Last news in Fakti

27 Април, 2021 21:29 37 737 138

Доц. Мангъров за "Има такъв народ" пред ФАКТИ: Там няма никой, кухи лейки

  • доц. мангъров-
  • атанас мангъров-
  • има такъв народ-
  • мажоритарен вот-
  • избори-
  • парламент-
  • пандемия

"Революционизирането на избора можеше да стане, ако системата беше променена основно, тоест да се въведе този мажоритарен вот в два тура", смята доц. Мангъров

Доц. Мангъров за "Има такъв народ" пред ФАКТИ: Там няма никой, кухи лейки - 1
Снимка: ФАКТИ

"Беше много интересно. Аз никога не съм се занимавал с такъв вид дейност. Обиколих цялата страна и за съжаление видях много неприятни неща, много разруха. Когато обикаляш така и се срещаш с хората, виждаш каква огромна част от страната е буквално запустяла и няма никой. Хората не виждат бъдеще, някои части на страната буквално умират".

Това каза доц. Атанас Мангъров пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ по повод участието си в политиката от ПП АБВ, чийто кандидат бе за народен представител.

Той даде своя коментар и за резултата от изборите:

"Победи желанието на хората да намерят някой, който да промени нещата вместо тях, да делегират правата на някого, когото те отъждествяват повече или по-малко със себе си. Както стана и през 2009 г. при предишния месия (б.р. визира Бойко Борисов), който се появи и който сега се опитват да премахнат по един или друг начин. Сега се получава нещо подобно, но в много по-извратена форма."

"Това, на което много ме е яд и ужасно ме дразни е, че една пария, която беше създадена с основно искане да се въведе мажоритарния вот в два тура, първото нещо, което направи, е да се откаже от това, за което беше създадена. Оттам нататък за какво говорим?", запита доц. Мангъров.

Новоизлюпеният политик коментира и липсата на воля за власт в партията "Има такъв народ": "Това е нелогично, алогично. Аз не мога да го разбера. Мисля си, че там няма никой. Кухи лейки".

"Аз много се дразнех от това, че аз съм бил не знам колко пъти там (б.р. визира телевизията им 7/8 ТВ) за Covid, за маски, за мерки, за всички тези неща, и в крайна сметка виждаш, когато представителите на тази партия отиват в парламента, все едно, че отива съставът "Черно фередже" и очакваш да започнат да пеят техните си мръсни песни. Всички бяха забулени с черните маски", възмущава се доц. Атанас Мангъров, и то с основание, тъй като в телевизията на Слави Трифонов постоянно критикуваха COVID мерките на правителство от миналата година насам.

"Повторението на изборите най-вероятно ще доведе до приблизително същите резултати, защото системата повече или по-малко ще си остане същата", смята доц. Мангъров.

"Революционизирането на избора можеше да стане, ако системата беше или бъде променена основно, тоест да се въведе този мажоритарен вот в два тура. Това е нещото, което можеше да "раздруса плъховете в щайгата" и евентуално да доведе до някаква промяна. Защото това, което се казва, че мажоритарният вот ще доведе до бетониране на някои партии, нека да не забравяме, че през 1933 година в Германия Хитлер идва на власт след избори, които са пропорционални", защити мажоритарната система на гласуване той, а след това продължи да се изказва положително за нея: "Това е нещото, защото другото го играем вече 30 години и резултатите са налице. Едно и също нещо се повтаря и повтаря. Би трябвало да опитаме другото нещо, защото действително има страни, където то се прилага и тези страни не са диктатури. Там го няма това, с което ни плашат, че ще се случи. Още повече, че ако системата се промени, според мен тази промяна не би трябвало да има еднократно действие за чаканите следващи избори. Това е нещото, което може да промени политическата картина за години напред. Няма друг начин. Другото ще е да продължим с още от същото и резултатите ще са налице."

"Това, което виждаме е, че всички тези т.нар. партии на протеста, се оказва, че нямат програма. Ако те имаха някакви определени общи точки, би трябвало да ги намерят. Обаче те не ги намират и чакат нови избори. И какво ще се случи на едни нови избори? Същото нещо", повтори тезата си доц. Атанас Мангъров.

"В нашата политическа система президентът е по-скоро фигурант. Той е като царят на шахматната дъска – има много малко ходове. Ние сме парламентарна република, там са нещата, които могат да променят нашия живот. Дали ще имаме един или друг президент – да, важно е, но това не е основното", коментира президентската институция той.

Впоследствие той отново се върна на партия "Има такъв народ" и в частност на въпроса защо не искат да управляват: "Едното е, че може би считат, че нямат сили, че нямат хора, че нямат капацитет. Второто е, че може би се чака някой друг, който да обедини т.нар. партии на протеста, защото общото между всички тях е, че те имат антируска насоченост – това е, ако говорим за външно давление, по тази линия може да се натиска за създаване на нещо, на ново правителство, което е много имагинерно."

Разбира се, в процес на разговора не ме подмината и световната коронавирусна пандемия: "Виждате, че не се очаква нищо да се промени. До момента щабът цяла година така или иначе ни тормози. За мен това беше психически тормоз, съпроводен с много сериозни икономически, политически и всякакви други последици. Това бяха хора, в основната си част некомпетентни по проблемите, за които бяха избрани. Второто нещо е, че с тяхното медийно присъствие те насадиха такива страхове сред населението, че ние в момента се занимаваме повече да лекуваме хора от психотравмите, които са получили", каза доц. Атанас Мангъров.

