20 Септември, 2020 13:26, обновена 20 Септември, 2020 14:13 10 972 149

Горан Благоев влиза в партията на Цветанов

  • цветан цветанов-
  • горан благоев-
  • републиканци за българия

Бившият втори в ГЕРБ иска РЗБ да е като отбор

Горан Благоев влиза в партията на Цветанов - 1
Снимки: БГНЕС

"Републиканци за България може да обедини истинските евроатлантици". Toва заяви бившият заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов на официалното представяне на Инициативния комитет на ПП "Републиканци за България" пред НДК, цитиран от news.bg.

Цветанов иска хората в новата му партия да бъдат диалогични и да бъдат заедно.

"Ние сме заедно в целите, условията и усилията за силен Европейски съюз и НАТО", подчерта той.

Ако всеки един от нас не даде необходимото, няма как да променим това, което говори всеки един човек с приятелите си, отбеляза Цветанов. Той си постави за цел промени в образованието, съдебната система, културата и електронното управление.

"Нека да бъдем заедно, за да успеем. Това е проектът на хора, които носят своето лидерство и идеи, но това не е проектът на един човек и лидерство, което имахме в българските политически проекти".

"Най-важното е да има отбор, идеи и когато формулираме правилните послания, да знаем, че това е решението, което е достатъчно добре аргументирано, защото отборът не е един човек, а отборът сме всички ние", призова Цветанов.

По думите днес се полага началото на един нов политически проект и на един проект, който трябва да обедини всички в център дясно мислещи хора.

"Това е проект, който трябва да отстоява евроатлантическите ценности и многообразието, което има в България, да бъдем заедно и да няма противопоставяне в политиката", настоя Цветанов.

"Днешната политика, при това противопоставяне трябва да намерим пътя за една нормалност и да ни даде настоящето да направим анализ. Трябва да очертаем бъдещето и днес това, което имаме в страната, аз не виждам хоризонта, който да изведе страна напред", изтъкна лидерът на "Републиканци за България".

Въпреки днешната криза, противопоставяне и липсата на реален политически дебат, повече от всякога страната ни се нуждае да бъде защитен единственият възможен път за развитие - евроатлантическият, категоричен бе Цветанов.

Когато говорим за учредителна декларация и инициативен комитет, това нямало как да бъде постигнато с неуспели хора.

Това е проект, в който искаме да бъде всичко прозрачно и това, което е липсвало в българската политика, изтъкна бившият втори в ГЕРБ.

В партията влизат световният европейски шампион по щанги Благой Благоев, Горан Благоев, Джема Грозданова, д-р Румен Динев, криминалният психолог Тодор Тодоров, Христо Казанджиев, експерт по енергетика, проф. Румен Кънчев, Георги Пандуров, Боян Иванов, Георги Стефанов и други.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Деди

    79 29 Отговор
    Бацо нема вече да е премиер, то и за портиер не става, ама за другото Цуци ще се погрижи, като му дръпне 3-4 процента от хелектората 😂

    Коментиран от #149

  • 2 Бат Бойко нощния бандит

    109 15 Отговор
    Тоя Цвъки ще ме довърши.
  • 3 ВИЕ ЩЕ КРАДЕТЕ

    162 10 Отговор
    ДАЖЕ ПОВЕЧЕ ОТ БАТ БОЙКО. ..МРЪСНИ ПРОДАЖНИ АМЕРИКАНСКИ МЕКЕРЕТА И АГЕНТИ. ....
  • 4 Ха-ха

    149 3 Отговор
    Цветан Цветанов събира новата шайка. Асансьорният бос обева:АПАРТАМЕНТИ ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ ОТ СЪРЦЕ!!!!!!!!!!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Черноянчева

    135 1 Отговор
    Глупак, този итой иска да краде.Партията ня Цветанов е позор-АПАРТАМЕНТГЕЙТ.
  • 7 Вълко Червенков

    139 3 Отговор
    Нов бардак със стари уруспии не се прави.Те половината са герберасти.
  • 8 що за хора

    114 0 Отговор
    Поредното пропадане на тоз български народ . Позор .

    Коментиран от #137

  • 9 Бисер

    105 0 Отговор
    нов бардак с стари ....
  • 10 Олеле колко много простаци

    96 0 Отговор
    УУУЖАС
  • 11 Републиканците ще са

    113 0 Отговор
    Против България и ще крадат като за световно

    Коментиран от #128

  • 12 Ю Кортес

    99 0 Отговор
    Най важното,всеки с персонален асансьор.

    Коментиран от #14

  • 13 Потомствени

    86 1 Отговор
    червени другари и милиционери , хрантутници , на светлинни години от реалността ! Интересчии ненужни !
  • 14 Чочо

    66 1 Отговор

    До коментар #12 от "Ю Кортес":

    И с по 5,6 апартамента.
  • 15 3,14К

    103 0 Отговор
    Честито! Горанчо е за тотална подмяна на историята. Евроатлантически клиентелизъм. От къде са парите на Цецо? Сигурно от тъщата!

