖВА И МИГОМ ПРОГЛЕДНА!
    С КАКВИ "ОЧИ" ИЗЛИЗА ПРЕД ХОРАТА? ТОЗИ ТРЯБВА ДА Е ПЕРСОНА НОНГРАТА ЗА ВЛАСТТА!!!
  • 21 Rrrrrrr

    82 1 Отговор
    Пази боже сляпо да прогледне.Колко правилно го е казал народа.Точно за този случай.До вчера беше един от тях ......Човека на който му се привиждат руски шпиони на всеки ъгъл.Проводници и защитници на задокеански интереси в ущърб на собствената им държава.
  • 22 Браво

    38 9 Отговор

    До коментар #11 от "илия":

    ... само че не си ли се замислял, че по този закон не може да се пипне никой. Защото по онова време се строеше, не се крадеше. Той този закон бе написан да се хвърли прах в очите на западните партньори. Никой и не си мисли да започне дело по него. Особено в днешното време, когато капитализма се гърчи в предсмъртна агония.
  • 23 Брей

    89 0 Отговор
    То толкова апартаменти и лични асансьори.....зер с едната заплата ги изработи Цвъко.....като беше на хранилката нямаше корупция,сега изведнъж се появи тая корупция.......за бесилото си крадльо !
  • 24 Наглостта

    72 0 Отговор
    Тоя до вчера крадна
  • 25 Биде

    92 2 Отговор
    Колко грозна и мръсна е политическата ни реалност! До вчера цоцаш и трупаш апартаментчета днес плюеш и критикуваш съратниците си!Нямам желание нито да го гледам, нито слушам, но медиите упорито ни го навират напоследък! Е от то нама да стане по-честен и по-чист !
  • 26 Цецо крадецо

    69 3 Отговор
    Върви ли асансьора
  • 27 Кой68

    70 2 Отговор
    Ц.Ц кога е искрен?Изобщо това което говори сега показва че иска да се изкара едва ли не жертва.Та той бе "сивия кардинал"/Л.Берия/ в ГЕРБ.Злопаметен и отмъстителен човек.....Но това е съдба
  • 28 Наглоост

    68 4 Отговор
    Корупцията е дори в кметствата,господин Апартаменти,навсякъде е страшно.Оставихте хората без пари,без осигуровки,да ги мачкат в малките градове и да не смеят гък да кажат,щото няма кой да им помогне.Правите се на глухи и тъпи,а сте зверове срещу собствения народ
  • 29 Не не

    57 2 Отговор
    Подлога на тъмната власт. Няма начин, г-н асансьор.
  • 30 Разчита на пропаганда

    49 1 Отговор
    Мажи, лъжи и Борисов му вярваше, но частната собсвеност ще излезе наяве.Горко и тежко е, ако доверчивите и крадливите ти,, хора,, се обърнат срещу теб, и ще е скоро. Очаквайте големи изненади!
  • 31 Верно ли

    31 1 Отговор
    А ти сега ли разбра?
  • 32 Бивш ГЕРБер

    38 24 Отговор
    Цецо вчера бе в нашия град и показа потресаващи документи за партньорството на ГЕРБ с ДПС. Как си разпределят порциите за сметка на нас обикновените граждани. И е прав и затова че много редови бивши членове на ГЕРБ се чувстват предадени защото основните порции са за ДПС. У не се учудвам че днешното проучване на Алфа Рисърч даде вече на ГЕРБ 14% а преди няколко месеца беше 24%. И на Цецо може да се вярва защото не го казва баба Пена от Чукур Дере а човек бил вътре в нещата цели 14 години. Цецо до няколко месеца каза ще разкрие още потресаващи факти за опоскването на страната като термит от Борисов!

    Коментиран от #110

  • 33 Хммм

    66 2 Отговор
    Айдеее, беее! Сега дисидент ли ще го играем, Цецоооо!
  • 34 Гост

    40 4 Отговор
    Те го тоя на свобода дреме му на к*ро. Докато няма работещи честна прокоратура и съд нищо няма да се оправи

    Коментиран от #53

  • 35 888

    28 2 Отговор
    Глупости....В БГ.,КОРУПЦИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ......САМО НА ЗАПАД В БЕЛИТЕ СТРАНИ Е ПО ВЪРХОВЕТЕ...ТОЧНО ТОВА ДРАЗНИ НАРОДА ТУК...ЧЕ Е НАВСЯКЪДЕ И МУ БЪРКАТ В ДЖОБА...
  • 36 Потомствен

    38 1 Отговор
    комунист , баща му шофьор на червен номенклатурчик с позорна биография , "приятел" със такива другари (някои убити) , ако има изгода , от панелка - в луксозен апартамент от няколко стотин квадрата с върешен асансьор.......
  • 37 Цецо с теб сме

    25 42 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град! И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли. Теб набедиха че си крадец затова че си купи един мезонет който има личен асансьор и една къща в село Шума. Та ти получаваше над 11 години по 8 хиляди лева заплата и се учудиха че си купил мезонет с асансьор. А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 млн.долара, купи на племенника си поръчково БМВ X6 което преди бяха откраднали и писаха медиите,снимаха го с пачки в шкафа колкото твоя апартамент но тебе изкара крадец. Смажи го Цецо ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!