Според доц. Мангъров в момента в България наблюдаваме затихване и берем плодовете – в добрия смисъл, на това, че във времето мерките у нас не са били толкова строги, колкото в някои други страни.

"По този начин не може да се спре един такъв епидемичен процес. Виждате, че в страните, в които бяха най-затворени, най-забулени, най-маскирани, там случаите продължават да растат. Ние карахме по един български вариант на шведския модел. Живяхме много по-свободно, отколкото хората в Испания, Германия, Франция и в Обединеното кралство, което не беше лошо", категоричен бе инфекционистът.

Доц. Мангъров коментира и данните за високата смъртност в България: "Нека не се злоупотребява с тези данни, защото нека да не забравяме, че сме едно от най-болните населения в Европейския съюз. Ние сме начело по смъртност от сърдечно-съдови заболявания, от белодробни заболявания, ние сме начело по хората, които пушат, начело сме по аборти, начело сме по детска смъртност. По тези неща, по които не трябва да сме, ние сме челници. Няма нищо чудно, че едно такова болно население, когато се срещне с един такъв здравен проблем, дава много повече жертви, отколкото едно население, което се намира в по-добро здравословно състояние."

"Виждате, че всички тези, които са сега в парламента, никой от тях не отваря дума за състоянието на нашата здравна система. Тя е генетично увредена. В нашата здравна система лекарите, за да изкарат своите възнаграждения, трябва да харчат колкото се може повече. Което не е ефективно и не е от полза нито финансово, нито от медицинска гледна точка", разкритикува доц. Мангъров народните представители.

За медика случващото се през последната година в контекста на коронавирусната пандемия е "чиста проба медицински фашизъм".

"Световната здравна организация е просто една маша, едно оръдие за налагане на тези мерки. Но очевидно зад нея стоят сили, които са много мощни, и които са в състояние да накарат страни, икономически силни като Германия, САЩ и Великобритания, да се самоубиват икономически, политически, психически и всякак", каза още той.

Целия разговор можете да видите във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 183 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Лудко съм

    75 40 Отговор
    Съдба какво да се прави
  • 3 ДЖОН МЪГУФИЛИ

    115 34 Отговор
    БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ ДОЦЕНТА СЪМ...ALIVE!!

    Коментиран от #108

  • 4 ммм

    190 100 Отговор
    Мангърчо, с цялото АБВ, имате общо 0.2%.
  • 5 Мислещ

    210 91 Отговор
    Гледай си медицината и стига се излага с политика.

    Коментиран от #117

  • 6 гоце петков

    125 138 Отговор
    мангъров,до тук беше ти!сбогом!

    Коментиран от #38

  • 7 Стоян Александров

    329 143 Отговор
    Мноооооого е прав човека. ИТН вече се провали. На другите избори ще е едвам, едвам в Парламента. Слави свърши преди още да е започнал. Доказа, че е абсолютно зависим от задкулисието. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ВЕЧЕ ЗА НЕГО. ТОЙ СВЪРШИ...

    Коментиран от #33, #112, #120

  • 8 Мойте

    140 168 Отговор
    Уважения Мангъров ,може и така да е ,но ИТН и Слави притиснаха мутрите до стената ..поне ще имаме 2-3 месеца спокойствие
  • 9 tost

    109 42 Отговор
    Даааааа, той Тиквата е мнозинство ма не може да управлява........., щото на калпава ракета и космоса и пречи.

    Коментиран от #133

  • 10 Да,бе

    123 38 Отговор
    Поредното доказателство,че ако разбираш от нещо,то почти сигурно не разбираш от нищо друго.
  • 11 Дадада

    61 172 Отговор
    Издухания комунистически от-падък доцент Мангалов пак ли ръси акъл ? Кой те пита теб бе отре-пко

    Коментиран от #109

  • 12 Ташко

    72 129 Отговор
    Какво му става на този човек БРЕ хора ? Да идват и помагат психиатрите.! Това не е вече за вирусология.
  • 13 ГЕРБ

    67 75 Отговор
    Веднъж да каже нещо вярно
  • 14 Секта Мангъров

    65 104 Отговор
    Горкият Мангъров пак изпълзя и не знае на кой свят се намира. Ако миналите избори бяха мажоритарни, ГЕРБ щеше да има абсолютно мнозинство! Това човече знае ли какво означава "мажоритарни" избори въобще?

    Коментиран от #18

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 яяяя

    93 71 Отговор
    Браво на Мангъров!! Дано го номинират за президент, с кеф ще гласувам за него !
  • 17 От болницата

    51 79 Отговор
    Алоо! Мангъра,тепърва ще береш ядове.
  • 18 Стоян Александров

    58 31 Отговор

    До коментар #14 от "Секта Мангъров":

    Ами обясни ни тук на Нас какво са мажоритарни избори....Моля...Тотален неразбирачо. И ти не знаеш, ама акъл ръсиш

    Коментиран от #24

  • 19 Вперьод

    74 90 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ако Мангъров стане здравен министър, ще ви докара до положението на Индия сега. Там следваха заръките му да постигнели стаден имунитет без мерки и сега мрат като мухи, а стадния имунитет още не са го и помирисали.