    Коментиран от #129

  • 16 хаха

    88 1 Отговор
    "Джема Грозданова" - тази стоматоложка колко мандата беше председател на комисията по външни работи, от партия ГЕРБ?
  • 17 републиканец

    28 37 Отговор
    Републиканци за България е убиеца на ГЕРБ!

    Коментиран от #28, #92

  • 18 Голям праз

    90 0 Отговор
    Голям праз кой влиза в партия "ХАМЕЛЕОН" НА Цветанов!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Какви

    66 0 Отговор
    републиканци , бе ? Все от грабливо мандраджийско котило !
  • 21 позор

    65 1 Отговор
    Това е позор за българския ни ген . Да застанеш зад Кауна , пък колкото и материални да са ти мераците. Не сте българи , или пък аз не съм.
  • 22 El boko

    37 9 Отговор
    Цвъки ще цака Боко яко хихи

  • 23 Богомил

    66 0 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил и този в какво вярва и каква религия изповядва, КОЙ го излъга, КОЙ го баламоса с цвъки - тъщин апаш на закрит панаир сергия да отваря, интелигенция, християнски ценности, срам и позор ...
  • 24 Ринго

    54 2 Отговор
    Мястото на Г. Благоев не е на трибуната на протеста. Това беше груба грешка на Триото. Всичко е проформа. Целите са съвсем други. Видя се.
  • 25 Перо

    50 1 Отговор
    Джендъра-юдей,къде ще отиде,освен при боклука. Боклук при боклук отива,но не големия при малкия,а малкия боклук при големия,както е сега.
  • 26 1234

    40 3 Отговор
    почва се СДС 2 , като се раздробят герберастите нз РЗБ-та и тем подобни кълбета и ще изчезнат
  • 27 Не може

    58 9 Отговор
    да бъде вярно! Горан Благоев е знаещ и интелигентен човек! Това ако е така- значи у нас няма вече свестни хора! Само една МЕРКАНТИЛНОСТ!

    Коментиран от #30

  • 28 Перо

    61 3 Отговор

    До коментар #17 от "републиканец":

    РБ не е убиец на ГЕРБ,а продължение на матрицата. Началниците на тиквата го отписаха,вече е изхабен и изоставен.Видяха,че са заложили на куц кон и сега оправят грешката с нова грешка,залагайки на лудо корумпе.
  • 29 ех лакомия

    39 1 Отговор
    Ушев , разбирам го , има да брани крадено , има да брани кожа , иска реванш , тъпите са много отмъстителни , но другите дето му уйдисват , каквито и да са им мераците за крадене , защото при него , както и при Тулупа , само въпрос за това става, тях не ги разбирам , е не мога да ги проумея.
  • 30 Госあ

    34 7 Отговор

    До коментар #27 от "Не може":

    Християнски ценности...аааахахаха 🤣

    Коментиран от #45

  • 31 ВСИЧКИТЕ БАНДИТИ И МАФИОТИ

    51 3 Отговор
    ОТ ГЕРБ ЩЕ СЕ ПРЕБОЯДИШАТ В @РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ @ЗА ДА МОЖЕ ОЩЕ ПО ЯКО ДА КРАДАТ ЗА В БЪДЕЩЕ. ......БАТ БОЙКО ЩЕ ОТНЕСЕ ДЕБЕЛИЯТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ И ХАЙДЕ ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НОВА ИЗМАМНИЧЕСКА ПАРТИЯ. ...ЗА 99%ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОДАРЪК @БРОШКА С МУСТАЦИ @
  • 32 КОЮ

    9 23 Отговор
    Що ми намирисва че тоя ще е новия купен премиер а тиква ще стане президент ???

    Коментиран от #95

  • 33 ВСИЧКИТЕ БАНДИТИ И МАФИОТИ

    32 0 Отговор
    ОТ ГЕРБ ЩЕ СЕ ПРЕБОЯДИШАТ В @РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ @ЗА ДА МОЖЕ ОЩЕ ПО ЯКО ДА КРАДАТ ЗА В БЪДЕЩЕ. ......БАТ БОЙКО ЩЕ ОТНЕСЕ ДЕБЕЛИЯТ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ И ХАЙДЕ ЧЕСТИТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НОВА ИЗМАМНИЧЕСКА ПАРТИЯ. ...ЗА 99%ОТ БЪЛГАРИТЕ ПОДАРЪК @БРОШКА С МУСТАЦИ @
  • 34 РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит

    11 44 Отговор
    Здравейте Българи! Наближава едно от най великите събития в най новата история на България! На 27 септември учредяваме нашия политически проект "РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ" с лидер Цветан Генчев Цветанов и слагаме кръст и погребваме най мразената партия в страната както каза Цецо ПП.ГЕРБ! ГЕРБ - Жени Варна се разпадна ! Цялата структура миналия ден подаде заявление за напускане на партията! Бившия кмет на Банско Георги Икономов и цялата структура в курортния град напусна ГЕРБ и преминава към Цецо! В Благоевград бившия кмет от ГЕРБ Атанас Камбитов и цялата структура в града напуска и преминава към Цецо! В Сандански кмета Кирил Котев и цялата структура на ГЕРБ напуска и преминава към Цецо. В Русе може да се каже вече структурата на ГЕРБ не съществува защото колективно подаде заявление за напускане на ГЕРБ! Няма да ми стигне полето да изброя всички. Както каза днес Цецо по БЪЛГАРИЯ ОН ЕЪР може да се каже ГЕРБ е в тотален разпад и до няколко месеца няма да съществува. А моето лично мнение е че все още герб има електорат- това са държавните служители на герберската ясла и няколко стотин хиляди купени ромски гласове. Но при служебно правителство купения вот ще бъде предотвратен и герб изпада извън парламента! България ликува.

    Коментиран от #83, #88, #106

  • 35 Кой

    40 1 Отговор
    изобщо може да има доверие на червени фурнаджийски лопати , във всяка власт край кокала ! Без достойнство и християнски ценности , без българщина в тях , но готови на всичко за пари и власт !
  • 36 Бивш ГЕРБер

    3 36 Отговор
    На 27 септември ще съм учредител на новата политическа формация с председател Цветан Генчев Цветанов - "Републиканци за България"! Вчера Цецо по БТВ каза че в момента ГЕРБ е с електорат около 500 хиляди гласа ( 300 хиляди държавни служители + 200 хиляди роми). А ако продължават да се инатят с оставката до зимата падат на 350-400 хиляди гласа. Цецо каза също че в момента бъдещата му политическа формация е с електорат около 500 хиляди (половината ГЕРБ е вече при него) а до зимата отлива от 100-150 хиляди от ГЕРБ отново се влива при Цецо. Цецо днес поиска отново оставката на Борисов и каза че снимките с милионните пачки евро, кюлчета злато и пистолета са автентични. Цецо с теб сме !

    Коментиран от #44

  • 37 Ежко Бежко

    37 2 Отговор
    "повече от всякога страната ни се нуждае да бъде защитен единственият възможен път за развитие - евроатлантическият, категоричен бе Цветанов."
    Ясно каква диктатура ни готвят. Отвратен съм. Дано да има мъдрост у българите за да отвеем тези паразити на изборите.
  • 38 Цецо с теб сме

    6 36 Отговор
    Ти изгражда структурите 2006 година на ГЕРБ в нашия град. И бях член оттогава на ГЕРБ до 29 юли тази година. Теб Борисов набеди че си крадец затова че си купи един мезонет с личен асансъор и имаш една къща в село Шума. Та ти получаваше 11 години по 8 хиляди лева заплата и какъв е проблема че си спестил за апартамент с асансьор? А баш крадеца бившия ти началник Борисов купи къща в Барселона за 3.8 милиона евро , 2 бутика и Порше на бившата манекенка от Сандански Боби Йовчева, купи на дъщеря си в САЩ Бугати Вейрон за 1.5 милиона долара, купи на племенника си поръчково БМВ Х6 което преди бяха откраднали и писаха медиите , снимаха го с пачки в шкафа колкото 2 твои апартамента и кюлчета злато , но теб изкара крадец. Смажи го Цецо, ние бившите редови членове на ГЕРБ сме с теб!
  • 39 Алфа Вълкът

    45 9 Отговор
    Браво на Цветан. Дано направи така на следващите избори неговата партия да има 3.9% и ГЕРБ също 3.9% и да не влязат и двете в парламента. Но фактите са че Цецо им го слага бавно и безмилостно!
  • 40 Жалко

    33 3 Отговор
    Вярващ човек, а се забърква с мръсна работа и хора, които си купиха апартаменти с пари на народа.

    Коментиран от #66, #127

  • 41 ИСТИНАТА

    5 19 Отговор
    Като чета имената на инициативния комитет на Цветан са доста по умни от остатъците на Боковата партия и до изборите ще ги занулят....