    Коментиран от #40

  • 38 898

    41 4 Отговор

    До коментар #10 от "илия":

    Докато Баце разхождаше с тойтата мисирките из РБ,Цвъки правеше пачки в недвижими имоти и сега ми се праска на обиден рентиер!Политики!? Какво ти разбира кратуната ,"Рубикон" такъв?! Оставка на на ГЕРБ и не си показвай брадата повече! Каквото си направил ,направил!Чупка !
  • 39 Верно ли

    22 18 Отговор
    Така говорят ,докато не захапят кокала и после спират.Румбата Радев и той е така

    Коментиран от #45

  • 40 233

    37 7 Отговор

    До коментар #37 от "Цецо с теб сме":

    Никой повече не ви иска! Цвъки си го взимайте при вас ,крадци!Единия с апартаменти ,другия със златен шкаф! Бегайте далече да не ви виждаме вече!

    Коментиран от #41

  • 41 Верно ли

    25 1 Отговор

    До коментар #40 от "233":

    За съжалениа народа има кратка памет.Ще видиш и тоя как ще се намърда пак след време
  • 42 КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ,ДРУГАРИ....

    17 28 Отговор
    МАЛКО СТЕ,..ЖАЛКИ СТЕ ,....БОЙКО ОЩЕ 2 МАНДАТА.....ПРЕМИЕР!

    Коментиран от #47

  • 43 Окръжна прокуратура е тоягата на Хунтата

    32 4 Отговор

    До коментар #1 от "Мазния Лютви":

    Този, ще се изкара" света, вода ,ненапита"!
    Този ми съсипа живота, със партийните им Калинки, които мачкат хората със Окръжните Прокурори и техните безгръбначни плужеци.
    Целта на мачкането е, кражбите и схемите да продължават , и прокурорите да дебелеят, задочно.
    Този, който протестира, против Прокуратурата , се мачка от Икономическа полиция и съда.
    По бързата процедура , светкавично.
    По красноречиво, определение за думата Хунта, не виждам!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 444

    22 10 Отговор

    До коментар #39 от "Верно ли":

    Кокалът е в изпълнителната власт.На кого ги говориш тези приказки?! Радев ли урежда обществените поръчки или администрацията по министерствата?! Радев има сал една гола сабя,дето я размахва и вика ,Ура! Пачките са в Баце и Ахмед,а всички ние лапаме мухите.Онова нещо в прокуратурата само ходи и им скимти! Накрая може гл.пр. да го изкарат велик,обаче пред хората той е бита карта! Мизата пак я прибраха Шиши и Доган! Виж какво стана с VIVAKOM!
  • 46 Хлъц

    24 2 Отговор
    "Пази се,от даровете на Данайците!" Но кой да помни?От няколко години,предупреждавах Бокича,че тези регулярни " молитвени закуски" не само ще го съборят от стола,но ще му изядат главата. Буквално! На цвъчко евратлан проекта е съставен и съгласуван отдавна с шефа на молитвения дом.Просто изчакваха определен момент. Ще спре ли Потока и Белене,или ще балансира.Червен семафор,за локомтива на Бочко е заключението на американската лаборатория.Просто донапомпаха негатив във протеста.Въпрос на време,и то- късо,е Бочко да подаде оставка сам- доброзорно по заповед от козяка. Колкото до цвъки, ще поднесе доста неприятни изненади при бъдещи избори.Той е реалния " кадровик" на местната власт.От областен,до селски кмет. А това е огромна,скрита сила,която ще се обърне веднага срещу Бочко,тоест- срещу грабчо.Да не забравяме,че над 90% от цялата местна и регион.власт е на грабчо,но реално креатури лично на Цвъчко.А да " прави" избори, и проценти- там го бива.Изпекъл е занаята до съвършенство!