    Коментиран от #23

  • 20 ха ха хаааа

    43 40 Отговор
    Е го бе , кухата лейка ...🤭🤭😁
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 4847

    86 6 Отговор
    E НЕМА ТАКЪВ НАРОД !!! КАКВО ИСКАТЕ ?????? НЕНОРМАЛНИЦИ. ЯВНО ВСЕКИ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА УПРАВНИЦИТЕ.
  • 23 Стоян Александров

    29 30 Отговор

    До коментар #19 от "Вперьод":

    Написаното е теб са пълни и абсолютни гл...ст. Пълни. Позор.
  • 24 Секта Мангъров

    23 27 Отговор

    До коментар #18 от "Стоян Александров":

    Търси в Гугъл "Как щеше да изглежда Парламентът при мажоритарни избори?" и може и да ти се проясни ... ама надали.

    Коментиран от #30

  • 25 Катърова

    20 27 Отговор
    Прав си доценте! Новоизлюпен политик. Сигурно петел е снесъл яйце и тоя път, като при пунтамесията
  • 26 Перо

    52 27 Отговор
    Когато фирмите на хунтата бъдат поставени под контрол за корпоративно гласуване,както и етносния вот,въведеното машинно гласуване и повече възможности за гласуване от чужбина,всичко това ще изпрати бандитските проценти на толупа в небитието!
  • 27 Аспарух

    42 17 Отговор
    Ами това е като здравната система,наложена ни от американците/планът РАН-ЪТ" действа от десетилетия!!! Каквато е тя,такава е и политическата обстановка в страната!? В системите има ,едно и също нещо-интриги между лекари,вследствие на усвояване на пари,много пари от здравната каса,сега от ковида и т.н.!!! Пример-настаняване на болни в отделение,примерно УНГ,които са за урологично отделение-след изписване,парите ги усвояват урологичното,а УНГ-да пасат трева!!! Факт-изписаните болни,понякога ги изписват сестрите и лекарите от УНГ-без да уведомят, лекуващият лекар от Урологичното,че болният е изписан!? И той изумен,казва-,,ама как така,аз не знам-не съм изписал нито рецепта,за следболнично лечение,нито съм уведомен,от колегите от УНГ !!! Тази бъркотия ГЕРБ оправиха ли я??? НЕ -тогава за какво парадират,да се връщат на власт!? ПИТАМ???
  • 28 Шляхтиц

    58 21 Отговор
    Сетила се Мара, да се побара. Сега ли проумяхте тази работа???????? Да се присмиваш, да иронизираш, да правиш скечове е ЕДНО, а да управляваш ДЪРЖАВА в сложна международна, здравословна, климатична, психична, психиатрична обстановка в СВЕТА е СЪВСЕМ ДРУГО...................

    Коментиран от #81

  • 29 Behemoth

    12 10 Отговор
    Абе и ти не си у чалмътъ много!
  • 30 Ааааа ГУГЪЪЪЪЪЪЪЪ

    29 6 Отговор

    До коментар #24 от "Секта Мангъров":

    Аааааааа ГУГЪЪЪЪЪЪЛ да търся. Мерси за обяснението. Сега виж в Гугъл как се печелят пари, вземи си от там пари, купи си от там храна , дрехи , работа работи и на почивка ходи все от гугъл, а Бат Боййо пък ще те ОПРАВЯ ОТ ФЕЙСА. А ти бъди щастлив пак в гугъл...елементарник
  • 31 Секта Мангъров

    49 20 Отговор
    Той Слави затова даде заден ход за мажоритарните избори защото при такива почти няма да влезе в Народното Събрание. Ама къде ти да имаш малко акъл преди да плямпаш ала Мангъров.
  • 32 да питам

    25 5 Отговор
    Чакам кухата лейка с ресторантите , да даде мнение за другата куха лейка ...🤭 Тия съвсем се омешаха ..😁

    Коментиран от #34

  • 33 Сифия

    46 10 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    С. Трифонов е в шоубизнеса а всички знаем че за да оцелее в тези среди, трябва да си в съгласие с елита , иначе няма да имаш място в телевизията. Така че в момента и може би в бъдеще ИТН ще остане на заден план. Това не зависи от желанията на С. Трифонов за съжаление са му позволили да действа първоначално като сифон за оттичане на народния гняв. Народа има нужда да се разтовари по някакъв начин, после се очаква да се умори и да се остави на течението.

    Коментиран от #95

  • 34 Отговарям

    6 8 Отговор

    До коментар #32 от "да питам":

    Катърова съм аз Брендица. Обичайно като коментирам Мангъров се подвизавам под тоя никнейм.
  • 35 Бах

    19 24 Отговор
    Бойко ТОЛУПА отведнъж осъзна , че може пак да се намърда във власта !

    Коментиран от #54

  • 36 Потрес

    30 14 Отговор
    Тоя най после каза нещо адекватно! Евала докторе! Има надежда!!!
  • 37 Доц Мангъров за политик не ставаш,,

    21 14 Отговор
    Категорично!! Някой тие написал тази приказка за Мажоритарния вот, тя е вярна, но не в този момент!!! Не си роден за Политик, дано да си по добър като лекар,???
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Реалист

    15 18 Отговор
    Ти като си пълна лейка защо не си в парламента бе:)
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Реалист

    12 21 Отговор
    Пълен тъппанар:)
  • 42 111111

    21 3 Отговор
    Защо триете коментарите против еврейския интернационал?
  • 43 Последния Софиянец

    27 44 Отговор
    Мангъров, Мангъре...все едно слушам Тиквата. Май верно накрая сте си пуснали...жалко... Слави можеше да те направи министър на здравеопазването. Сега край, забрави! Да наречеш световна шампионка по шах "куха лейка", трябва да си рядко ограничен човек

    Коментиран от #46, #79

  • 44 макробиолог

    23 2 Отговор
    Па толкова ли да са кухи,бе Мангър,аз все се надявах че може би са купени.
  • 45 Черно фередже.