    Коментиран от #132

  • 42 Голяма новина

    39 2 Отговор
    че Горав Благоев влизал в партия. Кой е той? Кой го слуша и кой се занимава с личните му позиции? В тия телевизионери все дреме някой "политик" дето от нищо не разбира.
  • 43 ха ха

    32 1 Отговор
    Какъв е тоя???
  • 44 от същия вид

    29 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бивш ГЕРБер":

    Епа то народът български , при всичките си недъзи , но определено с усет към анекдота , го е казал - от трън та на глог. Опасявам се и то не случайно , че Кауна е по-отровен плод от Тиквата.
  • 45 Гост

    25 4 Отговор

    До коментар #30 от "Госあ":

    Ако мислиш че ГЕРБ са християнска партия и подържат някакви християнски ценности си бая заблуден и ограничен.Или ГЕРБ не им познаваш програмата или не познаваш християнските ценности.

    Коментиран от #49, #71

  • 46 РЕПУБЛИКАНЦИ /ГЕРБЕРАСТИ

    29 0 Отговор
    ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ. .....ЕЛИТА НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПЛОСТИТУТКИ ЩЕ ВЛЕЗНЕ В СЪСТАВА НА НОВАТА ПАРТИЯ. ......БЪДЕЩЕТО ЩЕ БЪДЕ ДОБРЕ ЗАБРАВЕНАТО МИНАЛО. ....ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПРИЗРАЦИ ИЗПЛУВАТ ОТНОВО ДА ВЛЯЗАТ В НОВАТА ПАРТИЯ И ДРУЖНО ДА СЕДНАТ НА СОФРАТА БЕЗ УЧАСТИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ..КОЙТО ПО СТАРА БЪЛГАРСКА ТРАДИЦИЯ @ЩЕ ГО ДУХА @
  • 47 Републиканец

    4 16 Отговор
    Бат' Цецо и републиканците ще хвърлят последната лопата пръст над Гербавия ковчег....

    Коментиран от #51

  • 48 898

    29 2 Отговор
    Доживях, Баце и Цвъки като ВИС и СИК на избори!!! Е, нема такава държава!!!
  • 49 Госあ

    7 6 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    Повярвай, не ми трябва да познавам нито едното, нито другото 🙈🙉🙊

    Коментиран от #78

  • 50 Румен

    29 2 Отговор
    Не мога да разбера тия хора от ГЕРБ, и тези кат Цветанов. Кой нормален човек ще гласува за тях. Крадци

    Коментиран от #63

  • 51 да се погребат

    9 2 Отговор

    До коментар #47 от "Републиканец":

    Ако я хвърлят от вътре на трапа , ще съм още по-щастлив .
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Да каже

    45 2 Отговор
    Какви рупубликанци,кви пет лева вееее..... Тия са проксита на Об.нго и Килъ.и,сбирщина от либерастници - . лигофрен,до .жендър,дже.дър до херма.родит,хе.мафродит до пеера.т,майнольо! Мястото на Горан Благоев е точно в тая нова шайка. Горанчо ще отговаря за ерозията но християнството отвътре. Цвъки обачеее...... да отговори колко шоколадчета е изял като дете от Григор Шопов докато баща му е развозвал шефа на ДС по задачи. 5-10 броя или всеки път когато чичко Григор го е галил по кауня.
  • 54 Кикоман

    42 0 Отговор
    Горан Благоев? Пълно разочарование...този човек ми падна в очите.

    Коментиран от #118

  • 55 Щом така...

    36 0 Отговор
    ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ДА ВЪРВЯТ, ЗНАЕТЕ КЪДЕ!
  • 56 Горан Благоев

    47 2 Отговор
    Класически соросоид, активен борец срещу православието. Там му е мястото.
  • 57 Behemoth

    17 13 Отговор
    Туй християните не са стока ....за морал проповядват а лукавия ги влече ХАХАХА...
  • 58 ТАЙНА ЗАВЕРА

    13 5 Отговор
    бойко и той ще влезе ........ в затвора , ЗАЕДНО С ЦВЪКО ТЪПАКА !ГОРАН БЛАГОЕВ ОТ БСП - КОМУНИСТ ДОЛЕН !КАК СЕ КАЗВА ПАРТИЯТА НА ЦВЪКО - НИКОЙ НЕ ЗНАЕ !
  • 59 пройчо

    27 1 Отговор
    горан благоев е Юда от Кариот.....Правилно ,че отива при Понтий Пилат //цветан ЦЪРВУЛА//!!!
  • 60 Госあ

    9 7 Отговор
    Абе, урумката не е ли и той зад цвъки цвичката? Да стане истински хадес 😂 опа, ХДС 😂
  • 61 Кои ние

    18 0 Отговор
    Ти си сам !!! Никой няма да гласува за теб Знетанов и 40 Разбойника гладни за нови скъпоценни камъни от ЕС. Стига спрете се с такива мазни корумпирани старчета не искаме да ви гледаме ха ха камо ли са ви избираме!
  • 62 Беден

    19 0 Отговор
    То и онзи бившия министър на здравето с ваксините също чрави партия не знам вече има голям избор от толупи

    Коментиран от #65

  • 63 Браво

    11 0 Отговор

    До коментар #50 от "Румен":

    Ще гласува само Цар Киро и семейството му.
  • 64 Оффф

    25 0 Отговор
    Лого е правено явно в щатите. Огледално обърната на 180 петолъчка, на логото за избори на демократическите кандидати. Тази партия май се спонсорира от щатите. Защо приехте техните пари, господа, фурнаджийски лопати?