    Коментиран от #57

  • 47 ккк

    23 4 Отговор

    До коментар #42 от "КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ,ДРУГАРИ....":

    Може да сме жалки ,но всеки от нас е с различна бюлетина от тази на ГЕРБ и сме много! М .айна ви р.айна както казват французите!
  • 48 Браво

    26 2 Отговор
    Кой луд ще говори с този и ще взима интервю даже???? Нещо много се е сбъркала системата на журналистите които са направили това. Бълвоч от един физ. преподавател с рамка в мозъка. Срам и позор....
  • 49 Хаджиментов

    29 1 Отговор
    Добре бе, Цецко. Знаем, че всички политици сте против корупцията.
    Но, я сподели малко челен опит как с една заплатка успя да си направиш апартаментчето, че и асансьорче да сложиш. Ама почни отначало.
  • 50 ivo

    7 17 Отговор
    Българина е много завистлив виде шкафче с евро и виднага лае ами идкарай ги и ти като можеш с измама или не направете го вие ама не можете

    Коментиран от #59

  • 51 Грую

    9 2 Отговор
    Само да си види минусите и с многото акъл който има веднага ще разбере.А той много добре знае къде е щото е организира.
  • 52 ннн

    21 2 Отговор
    Aпартаментитееееее???
  • 53 ххх

    10 2 Отговор

    До коментар #34 от "Гост":

    Не тикай съда в едно гърне с прокуратурата!

    Коментиран от #66

  • 54 иииии

    12 0 Отговор
    : валери симеонов / тъпи майки с уж болни лапета и лузари но пок гласуват за нас лузъри
  • 55 ннн

    4 6 Отговор

    До коментар #11 от "илия":

    Минало- заминало.
    Да говорим за тук и сега!
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Браво

    13 3 Отговор

    До коментар #46 от "Хлъц":

    Добър коментар. Но Данайците са били мъже, а не .Утки с асансьори и шкафчета на видно с един какво си. Срам и позор за историята на майка България. По добре Хайдутин в землянка, от колкото.... позор пред света. Някой ако може да измисли рима на по-горното нека напише. С уважение към всички и напред.
  • 58 Консултант

    18 5 Отговор
    Трябва да му се вярва.Той е наблюдавал и участвал в разпределението на мазнинките през всичките тези години.Те даже му дадоха самочувствие на важен и незаобиколим партиен строител.Та можеше ли без него да се суьдаде кумгейт,кумците,суджукгейт,тези мили и неграмотни калинки,нападнали всички важни държавни и общински пистове?Сега може да е полезен като разкаже как се случваха нещата и защо мълча до днес?Също да каже не се ли срамува от отрочето си,което отглеждаше методично,напоително и без всякакваекспертиза и оценка на риска.Да изпълни дълга си и да ги предаде.Така ще улесни правосъдието.

    Коментиран от #68

  • 59 Ама

    10 4 Отговор

    До коментар #50 от "ivo":

    той нищо не прави,те му ги носят!Защото са сбъркани гербаджийски г.оведа!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Малката Тиква

    25 3 Отговор
    я видях за първи път на едно изложение в НДК. Доведе го Весела Лечева. Гледаше като сурикат и си личеше че е спуснат с парашут. Беше облечен за стотина лева от главата до петите. Как стана толкова богат нагъл и безочлив на всички е ясно. Как си представя че някой ще му повярва че е чист и честен?
  • 66 Гост

    13 1 Отговор

    До коментар #53 от "ххх":

    Щото имаме честен и работщ съд ли?
  • 67 И този

    16 1 Отговор
    се оказа хамелеон и фалшиф герой
  • 68 Консултанте....

    20 2 Отговор

    До коментар #58 от "Консултант":

    Те се държат един друг с Много неща. Не вярвай на бивш Гробаджия, особено пък на Цецо асансьора. За пари - те са верни до Гроб.
  • 69 Василева

    23 0 Отговор
    Защо не показа тези документи, когото беше в управлението.
  • 70 Що в Региона няма ли корупция !

    11 2 Отговор
    А Кадастъра по Окръзи и Области и Общини кой го КРОИ'? И кой знае кой парцел за кого следва да се задели ? А поръчките регионални кой да разпредели? Как стана с Росенец, Св. Влас, Елените, Дюните, Ляхово, и къде ли още не ? Аз ма/на само на Болшевиките се надявам а ти Цвятко продължавай да си играеш с пишката ! За сега !
  • 71 Гост

    25 1 Отговор
    цв.цв. с тоя ''смирен'' изказ си мисли, че ще докачи някой глас, ама няма да му се получи, много нагъл беше и още не сме го забравили, вместо да търка нара, той към парламента се е запътил. НЕ СТАВА!
  • 72 инчхай

    12 3 Отговор
    само така цвъки разделяи и владей ревизия и затвор,че борисов е позор
  • 73 Сблъсък