    13 14 Отговор
    Мангъров не намесвай любимата ми група. Песните им са гениални, макар и мръсни! Но такъв е животът-мръсен!
  • 46 да питам

    21 6 Отговор

    До коментар #43 от "Последния Софиянец":

    Абе , ти сираче ли остана бе , неадекватний .. Само с неколко ОАЕ дирхама остана ..🤭🤭🤭
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ЖОРО ГОЦЕВ

    9 10 Отговор
    Де бъ са,, най готини,, но 80% от Българите ги ненавиждат. Това сега харесва ли ви бе комуносоциалисти. А СЕГА ГО ИЗТРИЙТЕ ЕЩЬО РАЗ А?
  • 50 1520

    39 14 Отговор
    Мангъров е прав за всичко което казва







    Мангъров не се притеснява да говори истината факт е че най затворените страни са най болни

    Коментиран от #86

  • 51 Последния софиянец

    21 8 Отговор
    Един път да каже нещо вярно!
  • 52 Стойко

    20 29 Отговор
    Не я ли срам тази мумия да дава оценки? Бил обиколил цялата страна???? Колко имаше на изборите преди 20 дни ???? Ще ви кажа - 0.49%.Мумия скривай се нямал ли малко достойнство??? Народа те оцени колко струваш!!!

    Коментиран от #64, #89

  • 53 МангъроFF

    22 13 Отговор
    Куха лейка, лека нощ хаха
  • 54 А бе кретен

    13 5 Отговор

    До коментар #35 от "Бах":

    Че той си е във властта.Или и това не ти е ясно.
  • 55 Последния софиянец

    21 22 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Почна се ! Връщаме се в 90-те и мутренските времена! Само генерал Бойко Борисов ще ни спаси!
  • 56 Фаро

    13 11 Отговор
    Подобни изказвания са само постна храна за герберските тролове парите и кюлчетата техното баце ги заравя като бай ви Костов и с това ще си останете
  • 57 КУХИ ЛЕЙКИ

    20 16 Отговор
    МАНГЪРА СТАНА ОБЕКТИВЕН. ЯВНО НЕ ГО ПРИЕХА В ИТН, ВЪПРЕКИ ЧЕ БЕШЕ ЧЕСТ ГОСТ В 7/8. ПРЕДПОЧЕТОХА МИКА ЗАЙКОВА ПРЕД НЕГО? САГА ЩЕ ГИ ПЛЮЕ Я.
  • 58 Идтте от сло

    14 16 Отговор
    В тоя сайт всички тролове ли са мало уууумници?
    Стига сте давали думата на този сенилен комундел, мозъка му се е сбръчкал като стафида!
    На малките деца е ясно, че герб, бсп и дпс са комбина, както и всичките издънки дето само си създадоха за резерва!

    Коментиран от #60

  • 59 Санитар

    12 11 Отговор
    Мангърка ти се изложи.Все се надявах да удържиш,както повечето твои незнайни колеги лишени от правото на глас,но борещи се до последно срещу мфията в болниците.Какво да се прави живота и без теб ще продължи
  • 60 Иван

    10 16 Отговор

    До коментар #58 от "Идтте от сло":

    Комбина са много ясно. Правят се на управляващи и опозиция за пред наивниците. На Божков може да се вярва защото 30 години бе близо до тях.Васил Божков е излязъл с декларация. В нея Божков казва че статуквото са ГЕРБ,БСП и ДПС. Да не се вярва на твърдението на БСП че са истинската опозиция на ГЕРБ, както твърдят последните дни и атакуват предимно партията ИТН. Божков също казва че истинските формации които водят битка с Герб и изхвърлянето им окончателно са трите партии на протеста - ДБ, ИТН, и ИМВ. Също така Божков който настояваше за бързи предсрочни избори проведени от служебен кабинет на президента , в сегашната си декларация апелира трите протестни партии да съставят правителство , да приемат необходимите законови промени , да разградят корупционния модел на ГЕРБ и след това да се проведат избори!

    Коментиран от #67

  • 61 ама

    14 10 Отговор
    ти повярвахме на дивотиите и толкова народ си отиде. На тебе не може да ти се вярва, особено на "политическите" ти анализи!
  • 62 профито

    6 12 Отговор
    Оф още един неразбрал, че мажоритарен вот ще има на следващите РЕДОВНИ избори
  • 63 Слави Трифонов

    22 11 Отговор
    Относно вайруса съм с Мангъров ама от политика - там е много бос горкия - разбираемо е де. Чии го крепиш в АБВ бе Мангъров
  • 64 Хуарбуса

    12 15 Отговор

    До коментар #52 от "Стойко":