    Коментиран от #76

  • 65 Цирков Директор

    11 0 Отговор

    До коментар #62 от "Беден":

    Прав си има камо Клоуни с Паунски Пера!
  • 66 Хахахххх

    18 1 Отговор

    До коментар #40 от "Жалко":

    Вярващ човек???? Да, ще търси общото между евроатлантизма и източното православие. Как мислиш, дали ще го намери??!!
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Боже, Боже!

    24 0 Отговор
    Един боклук отива при друг мнооооого по-голям боклук!
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 уке цецо

    6 0 Отговор
    я глей ти
  • 71 един от стадото

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "Гост":

    ..и какво каза там Бойко на отчето;; рЪси там и кАжи нещо..и държи иконата като плакат на Джими Хендрикс. Страх от Бога нямат, страх ги е, че и тоя път са го излъгали и Той не е видял. Нека лъжат, нека мажат, втори тефтер вади Дядо Божи за тях, и записва ли записва..

    Коментиран от #73, #81

  • 72 Све

    7 0 Отговор
    Слагач
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Горо

    21 0 Отговор
    "Републиканци за крадене на България", начело с апаратчика Цецо Крадецо. А що се отнася до Горан Благоев, който даже без да се свени се присъединява към морално деградиралата дясна ръка на Борисов, той явно не случайно бе изгонен от БНТ, където години наред политизираше религията, разобличавайки ченгетата от ДС. А пък сега го виждаме да се присламчва към друго обиграно ченге Цветан Цветанов. Явно падението на България е необратимо, докато такива хора ще влияят на политическия живот и ще определят развитието й!
  • 75 тъп номер

    21 0 Отговор
    Или как от Цецо Крадецо да стане Цецо Светецо. Е нема как да стане . Праи се експеримент у мътна вода.
  • 76 100% СЕ

    17 0 Отговор

    До коментар #64 от "Оффф":

    ФИНАНСИРА..КОПИРА ОТ АМЕРИКА И ЕВРЕИТЕ. .....ТЕ ГУБЯТ ПОЗИЦИЯ НА БАЛКАНИТЕ. ....БАЛКАНИТЕ СЕ КОНТРОЛИРАТ ОТ ТУРЦИЯ И РУСИЯ. ....А ТЕ НЕ СА В ЛЮБОВНИ ОТНОШЕНИЯ С АМЕРИКА И ЕВРЕИТЕ
  • 77 Gen Gurko

    22 0 Отговор
    Партия на сектанти, соросоиди, американски разузнавачи и вся осталъная, която не е успяла да се закрепи другаде досега. И многоапартаментници законни.

    Коментиран от #82

  • 78 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "Госあ":

    Aм за калабалък ли само пишеш коментари като не познаваш ни едното ни другото.

    Коментиран от #90

  • 79 въпросче

    12 0 Отговор
    Що е туй "истинските евроатлантици",че нещо не ми е ясно??? Тези ли наистина ще докарат тъпите янки да се разпореждат с българите и всичко българско? И край с България!
  • 80 Чук и Гек

    9 0 Отговор
    Сержант Цветанов само да успее да направи това, което е правил поне на 10 избора за Герб и Бойко трябва да се метне от джипката в движение!

    Коментиран от #91

  • 81 Гост

    17 0 Отговор

    До коментар #71 от "един от стадото":

    Тъй.Никакви християнски цености не спазват ни Бойко,ни другите гербери. Ни 'не лъжи', ни 'не кради', ни другите божий заповеди, дъл и ги знаят изобщо всичките десет заповеди, някой пишлемета тука от коментаторите тръгнали да им преписват християнски цености.

    Коментиран от #94

  • 82 100% ВЯРНО

    12 2 Отговор

    До коментар #77 от "Gen Gurko":

    ПАТРИОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ УМРЯХА ОТДАВНА. .СЕГА Е ВРЕМЕТО НА ДУПЕДАВЦИТЕ
  • 83 Абе добре

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    "Убиваш герберите.Но да не се получи,от чума,на холера! Тези " републиканци" с тяхната мантра за " Евроатлантизъм" да не се получи такава парламентарна миш- маш галимация ,че да гледаме с увиснали ченета,всички 6 милиона.Вариант от коалиция между цвък,славчо- учиндолски,и брадатия Христо,ама хич не ме блазни.Както върви,това е най вероятен коалиционен сговор,който вече е заформен отдавна.Още при старта със" Росенец".Факта,че още от тогава,учиндолеца показва огромен ръст,като процент подкрепа,е достатъчно странен. Дори прекалено странен!Алогично е,дори абсурдно,да има по висок рейтинг, дори от депесе.Прогрес ли ще бъде,такава комбинация,която при днешните политически дадености,да има пълно мнозинство в НС
  • 84 незнайко