    21 0 Отговор
    ООООООО!Ве я мОла ти се,ве пипон!Че е така ,така е,ама не си ти човека който трябва да го каже.И ти бая 'апна от ,,мекото на хляба .
  • 74 Ivan

    22 1 Отговор
    Предвидим хитър измамник е Цветанов ,кой ли не го знае вече?
  • 75 1944

    11 2 Отговор
    шайката щяла да се бори със себе си. ей гиди комунисти прости...
  • 76 kakvo

    21 1 Отговор
    престъпник говори за престъпници
  • 77 Хаджиментов

    13 1 Отговор
    Честните политици са нечестни такива, но все още не са ги хванали!
  • 78 Мнение

    26 0 Отговор
    Цветаноов, ти де така по терлички говориш за корупцията в 3то лице????????
    Ами нали до неотдавна беше част от капачката???!!!
    Как ще оправдаеш апартамента и асансьора, на 4пъти по-ниска цена от пазарната, благодарение на прокаран закон в полза на фирмата инвеститор????!!!!!!
    И не минавай с номера, от наследство са средствата!!!!
    Затвор и за теб Цецкооо
  • 79 Опит за летене чред Девизи , Плакат, Афи

    14 2 Отговор
    Дайте да ми дадете! Нека ви покажа ! Аз знак по-добре ! Всичко ще 6 и Окейка ! Нямате проблеми ! Днес повече от вдругиден ! Само ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН !
  • 80 chi

    19 1 Отговор
    Тоз мишок ще говори за корупция дето я създаде?
  • 81 Факти бг

    17 1 Отговор
    Махнете го този от първата Ви... Моля Ви. Бяхме го забравили за малко и цъц Цецко на портрет.
  • 82 ГРОБ

    12 1 Отговор
    Този да не епаднал от Марс?
  • 83 Някой

    14 1 Отговор
    вярва ли му? Минало свършено бъдеще никакво. Остава апаргамента и предателството към бившта партия и нейния лидер, което си е едно нищо.
  • 84 Бат Вальо

    18 1 Отговор
    Цецко, пак ли се изцвъка бе, наборе ... ти вече си счупи стомничката, не го ли разбра ?!?!?
  • 85 Корумпиран

    14 1 Отговор
    Този пък май забрави, че е част от корумпираните , а сега го играе и предател.Ако мутрите не го бяха натирили сега други щеше да ги върти и суче.
  • 86 Корумпиран

    18 1 Отговор
    Този пък май забрави, че е част от корумпираните , а сега го играе и предател.Ако мутрите не го бяха натирили сега други щеше да ги върти и суче.
  • 87 Паднала държава

    20 1 Отговор
    Дразните.всички с този неук ..... Стига вече. Не заслужава и да го заплюеш даж. Но твърдо ще върви в кауша. Малко им остава и идва баба Яга с метлата и друго. ..
  • 88 санчо

    7 4 Отговор
    дайте му възможност да се поправи ако стане един ден защитен свидетел срещу хунтата /не при този прокурор разбира се/
  • 89 роро

    19 1 Отговор
    Колко ли го е яд сега Тиквата, че като се върна на власт 2014 направи всичко възможно от съда да оправдаят Цвъки.. Той си беше тогава с единия крак в затвора, осъден на 2 инстанции на 4г. затвор., но... Отделно все пак Цвък се оказа, че може и да мисли и тактично изчака да му свърши проверката за далаверата с апартамента с асансьора и буквално на следващшя ден напусна ГЕРБ. Не е нужно да си врачка, за да познаем, че ако проверката се провежда сега, той ще бъде с двата крака пак клиент на Гешев..
  • 90 Бачо Киро

    16 2 Отговор
    Хахаха хахаха хахаха излезе Цвъко Физкултурникът и той да плюе, наглия мошеник... Все едно до оня ден не си бъркаха в гащите с Тиквуний....
  • 91 БирникЪ

    18 0 Отговор
    Пожелавам на Цвък успех на изборите, и да събере цели 3.99%! Хем ще духа таратора, хем ще обере от гласовете да Тулупа!
  • 92 Еди кой си

    14 1 Отговор
    Майстор на късия разказ.Всички са такива...
  • 93 ВЪЛКА

    18 1 Отговор
    КОЗИНАТА СИ МЕНИ НО НРАВА НЕ СИ МЕНИ. .КАКВА ХУБАВА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА
  • 94 Nko

    26 1 Отговор
    Докато Цв. Цв. беше в Герб нямаше корупция(не е споменаваш такова нещо), а сега вече има! Кой е идиот - едва ли всички ние.
  • 95 Снайпер

    20 1 Отговор
    А бе, кой го изпусна това жовотно без каишка и намордник,бе!
  • 96 Случаен минувач