    Румен Шадравана и Гоце Ага сложиха тоз изкукал дегенерат в листата на АБВ като бяха сигурни че поне 1% от населението го харесва и ще ги докара до държавна субсидия по 8 лева на глас. 1% е 35 хиляди гласа и това прави четвърт милион на година . За 4 години милион. На Мангъра обещаха 1/3 от сумата и потриваше съсухрени ръчички. И ооо изненада...Не можа да ги докара и до половин процент и се говори че Гоце му е изпрал здрав шут в задните части в изборната вечер
  • 65 Биби Кинг

    7 5 Отговор
    На назе па ни ареса тоа пат Тангъра! Кога го не питат за корона межел да мисли реелистично! На пресрочените избори може да го поканем при назе!
  • 66 баба ти от бг

    11 7 Отговор
    естествено, че сзо е голяма лъжа! да бягат там в Китай и да си правят " някаква организация" и за винаги да останат там с 30 милиона умрели, не 3 хиляди
  • 67 Дългия

    17 7 Отговор

    До коментар #60 от "Иван":

    Божкоф е престъпник!!!

    Коментиран от #68

  • 68 Брендица

    10 12 Отговор

    До коментар #67 от "Дългия":

    Дообре, те други са светци! Божков е УМЕН и не го наричат Тиквата.
  • 69 МИХАЙЛОВ

    10 14 Отговор
    ....ЕЙ ХОРА...
    ....ЕЙ ГРАЖДАНИ И СЕЛЯНИ
    НА ТАЯ РОБСКА МАФИОТСКА
    КОЛОНИЯ НА САЩ...
    ...А БЕ И ДЕЦАТА В ШЕСТИ КЛАС
    ВЕЧЕ РАЗБРАХА И ЗНАЯТ ТОЧНО
    КАКВА БЕШЕ РОЛЯТА,
    ЗАДАЧАТА И ГЛАВНАТА ЦЕЛ
    НА СЪЗДАВАНЕТО
    НА ПАРТИЯТА - "ИМА ТАКЪВ НАРОД"
    И КОЙ РЕАЛНО Я СЪЗДАДЕ,
    ФИНАНСИРА И РЪКОВОДИ....
    ....ГЛАВНАТА ЦЕЛ
    БЕШЕ ДА СЕ ОТНЕМАТ
    ГЛАСОВЕТЕ ЗА БСП
    И ТАКА ДА НЕ СЕ ДОПУСНЕ
    УБЕДИТЕЛНА ПОБЕДА
    НА ИЗБОРИТЕ НА БСП
    И СЪЗДАВАНЕ НА
    ПРАВИТЕЛСТВО НА БСП
    В МОЩЕН ШИРОК СЪЮЗ
    НА ВСИЧКИ ЛЕВИ И ЦЕНТРИСТКИ
    СОЦИАЛНИ
    И РАБОТНИЧЕСКИ ПАРТИИ,
    ВСИЧКИ СЪЮЗИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ,
    НА БЕДНИТЕ, НА РАБОТНИЦИ
    И СЕЛЯНИ, НА ДРЕБНИТЕ
    И СРЕДНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ,
    НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА,
    НА ЛЕКАРИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ,
    НА БЪЛГАРИТЕ
    ЖИВЕЕЩИ В ЧУЖБИНА,
    НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ХРИСТИЯНИ,
    НА РАБОТЕЩИТЕ В ОБЛАСТТА
    НА НАУКАТА, ИЗКУСТВОТО,
    КУЛТУРАТА, СПОРТА И ТУРИЗМА...
    ...НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
    КОИТО ИСКАТ
    ПАДАНЕ И СМАЧКВАНЕ
    НА МАФИОТСКАТА ХУНТА - ГЕРБ,
    РАЗСЛЕДВАНЕ, СЪД И ЗАТВОР
    ЗА ШЕФОВЕТЕ НА ТАЯ ХУНТА...
    ...НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
    КОИТО ИСКАТ БЪЛГАРИЯ
    ДА Е СУВЕРЕННА, СОЦИАЛНА,
    НЕЗАВИСИМА, НЕУТРАЛНА
    ДОСТОЙНА, СВОБОДНА
    ПРАВОВА ДЪРЖАВА...
    ...НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,
    КОИТО НЕ ИСКАТ
    БЪЛГАРИЯ ДА Е ЧЛЕН НА НАТО
    И КОЛОНИЯ НА САЩ...
    ...НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ,
    КОИТО ИСКАТ ДРУЖБА, БРАТСТВО
    И СЪТРУДНИЧЕСТВО
    С БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД
    И С РУСИЯ... И С КИТАЙ..
    И С ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ
    И ДРУГИ ДЪРЖАВИ
    ...НА ВСИЧКИ
    КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ
    ЧУЖДИ ВОЕННИ БАЗИ
    И КОМАНДНИ ЦЕНТРОВЕ
    В БЪЛГАРИЯ...
    ....ТАКА ЧЕ СЛАВИ ТРИФ

    Коментиран от #76

  • 70 Анонимен

    1 9 Отговор
    Слави,... Бтв... Дай Боже... Светли празници!
  • 71 БАЙ АХИЛ

    4 6 Отговор
    МАЖОР. ИЗБОР - ЕДНА ХИПОТЕЗА - В 1/Я ТУР УЧАСТВАТ 66% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ, СПЕЧЕЛИТЕ КАНДИДАТИ ПЕЧЕЛЯТ СРЕДНО С 51% ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ТОЕСТ 34% ОТ ВС.ИЗБИРАТЕЛИ. ОСТАНАЛИТЕ 66% ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НЕМАТ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО. ПРИ 2/РИ ТУР ПРЕСТАВИТЕЛНОСТТА СПАДА ОЩЕ. ..
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Доктора

    0 10 Отговор
    Имаше един легендарен доктор като този смешник, именцето му беше доктор Улевинов - пак голям специалист, който имаше нужда от спешна сърдечна интервенция, но с цел завинаги да прекрати контакта с пациенти в детското на пулмологията на Университетска. Аман от спе.циалисти точно там...
  • 75 Бай Шиле

    8 8 Отговор
    Факти,дайте интервю с Йоло Денев.Този ненормалник вече омръзна на много хора.
  • 76 Бкп

    5 4 Отговор

    До коментар #69 от "МИХАЙЛОВ":

    Ама Путин ли да е глав-сек на централното бюро на Коминтерна или локално да се избере някой за ЗКПЧ ?!?
  • 77 МИХАЙЛОВ

    10 13 Отговор
    ...ТАКА ЧЕ СЛАВЧО ТРИФОНОВ
    Е САМО ЕДНА КУКЛА - МАРИОНЕТКА
    НА ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
    ОТ ПОСОЛСТВОТО НА САЩ...
    ...ЦРУ НА САЩ СЪЗДАДЕ
    И ФИНАНСИРА НЕГОВАТА ПАРТИЯ
    САМО ЗА ДА ОТКЛОНИ
    КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ
    ОТ ЛЯВАТА СОЦИАЛНА
    ПАРТИЯ БСП...
    ....НООО ЦРУ НА САЩ
    ИЗОБЩО НЕ ИСКА
    И НЯМА ДА ПОЗВОЛИ
    НА ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ
    ДА ИМА ВОДЕЩА РОЛЯ
    В УПРАВЛЕНИЕТО....
    ....ЗАЩОООООТО ЦРУ НА САЩ
    Е ПОДГОТВИЛО
    КОЙ ТОЧНО ДА УПРАВЛЯВА
    БЪЛГАРИЯ - СОРОСОИДИТЕ НА САЩ
    ПАРТИЯТА - "ДЕМОКРАТИЧНА
    БЪЛГАРИЯ" НА ХРИСТО ИВАНОВ "СДС"
    И "ДСБ" НА ИВАН КОСТОВ
    ПЛЮС МЕГЛЕНА КУНЕВА,
    КАПОНА, МАЯМАТА СЕСТРА ГАЛЕВА,
    АЛЕКСАНДЪР ЙОРДАНОВ,
    АТАНАС АТАНАСОВ ГНОМА,
    СОЛОМОН ПАСИ,
    ЕЛЕНА ПОПТОДОРОВА,
    РОСЕН ПЛЕВНЮАЛИЕВ...
    ...ЩЕ ИМА И НЯКОЛКО
    ОТБРАНИ ОТ ЦРУ НА САЩ
    ОТ ЛЕВИЯ СЕКТОР - СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ,
    ЕЛЕНА МИЛИОНЧЕВА,
    КРАСИ ГЕРГОВ СВИНАРЯ,
    ГЕОРГИ ПЪРВАНОВ...
    ...А ЦРУ НА САЩ
    ПРЕДЛАГА И ПОЗВОЛЯВА
    НА СЛАВИ ТРИФОНОВ
    ДА Е САМО ПАТЕРИЦА,
    ПРИСЛУЖНИК И ПОДЛОГА
    НА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ
    ОТ ЦРУ НА САЩ
    ЗА КОЛОНИАЛНИ УПРАВНИЦИ
    НА БЪЛГАРИЯ....

    Коментиран от #78, #82

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Луд

    7 0 Отговор
    Сите сте едни малоумници, жалко за България
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Не е вярно

    8 0 Отговор

    До коментар #50 от "1520":

    Не съм съгласен с това,най -Болни са,защото имат НАЙ-МНОГОБРОЙНО НАСЕЛЕНИЕ,от които голям % са бедни и с лоши условия на живот,като Индия,Бразилия,Мексико,държавите от Африка и да не изброявам......без вода и хигиенни навици,но то Управата е такава.
  • 87 ХаХА

    12 4 Отговор

    До коментар #82 от "профито":

    Много си е прав човека,ако се ЗАМИСЛИШ.
  • 88 ХАН КРУМ

    9 6 Отговор
    наско е голям сладур,само ,че АБВ не минаха половин %.иначе той си е пич от всякъде.
  • 89 Съвет

    2 7 Отговор

    До коментар #52 от "Стойко":

    А бе др-Мънгъров,що не си гледате пациентите и не оставите политическите въпроси на компитентните хора.

    Коментиран от #125

  • 90 ЕХОООО

    5 9 Отговор
    Ако не бяха те излъгали от АБВ, а беше приел от ИТН сега нямаше да говориш така !
  • 91 глоги

    17 0 Отговор
    В партията "Има такъв народ": "Мисля си, че там няма никой,има само "кухи лейки".ПРАВИЛНО Е КАЗАЛ Д-Р МАНГЪРОВ.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 АНОНИМЕН

    7 2 Отговор

    До коментар #92 от "Копипасте":

    Примера с жабата е много поучителен: Ако пуснеш жаба в гореща вода - ще се мята и ще се напъва да издрапа и да избяга! Ако пуснеш жабата в студена вода и загряваш бавно ще си плува във водата докато се свари! Цяла година водата се загрява бавно! Който разбрал - разбрал, който не е - няма и да разбере!
  • 94 Петроф

    4 7 Отговор
    Мангърката е като мравояда изплезва езика и се започва едно
    близане и словочетание на думи и изрази които още веднъж
    доказват за неговия интелект.Голям политик излезе и какво прави
    в 7/8 тв.да се покаже на кого,на оня с езика или да се подмаже
    на оня с шадравана-погледни единия а за другия не говорим.
    Жалки прохождащи мравояди.
  • 95 ТтТ

    1 5 Отговор

    До коментар #33 от "Сифия":

    Много конспиративно, а това само по себе си е фантастика! Не е невъзможно, но граничи с филмова драма!:(
  • 96 роб

    1 11 Отговор
    Русия отново ще направи България свободна и процъфтяваща.
  • 97 м да

    9 5 Отговор
    Последния честен човек е Мангъров! Останалите, гледат да се закачат на хранилката, като Симитчиев!
  • 98 любител

    5 9 Отговор
    мангърче не обиждай на интелект защото според много хора от които и твои колеги мислят че не си куха лейка а голяма празна поцинкована кофа.так че сори гледай това което можеш колкото можеш да правиш и не се занимавай с политика което явно не ти е силната страна.
  • 99 ГЪЛЪБОВААА

    6 5 Отговор
    борисовчето ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ХВАЛИ С ,,УСПЕХИТЕ" СИ - ТОЙ НОРМАЛЕН ЛИ Е !
  • 100 Весо Аптекаря

    11 2 Отговор
    вече и глупавите разбраха че Славви нема да го бъде
  • 101 НЕЗАБРА ВИМОСТ

    6 4 Отговор
    НЕКА ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ НИЕ ВЕЧЕ СМЕ НЕПРЕОДОЛИМА ВОЕННА СИЛА СЛЕД КАТО КУПИХМЕ 8 БРОЯ Ф16 ......... НИЕ ИМАМЕ И НЕПРЕОДОЛИМА ОГРАДА НА ТУРСКАТА ГРАНИЦА ............ НИЕ ИМАМЕ ТАКАВА ИКОНОМИКА ЧЕ НИКОЙ ЕМИГРАНТ НЕ ИСКА ДА ЧУЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ..... НЕКА НЕ ГО ЗАБРАВЯМЕ !
  • 102 Lele Male

    6 5 Отговор
    Айде и тоя стана политик и взе дава ъкъл и разбира се трябваше да приключи интервюто с световната конспирация.
    Е айде кажете ги тия мистериозни сили, световни елити, илюминати и рептили - "които са в състояние да накарат страни, икономически силни като Германия, САЩ и Великобритания, да се самоубиват икономически"!!!
    Наистина ли си вярвате на такива приказки?!?
    Еди такива некви тъмни сили!! Никой не ги знае кои!! Но пък много "мощни" и цял свят им се подчинява... мале, мале
  • 103 АК 47

    7 0 Отговор
    НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ И НАЙ - ДОБРИТЕ КАЛАШНИЦИ , НО НЕ ГИ ПОЛЗВАМЕ !
  • 104 Гост

    5 5 Отговор
    Ох, Мангъре, само като прочетох, че антируски настроения могат да обединят новите партии и ми стана ясно, че си случаен в политиката! Щом не си си на мястото в политиката и не си го усетил, как да вярвам, че професионално не си в същото положение! Извинявай, ма спирам д сте слушам, гледам и чета! За мен ти си кухата лейка, пълна с бомбастични изрази, правещи впечетление на нискочели поданици.
  • 105 Мангъров, кой те "хлъзна" да говориш за

    8 5 Отговор
    Политика, там си Пълна невежа!! Лекар си, давай мнения в тази област!!! Специалист по всичко не се прави, олекваш!!
  • 106 ха ха ха

    4 7 Отговор
    Мангъров, и ти си умен та дрънкаш! Да не мислиш, че при африканската мажоритарна система имаш по-голям шанс?
  • 107 Българин

    8 6 Отговор
    Веднъж да съм съгласен с Мангъра.
  • 108 А БЕ

    5 6 Отговор

    До коментар #3 от "ДЖОН МЪГУФИЛИ":

    ако го смяташ, че не е по кух от 7/8 чувствай се ЖИВ и дрънчащ!
  • 109 1234

    6 4 Отговор

    До коментар #11 от "Дадада":

    Пита го Лили Маринкова, явно цени неговите качества. За разлика на много отрепки тук.
  • 110 До автора

    12 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ !НАЙ-НАКРАЯ ЧУХ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ИТН!
  • 111 Е Мангъров

    8 0 Отговор
    че то държавата се е управлявала или от пълни чекмеджета или от кухи лейки винаги, но резултатът е бил винаги един и същ за управляваните!
  • 112 Нищо лично

    0 7 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Как е доказал, че е зависим!!! Именно щеше да докаже, ако направи правителство - за да му извиват ръцете! Човека е последователен, а ти "Зависим Бил" ИдИааата на макс.
  • 113 Млъкни бе

    2 7 Отговор
    Спри и се оттегли с достойнство от политиката. Какво лаеш като псе. Говориш глупости. Гледай си педиатриата. Аман от службогонци.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Котарак

    1 5 Отговор
    Т-т-т-тов-в-в-ва к-к-к-к-омуне да трае!
  • 116 Бат'Бойко

    4 4 Отговор
    Мангър, отново заложи на куц кон-пияндето от плевен. Съселянин на слафчо. От най убития град не излизат най умни хора.

    Коментиран от #119

  • 117 sdддд

    2 6 Отговор

    До коментар #5 от "Мислещ":

    то и медицината му едно размърляно л.
  • 118 НОВ ЗАКОН

    2 4 Отговор
    Трябва. Неграмотни и над 70 г. Да не гласуват. Е тогава може да се оправиме.
  • 119 Мюмюн

    0 5 Отговор

    До коментар #116 от "Бат'Бойко":

    Не е кандидат от партията на Трифонов. Не е хубаво да се лъже, носът пораства много.
  • 120 Бенчо

    4 4 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Пак за пожарникари ли да гласуваме бе Стоянчо? Прочети и ти някоя книга преди да даваш съвети.
  • 121 злобар

    4 1 Отговор
    Не е важно че много места са били пустеещи у нас или пък сме в разруха ,мизерия и бедност , най важното е че сме в ЕС и живеем в Демокрация .
  • 122 Пациент

    2 7 Отговор
    Бях му в клиниката преди 2 години заради вирусна инфекция, видях на какво дередже беше положението там. Трагедия пълна! Мързеливи и некадърни сестри и санитарки, никакво отношение и обяснение от лекарите към пациентите. Неоправил собствената си кочина, а иска да оправя държавата.

    Коментиран от #126

  • 123 SUBARI XV

    1 7 Отговор
    Ех, Мангърка ...
    На мен вируса ми взе силите , на теб акъла !
    И не збравяй, че точно изявите ти в 7/8 те направиха известен и стана "политически " доктор ....

    Коментиран от #132

  • 124 Георги v.

    2 6 Отговор
    Когато Мангъров беше редовен гост в телевизията им не бяха "Кухи лейки" и им се слагаше. Голям мръсник и подлец! 7/8 да си помислят кого канят. По същият начин Слави канеше и Б. Б. но после.......
  • 125 жожо

    5 0 Отговор

    До коментар #89 от "Съвет":

    КомпИтентен от думата компир ли произлиза.....
  • 126 АНОНИМЕН

    6 0 Отговор

    До коментар #122 от "Пациент":

    Ако имаш накакви забележки към инфекциозна болница-София - отправяй ги към изпълнителния директор : проф. д-р Татяна Червенякова и председателя на директорския съвет доц. д-р Ангел Кунчев, колега! Щом постваш тук - едва ли си бил в детското отделение при Мангъров! Или си бил?!
  • 127 ЕХХХ

    5 0 Отговор
    ИТН ВЕЧЕ Е ИМА ТАКЪВ ИДИОТ
  • 128 Матгъров, няма ли кой да ти каже да, се

    0 3 Отговор
    Скриеш, ате оставиха цял ден сам да се резилиш!!!
  • 129 Пешо

    1 5 Отговор
    Абе щом опря до ДОНОСНИКА Гоце и пикаещото нещо си ми ясен, не си отваряй плювалника за неща от които не вдяваш

    Коментиран от #131

  • 130 ТОЧКАТА

    7 0 Отговор
    само две думи...МАНГЪРОВ Е ПРАВ....и казва ИСТИНАТА...онази ГОЛЯМАТА И ГОЛА ИСТИНА!!!!!
  • 131 ТОЧКАТА

    3 1 Отговор

    До коментар #129 от "Пешо":

    бе пишо ти ли вдяваш бе...що неодишпуткатасимайна!!!!!
  • 132 ТОЧКАТА

    1 1 Отговор

    До коментар #123 от "SUBARI XV":

    ти пък КОГА си имал акъл???????
  • 133 Горо плюс

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "tost":

    Е, малко ли управлява. Втори е след Тодор Живков по продължителност на управление. А сега никой не иска да управлява. Борисов искаше. Направи цяло правителство. Писменно му отказаха. Ама няма кой да гледа поне телевизия зца да не пишеш глупости. Ти май си бил в течна фаза, когато Борисов беше главен секретар. А сега на ясно ли си вече с пола си ? Щото ние много ви уважаваме тия от ЛГБТ.
  • 134 чекмедже 2

    3 5 Отговор
    Днеска трите партии ГРОБ ДПС И БСП спряха работа на парламента...Затова Слави е прав ..не мож еда правиш коалици с шайка ..Някои хора се натискат за кабинет...ясна е идеята. да лапат привелегии на всяка цена..А Мангъров що не си изказва за нещата които му познати..Когато ходеше при Слави беше ок..сега чисто по балкански се изходил....
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 ФАКТ

    4 0 Отговор
    МАНГЪРА Е ГЕНИЙ! ПРАВ Е ЗА ВСИЧКО.
  • 137 Раптор

    0 0 Отговор
    ... Мангъра нещо не споделяше размисли за кухи лейки по отношение на ГЕРБ по време на управлението им ... защо ли?
  • 138 Многознайков

    0 0 Отговор
    Слушам го, и все не проумявам как може лекар, камо ли доцент да ги приказава тези глупости за маски и васкини и да не го е срам малко. Нямам думи, той лично трябва да понесе отговорност за системна дезинформация на обществото. Сам какзва, че сме на първо място по хронични заболявания, а това са най-уязвимите за КОВИД хора!!! Ако беше истнки лекар, трябваше да си преглътне егото и да каже ваксинирайте се! Срам!!!!