    9 0 Отговор
    Досега беше партията ГЕРБ на Бойко борисов !!! Сега ще сменим тази партия с Републиканци за България на Цветан Цветанов !!! КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ??? НИЩО !!! Цветанов може би ще ръководи а Борисов ще изпълнява !!! КАПИТАЛИСТИТЕ ДЕМОКРАТИ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ !!! НЯМА ГО ЛЕВСКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !!!
  • 85 Чук и Гек

    2 8 Отговор
    Е, не може да ви се угоди! Кремлисти не щете, атлантици не харесвате, Бойко бил вече изтрещял, Слави бил сакат и кьорав, Христо Иванов бил с брада, Корделия няма да я коментиряме - тя е от мрачното минало, ДПС били незаконни и етнически невалидни.....!!! Къф груй искате, никой не може да ви разбере! Просто се намирате тук на логорея и риторика!
  • 86 ПЕНКО

    9 0 Отговор
    И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ : " БЕЗ ПАРИЧКИ ОТ ЦРУ " !!!!!!!!!!
  • 87 ОПГ ГЕРБ V2.0

    16 0 Отговор
    В действителност Горан Благоев е един алчен и безскруполен платен русофоб и соросоид, който само се преструваше на християнин и баламосваше простолюдието с фалшивото си предаване по БНТ. Сега официално си застана точно на мястото. При останалите ку*ви на американските ционисти...

    Коментиран от #112

  • 88 Сашо И.

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "РЕПУБЛИКАНЕЦ ЗА БЪЛГАРИЯ -Герб е убит":

    Здравейте, нищо не мога да кажа и да приема за чиста монета. през последните 10г.се нагледахме на нагли кражби и грабежи в бг и то най вече чрез поръчки който се наричат обществени, вие знаете по добре от нас. направиха ни жалки и за смях. В момента грабежите, най вече от вмро и нфсб продължават с грозна и пълна сила... защо не се опита някой вас (вие, бсп, ДБ...) да ги спре??? Ето ако някой направи това сега, днес утре да спре (мораториум) до изборите грабежите и кражбите най вече през ОП, аз ще гласувам за него!
  • 89 И я ша съ

    3 0 Отговор
    ЗАпиша и сакам асансьор. Не ми требе ама за секи случай
  • 90 Госあ

    3 4 Отговор

    До коментар #78 от "Гост":

    Абе ти знайш ли колко религии и философски течения има по света ? А знаеш ли колко форми на управление ? Истинската вяра и религия няма нищо общо с управлението. Да знайш.

    Коментиран от #107

  • 91 Горо

    4 0 Отговор

    До коментар #80 от "Чук и Гек":

    Колко си наивен! Няма и крачка, която да направи Цветан Цветанов и вожда му Бойко Борисов да не знае! По всичко личи, че мутрите пак ще успеят да ви излъжат!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Госあ

    5 4 Отговор

    До коментар #81 от "Гост":

    Е как ? Християнски са разбира се. Това са християн-демократи ! 😂 Е, пак по добре от християнинквизитори 😂

    Коментиран от #105

  • 95 Стрелата

    4 0 Отговор

    До коментар #32 от "КОЮ":

    Жик так по голяма смехория нямааа
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 zh fsn

    5 1 Отговор
    Християнкомунисти
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Един от многото

    11 0 Отговор
    Горгоната най-после показа истинското си сатанинско лице.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Хан Аспарух

    13 0 Отговор
    Тоя престъпник е за ЗАТВОРА,тъкмо се е докарал като такъв с тази брада.Сега му е времето. Да не се бави Съда и да го постави на място.

    Коментиран от #123

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Без срам

    10 0 Отговор
    Ей тия се събраха най гнусните, още от сега вонят
  • 105 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #94 от "Госあ":

    Кат казваш че не познаваш ни едното ни другото как бе ги прецени че са християндемократи.

    Коментиран от #108

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #90 от "Госあ":

    Идеше реч за друго! Зле си. Да знайш!
  • 108 Госあ

    0 7 Отговор

    До коментар #105 от "Гост":

    Кат познавам другите, само християните и ислямистите имат жажда за светска власт и мангизи 😉

    Коментиран от #109

  • 109 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #108 от "Госあ":

    Кой бе,другите дето ги познаваш да не да им слагат насила вилата на врата че тъй да ги карат да управляват. Нямали биле жажда за светска власт и мангизи другите.Ай стига. Поодръпни си капаците от очите. Ай пътувай

    Коментиран от #111

  • 110 оня с коня

    0 3 Отговор
    Браво на Горан Благоев.Ако и Горан Брегович с целия Духов оркестър го последва,нещата стават сериозни!
  • 111 Госあ

    1 3 Отговор

    До коментар #109 от "Гост":

    Разликата е, че едните казват "Аз казах" , а на другите, на които не ми трябва да знам догмите, господ им го бил казал. Сещаш ли се каква е разликата?