    20 2 Отговор
    Ей, хора от Факти.бг, тоя цървул не е виновен, че е толкова тъп, ама ВИЕ ДОКОГА ще му давате трибуна?
  • 97 майсторчето

    14 2 Отговор
    Цеци, как е асансьорчето?? - вози ли добре
    Ари ве, уреди ме и мене с нещо такова ... като цена, като екстри ... тиююю скрънза си ти ...
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Хасан

    14 1 Отговор
    След оня, бившият , този ми най противен, да не забравя и лютвито ...
  • 100 Мурджо

    9 3 Отговор
    За да няма грешки! Изключително неприятна и противоречива личност за мен и моите възгледи. НО коментара му е в 10 ата особено за политико- икономическата симбиоза герб- дпс! Все пак говори от първо лице за 10 годишен период. Домоуправителя със своите структури, лостове и мотивация громеше десетниците и стотниците в смесените райони! Е, не след дълго време същите го качиха на асансьора към политическата влажна и тъмна маза. Но, същите сега пак ще се конкурират с тази креатура по линия на ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКАТА ориентация. В този ред на мисли и единия и другите като знаем каква номунклатурна закалка имат- КОЙ ЛЪЖАТ! ?
  • 101 Димитър

    4 13 Отговор

    До коментар #1 от "Мазния Лютви":

    Какво искате от Ц. Цветанов той бе един от най успешните министри на Мвр. Благодарение на него много бандите от криминалния контингент на Бсп, Дс влезнаха в затвора. Начело с наглите 1 и 2.върха на успеха на Цветанов е вкарването в затвора на Пешо сумиста. Които бе съветник на Гоцето Първанов като президент, но сумиста бе и съветник на парламентарната група на Бсп в парламента изключително опасен престъпник. Така, че по кротко с обидите. Цветанов е с две висши образования и е много тактичен и дипломатичен
  • 102 099

    8 3 Отговор
    Корупцията е навсякъде, във всяко едно звено на управлението. Кражбите - също. Не кожеш крачка да направиш без да те спъват заради подкупи. АМАН.
  • 103 цецоу

    11 3 Отговор
    Щшерката лапка ли индийски шишлета в Голдмън Сакс по добре кажи цвък. Как менкате чувалите с бюлетините с Бою ние си знаем. Интересното е, че синчето на Кърнелия и удари две коленца на щерка ти да и помогне да се премести у Голдман, че ти я беше насадил на пачи яйца като треторазрядна кутийкаджийка при леля Кристалинка. Добре, че Нинов я плясна с двеста та да и потръгне у щатско. Ама сега я бил прехвърлил на един индийски колега от ИТ-то. Нали цвък? Ама ти откъде да знеш коч служба става и коя не у америката. У твоята физкутурна китара ДС ли ще е Остин ли, все тая, да е у америка. Майка си и тъст си ще продадеш да им се намажеш, боклук прост!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Любител на суджуци

    11 2 Отговор
    Все депесарите и турците ви са виновни! Нали сте много български партии - оправете си държавата! Те само 25 човека от 240!Къде са и какво правят другите??? Крадливо, завистливо, мразео и ебливо племе! Сложитхе премиер круцар и с просташки език. Депутатите изчерпани, председателката е наречена кърджалийска пу.. а, а тя доволна! Какво са ви виновни ДПС, оправете си простаците, калинките и суджуците!
  • 107 Любител на суджуци

    10 2 Отговор
    Все депесарите и турците ви са виновни! Нали сте много български партии - оправете си държавата! Те само 25 човека от 240!Къде са и какво правят другите??? Крадливо, завистливо, мразео и ебливо племе! Сложитхе премиер круцар и с просташки език. Депутатите изчерпани, председателката е наречена кърджалийска пу.. а, а тя доволна! Какво са ви виновни ДПС, оправете си простаците, калинките и суджуците! Оставете тази робска психика ганювци !
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Муйко

    11 0 Отговор
    Що не го каза по-рано
  • 112 Язе

    10 1 Отговор
    Като ги наритват за корупция и си взимат бележка. Стигат до там да се обявяват за борци с корупцията. Справка Нинова. Серго я изтрита за корупция навремето. Сега Цецо и той така.
  • 113 Бай Танас на кюшето

    10 0 Отговор
    Че ще ни го вкарат за пореден път е ясно. Чувствувам, че д-р. Цветанов ни обяснява как ще ни влезне по-мазничко.
  • 114 диамант

    9 8 Отговор
    Какъвто и да го наричате анализът му е реален и безпристрастен.

    КАКЪВТО и да го
    наричате анализът му е реален и безпристрастен.

    Коментиран от #116

  • 115 zevs

    17 0 Отговор
    ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА ВЯРВА НА ТОЗИ ЦЪРВУЛ.ДО ВЧЕРА ЯКО ГРАБЕШЕ,А ДНЕС СТАНА КРИТИКАР .ОТ ТАКИВА ФУРНАДЖИЙСКИ ЛОПАТИ НЕОЧАКВАЙТЕ ДЕМОКРАТИ.ЩЕ СИ ОСТАНЕ ЦВЪКИ СЪС ШЕСТЕ АПАРТАМЕНТА.НАГЛЕЦ.
    НЕ СЪМ ФЕН НА БОРИСОВ.ЦЯЛАТАИЗМЕТ ТРЯБВА ДА СИ ЗАМИНЕ И ДА СЕ НАПРАВИ РЕВИЗИЯ НА УПРАВЛЕНИЕТО.
  • 116 сезон за пъпеши

    15 0 Отговор

    До коментар #114 от "диамант":

    На кого се подлага този пъпеш? Не знае ли, че никой не обича предателите, дори и да са прави?
    Нищожествата не впечатляват, освен други нищожества...
  • 117 хехехехе

    14 0 Отговор
    ОФФФФ КАК НЯМАТ СРАМ НЯКОЙ ХОРА БЕ
  • 118 ВЕЛИК ПОЛИТИК ОТ С ШУМА

    13 1 Отговор
    СТРУКТУРИТЕ ЗА КРАДЕНЕ НА ГЕРБ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ СЪЩИЯ ТОЯ ЦЕЦО ГУМЕНКАТА , БОЙКО САМО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ ТОВА И КРАДЕШЕ КАТО НЕВИДЯЛ , КРАДЕ И В МОМЕНТА -- ДПС Е СЪЗДАДЕН ПОСЪЩАТА СХЕМА , БСП - БКП СЪЩО --- СХЕМАТА Е КОПИРАНА ОТ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ НА КАМАРАД ХИТЛЕР , ТАКА ЧЕ НИЩО НОВО !
  • 119 ИМАМЕ ГО

    4 0 Отговор
    Масивната фигура на Гьоринг и необикновената му жизненост го правят много популярен в немското общество. Безбройни истории се разказват за любовта му към униформите и за енергичното му, доста пъти инфантилно, поведение. Масите бързо започват да изпитват симпатия към този весел екстроверт, който с добро чувство за хумор гръмогласно разказва анекдоти за себе си. Обикновените германци го харесват повече от язвителния Гьобелс, унилия Рудолф Хес и киселия Химлер. Гьоринг разбира този феномен: "Хората искат да обичат някого, а Фюрерът често бе далече от широките маси. И тогава те избраха мен." Повечето от германците не се разделят с доброто си мнение за този надут самохвалко. Дори когато е победен, те са възхитени от начина по който той се самоубива точно преди да бъде обесен: "Нашият Херман пак успя!"
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 ЕЙ КРАДЕЦ

    12 1 Отговор
    ИЗБРЪСНИ СЕ БЕ ПУДЕЛ ОТ ШУМА ТА - ПРИЛИЧАШ НА КАРУЦАР ОТ БАНКЯ!
  • 122 Зайко Байко многознайко

    11 2 Отговор
    Бацето от Барселона се появи с бели гащи на балкона! Народът под проэорците дойде депеша бърэа да му принесе! Окаэва се че цялата страна не ще да го вижда вече във власта! Эа единадесет години раэграбиха страната и се окаэа, така,че герберите са по опасни от червената метла! Всичко лошо Баце на комунистите отреди а себе си иэдигна в строител с народните пари! Машинации, врътки, иэмами эа милиярди Евра, на народът му остава да пие по една студена вода! Милиони напуснаха страната да иэбягат от едноличния терор, че Родината ни эаприлича на раэкулачен обор! Патриотарите грабливи эа да останат във власта пристанаха на Бойковия сатана! Марешки от " Вяра" така ни иэлъга ,че накрая ни остави със цървули във ръка! Баце горе, Баце долу вика целият народ и не иска да го види в тоя си живот! Гешев го играе "велик мъдрец" и ни убеждава, колко манговци е эатворил, но эа крупни далавери обраэа на дядо Йоцо той е придобил! На борецът със эвука му хрумна идея гениялна сега, ДДС ето намалява туриэма да спасява! Наиграхте се, време е да си вървите с добро, че следващото действие е със сопа по гърбо!
  • 123 Ина

    14 0 Отговор
    Цветанов окървави навремето протеста срещу цените на тока. С Караянчева ходиха на конгреса на партията на Ердоган, като се върна взеха решение за бежански лагер в Харманли, дотогава нямаше и започнаха да приемат по 300 имигранти на ден, а Алгафари им даваше убежище още на границата.
  • 124 Като деца се плашехме от изцъклени

    12 3 Отговор
    Като деца ходихме на реките наблизо за риба, най ни беше страх и гнус, като видиме до себе си някоя голема, изцъклена жаба!! Като гледам снимки на Сачева се сещам за тия времена на реките и изцъклените очи на големите жаби!!!
  • 125 enzo

    14 0 Отговор
    Въпросът е: Защо Вие г-н Цветанов участвхте в тази схема?????????
  • 126 Един

    8 0 Отговор
    ЛЕЛЕ! МА КОЛКО Е УМЕЕЕЕЕЕЕЕЕН!
  • 127 КОЧА

    8 1 Отговор
    СИЧКИТЕ БЕЗРАБОТНИ ВЗЕХА ДА СИ ПРАВЯТ ПАРТИЙ - Я СИ ВИЖ ФИЗИОНОМИЯТА - КОЙ ЩЕ ТИ ПОВЯРВА НА ДУМИТЕ - ЕДНО ГОВОРИШ А ДРУГО ПРАВИШ - ПРЕДАДЕ СИ ПРИЯТЕЛИТЕ И ОСТАНА САМ В ПУСТИНЯТА .........................
  • 128 КОЧА

    10 0 Отговор
    ТИ СИ ЕДИН НЕСЕРИОЗЕН ПОЛИТИЧЕСКИ ИНВАЛИД .................
  • 129 Гост

    9 0 Отговор
    Доживяхме един от най-големите корупционери в България да ни се прави на борец срещу корупцията (обвинявайки Борисов) и да се подмазва на протестиращите, с по няколко мили думи, че са умни и образовани. Но дори и тези едва изкарали с тройка средното си образование знаят кой е всъщност Цветанов
  • 130 в кратце

    8 1 Отговор
    Мистър "6 апартхотела с асансьор" да си мълчи.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ЧИБА БЕ ЗАПЕК

    4 3 Отговор
    БАЯ ТИ Е КРИВА ГЛАВАТА БЕ ГУМЕНЯК ТРЯА ТИ Я ИЗПРАИМЕ !
  • 133 Човек

    8 1 Отговор
    Това се казва наглост, цяла България знае за корупцията, в която и ти си замесен, но искаш да отвориш очите на слепите! Толкова е обидно да се явиш пред всички българи и да говориш за корупция!Г-н Цветанов да ти кажа българите не сме толкова прости хора, колкото ни изкарвате! СРАМ!
  • 134 МОЛИ

    5 4 Отговор
    Г-Н ЦВЕТАНОВ,ВИНАГИ СЪМ ИЗПИТВАЛА УВАЖЕНИЕ КЪМ ВАС И ВИНАГИ СЪМ МИСЛИЛА,ЧЕ СТЕ НАЙ-ВЕРНИЯТ И КОРЕКТЕН ЧОВЕК КЪМ Б.БОРИСОВ И ТО НА ЛИЧНОСТНА ОСНОВА.НЯМА ДА СКРИЯ,ЧЕ БЯХ ЯДОСАНА ПРИ ОТСТРАНЯВАНЕТО ВИ.ДРУГ Е ВЪПРОСЪТ ТОВА ЛИ БЕШЕ НАЙ-УДОБНИЯТ МОМЕНТ ЗА ТАЗИ ПОКУПКА,КАТО ВИЖДАХТЕ НА КАКВО ПОДЛАГАТ МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ.СЕГА ОБАЧЕ ,НЕ СЪМ НА ВАША СТРАНА,ОСОБЕНО СЛЕД ИЗЯВЛЕНИЕТО ВИ,ЧЕ БИХТЕ ЗАСТАНАЛИ НА СТРАНАТА НА Р.РАДЕВ.ЗАЩО Г-Н ЦВЕТАНОВ????ПРАВЕТЕ СИ ПАРТИЯ,ВСЕКИ РЕШАВА ЗА СЕБЕ СИ,НО ЗАЩО УЯЗВЯВАТЕ ТАКА ЧОВЕКЪТ,КОЙТО ВИ ИМАШЕ ГОДИНИ ТАКОВА ДОВЕРИЕ И ВСИЧКИ ГО НАПАДАХА ЗАРАДИ ТОВА??????????????ПО ВЪЗРАСТНА СЪМ ОТ ВАС И ВИ КАЗВАМ,ТОВА НЕ Е ПРАВИЛНИЯТ ПЪТ .
    ОСТАНАЛОТО РЕШАВАТЕ ВИЕ.......

    Коментиран от #153

  • 135 Родина

    8 1 Отговор
    Заради този фес в България от 2011г. няма легитимни избори, всичко е фалш и демагогия. Помните ли баса с Б Б и как му даде часовник на пресконференцията за победата на ГЕРБ. Е тогава всички се кефехте , а сега ревете.

    Коментиран от #138

  • 136 ДДД

    6 1 Отговор
    Труп
  • 137 Бесен

    3 0 Отговор
    Ти да мълчиш
  • 138 Лили

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "Родина":

    Ние се радваме ревете вие
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Присмехулник

    3 2 Отговор
    Ингилизова,нещо да имаш сърбежи около дупето....нали има свобода на словото...
  • 141 Българин

    7 1 Отговор
    А ти къде беше приятелю години наред, не беше ли до него плътно, бре, как си сменявате дрехата бързо.
  • 142 Дръвчо

    5 0 Отговор
    ЦвЦв е по-нагъл и от Тиквич. Докато яде турска баклава не рева. Сега като изгладня взе да вие.
  • 143 цецо крадеца морален

    8 0 Отговор
    точно ти ли бе?!!!!! лицето ти е отражение на гнилоча от вътре..
  • 144 rolangaros

    2 0 Отговор
    Едва сега ли го разбра ,бе Цветанов ?
  • 145 ЦЕЦО НАГЛЕЦО

    8 1 Отговор
    ЦЕЦО ДОВЧРА БЛИЗА Д.. Т НА БОКО
    ЛАПА ТО НЕ БЯХА АПАРТАМЕНТИ 💩СКЪПИ ЛИМУЗИНИ ЗА ПО 200,300,ХИЛ ЕВРА РАЗБИРА СЕ НА ГЪРБА НА НАРОДА
    И СИ НАГЪЛ ДА СЕ ПОЯВИШ... ТОВА ВЕЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАМ
  • 146 Ptch

    2 0 Отговор
    Хубавец!
  • 147 клеса

    1 5 Отговор
    Само Цецо!
  • 148 волен сидеров

    4 0 Отговор
    ТОА ПЪК КЪДЕ ТРЪГНА-КРАДИ ЯКО И НЕ МОЖА ДА СЕ ОБЛАЖЕ ПОВЕЧЕ И СЕГА ИСКА ПАК-АЙДЕ СТИГА БЕ....НАРОДА СЕ СЪБУДИ АЛАНКОЛУ
  • 149 азазаз

    4 1 Отговор
    така както имаш тайни документи, други таини работи имаш ли ,като снимки,записи, а долен Цъки?
  • 150 Мила

    3 0 Отговор
    ХА ХА ХА ... това би бил най-точния отговор на думите му за корупция!
  • 151 1122

    3 0 Отговор
    Знаеме ви всичките какви сте,нали затова сте толкова години във властта,да крадете.Срам нямате и продължавате да давате акъл на хората.Заслужавате всичко каквото имате да ви се конфискува и да ви оставят с това с което бяхте преди да дойдете на власт.Наядане нямате,напълнихте си и чекмеджетата с крадени пари,с по 5/6 апартамента,....как ще го носите на оня свят мислите ли?Кучета ви яли вас БЕЗРОДНИЦИ,ограбихте държавата,и народа .
  • 152 Абе,Илия,

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "илия":

    пий си хапчетата бе,човек !!!
  • 153 До Моли,

    2 0 Отговор

    До коментар #134 от "МОЛИ":

    стига рева ...
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 154

    1 0 Отговор
    И тоя седнал да дава акъл.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 СТАЛИН

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Един":

    ЦЕО Е "ПРОТИВ" КОРУПШЪНА....?!?!
  • 160 Бай Ху

    1 0 Отговор
    Корупцията е и в апартаментите! И айде стига цвъка.
  • 161 хахаха

    1 0 Отговор
    а га яде кифтетата не рива
  • 162 иванчо

    0 0 Отговор
    Цецко, мамин, кажи нещо съществено, което масите не знаят все още .... цифри, факти, ... колко чужди бизнеса присвои довчерашният ти полит-бизнес приятел, преди да се разчепкате ?!?
    Мани ги тия общи приказки, дето си проветряваш устата само ....
    Не само ти можеш да бръщолевиш мазничко почти безкрайно, доста станахте 'на опашката' ....
    А и ти между тези няколко стола, дали няма да седнеш ... на нещо друго.
  • 163 иванчо

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "вЕрващ":

    този, 6 апартамента ?!?!?
    поне 600 луксозни може да си има, ако щеше ....
    имаше малко мисъл в гадулката си, но му стигна само да се самозаблуждава, че като маже покрай боко и къса от неговото, хем остава без отговорност, хем трупа матрял ...
    хитрата сврака, с двата крака .....