    Коментиран от #115

  • 112 baihui

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "ОПГ ГЕРБ V2.0":

    Не само ционист но и протестант-сектант!
  • 113 Калоян

    5 0 Отговор
    Много,бе.Ще препълните асансьора.Вземете и Соломон Пасси за външен министър.Да продаде остров Белене.Милитаризирайте цялото крайбрежие.Дано се наядете накрая.
  • 114 абг

    8 0 Отговор
    Набожна, но явно и загубена душа е този. Тая партия е новия проект на САЩ с който заместват ГРОБ, ама вече няма как да стане работата, също ако може и Русия И Турция да си приберат проектите БСП ,ДПС и патреотите и нещата в държавата да тръгнат в правилната посока.

    Коментиран от #119

  • 115 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #111 от "Госあ":

    Нещо си бая объркан. Нали викаш че не познаваш ни едните, ни другите. Как тъй даже и знайш кой какво на кого казал? Твойта работа е удумки от рода на 'една позната на една позната че нейната позната ми каза'. Ай кАжи сега кой управник сега е казал че господ тъй му казал? Ако слушаха господ поне малко нямаше сме на това дередже. Господ казва 'не лъжи, ' не кради','не убивай',' не пожелавай дома на ближния си' и кой бе управник сега спазва какво господ му е казал? Къде им преписваш на разни псевдота християнски цености. Ай младежо с здраве. Не м занимавай с твойто невежество вече.
  • 116 123

    4 0 Отговор
    Създава се ГРОБ 2
  • 117 Ало

    2 0 Отговор
    "Фактит" вие на боб ли гледате на кого да изтриете коментарите.Къде видяхтеобидни думи.Примерът ви за коментар е вашият " последния софиянец" .Жалка работа
  • 118 Реалист

    2 0 Отговор

    До коментар #54 от "Кикоман":

    И на мен,може да е угладнял завалията ама да тръгне с тази сган си е повече от позор .От кораба на Б.Б.бягат плъховете и може да е за добро .Не съм му симпатизант но Цвъки направо ме отвръщава и то още когато се появи край държавния казан.
  • 119 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #114 от "абг":

    Ам на кой от САЩ се пита обаче? На америчките НПО та и на Клинтъновци и дружинка е това новия проект. Ръчичките им плъзгат навсякъде на тея из^ ча^ дия
  • 120 Тюрко-ром

    3 3 Отговор
    В резултат на последните научни изследвания е установено, че всички българи са от турски и цигански произход. Хан Аспарух-бил циганин, Васил Левски-бил циганин.

    Коментиран от #122, #141

  • 121 оня

    2 0 Отговор
    Цецо апартамента е бита карта. Тази наглост е нормална за нашите политици:))
  • 122 Помак

    1 4 Отговор

    До коментар #120 от "Тюрко-ром":

    Грешиш, всички сме пом@ци, във време разделно бяха с пом@шки дрехи, най чист бгъри
  • 123 един

    1 0 Отговор

    До коментар #102 от "Хан Аспарух":

    Той затова се върти около властта,щото иначе е за затвора,или най-малкото ще остане без апартаментите!
  • 124 Василевс

    4 0 Отговор
    Аре и Горан хлъзгав. А му симпатизирахме, кога уж Сузи го излузи, но то пък не било точно така, а ще си продължава да ни окултурява.
  • 125 Кочи Кочи

    7 0 Отговор
    Хахаааа..тая кочина е егати ташака..
  • 126 Белене

    4 0 Отговор
    Вместо да е в затвора с толкова кражби и участник в гроб тои партия щял да прави , тои изгони хората от България а от каде пари нали нее крал
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Републиканците ще са":

    Жecтoкa хибриднa aтaкa ce вихри cрeщу Бългaрия!!!
    Нo кривo ca cи нaпрaвили cмeткaтa зaщoтo Бългaритe cмe нaй-cтaрият нaрoд в Eврoпa и cмe oцeляли хилядoлeтия зaщoтo cмe пo-мъдри oт мъдрaтa змия, пo-хитри oт хитрaтa лиcицa и cмeли кaтo лъвoвe!
  • 129 интелигентен

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "3,14К":

    журналист,ама и той стана за резил с това доста неочаквано за мен решение...
  • 130 Язе

    4 0 Отговор
    И тези са решили да осребрят част от миналото си:

    Блaгoй Блaгoeв, Гoрaн Блaгoeв, Джeмa Грoздaнoвa, д-р Румeн Динeв, криминaлният пcихoлoг Тoдoр Тoдoрoв, Хриcтo Кaзaнджиeв, eкcпeрт пo eнeргeтикa, прoф. Румeн Кънчeв, Гeoрги Пaндурoв, Бoян Ивaнoв, Гeoрги Cтeфaнoв и други.
  • 131 Бойко

    2 1 Отговор
    Тези ще ви дооправят тотално.
  • 132 Гост

    0 2 Отговор

    До коментар #41 от "ИСТИНАТА":

    В политиката умни ли са или лесно подкупни?
  • 133 Анонимен

    3 1 Отговор
    И тези ли ще са,които ще оправят нещата в България и очаквате промяна?
  • 134 О хо хо

    4 0 Отговор
    РУСКИЯТ САЙТ: НАЙ- ЧЕСТНИ СА ОТ ПАРТИЯТА НА РЕШЕТНИКОВ!!!! СЛЕДВА ОРЕШАРСКИ 2., КТБ 2, 3 И 4. СЛЕД ТОВА - ПОЧЕРПКА ОТ ЧАЙ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
  • 135 ех Горане

    2 0 Отговор
    Винаги те гледах с удоволствие. Защо се забъркваш с политиката ? И то с човек, който видимо забива нож на бившите си приятели и вероятно е воден от чист реваншизъм.....
  • 136 Ха ха ха

    4 0 Отговор
    Цецо, Горане на изборите ще съберете около 0.86 % и тогава ще разберете, колко сте смешни. Ха ха ха.
  • 137 Анти комунисти

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "що за хора":

    Всичко което прави ЦВЕТАНОВ е за собствена изгода и да отмъсти на Бойко, но това е повърхностната, другото важно може би най важното е ,да не се допусне единствената истинска опозиция на Герб и всички останали партии, подвластни на задкулисието,а тя е Демократична България, да вземе голям процент и да бъде алтернатива,тези приказки за Евроатлантизма све ги слушали, те са прикритие на бивши милиционери и комунисти доносници и гербери, двамата американци спонсори са българи карали тирове в САЩ и забогатели както наще тук с хиляди тирове ,с работа се става богат с пари на партия от България мнооого богат,всичко свърши, той слави и ДПС герб без Бойко ще властват дълги години, никаква промяна още дълги години задкулисието ,ще реди пасиансите ,
  • 138 Ха ха ха

    1 0 Отговор
    Горанката православният - евроатлантик, голям сеир в РъБъ....
  • 139 Нане

    1 0 Отговор
    Същите крадци и мушенници са! То се вижда кои отиват в неговата партия. От едната хранилка на другата.
  • 140 Продаде се за 13 сребърника...

    0 0 Отговор
    Никога не е късно да станеш за РЕЗИЛ...А. най глупаво е да станеш резил на 100 процента гарантирани от продажният АСАНСЬОР...
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 12345

    0 0 Отговор
    Цецо асансьора събира отпадъци.
  • 143 АСАНСЬОР

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ГОРАН БЛАГОЕВ. ЛОЯЛЕН ПРОЗАПАДЕН ПАРТНЬОР. САМО ТАКА. ВСИЧКИ УСИЛИЯ СИ СТРУВАТ СРЕЩУ ГЕРБ.
  • 144 АСАНСЬОР

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ГОРАН БЛАГОЕВ. ЛОЯЛЕН ПРОЗАПАДЕН ПАРТНЬОР. САМО ТАКА. ВСИЧКИ УСИЛИЯ СИ СТРУВАТ СРЕЩУ ГЕРБ.
  • 145 йокин

    0 0 Отговор
    Да не е оня Горан,с оркестъра,за сватби и погребения.Тогаз,я сакам,да се включа.
  • 146 Жобоба

    0 0 Отговор
    ЦвЦв е човек на Клинтън , както и Радев т. е на Сорос. Тръмп стои зад Бойко. Всичко ще се реши след изборите в САЩ. Виден сиросоид е и Илиана Йотова, дълги години тя получава тлъста заплата от НПО. Няма вече комунисти и демократи има соросоиди и анти. Бойко е анти сирис , за запазване на традициите и ценностите. Соросоидите са продажници
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 таман

    0 0 Отговор
    много насериозно се е взел боран глагоев, ама сега е момента да изхвърчи от телевизията....
  • 149 рубриканци

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Деди":

    Ще му дръпне , кирливите гащи, всичко си има, начало и край.
    Един боклук ,прецакал друг такъв!!!
    Или двама боклуци , прецакали Българския народ.
    Този сваления Горанов ,нормален ли е , или си е такъв бльон?
    Да си "купи нива "на 9 ти септември 1944 година.
    Сигурно са му" обещали", всичките държавни телевизии.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове