18 Май, 2021 22:15 23 154 82

Валери Григоров за ФАКТИ: Борисов е активирал всички структури, включително и ъндърграунда

  • генерал-майор валери григоров-
  • валери григоров-
  • герб-
  • бойко борисов-
  • служебно правителство-
  • бойко рашков-
  • шефове на служби-
  • отпуски

"Ако не се действа решително, много категорично и бързо, времето, което е лимитирано, е твърде недостатъчно, за да настъпи обрат в политическата обстановка", каза генерал майор Григоров

Валери Григоров за ФАКТИ: Борисов е активирал всички структури, включително и ъндърграунда - 1
Снимка: ФАКТИ

„По отношение на това, че има разместване, освобождаване, преназначаване на ръководни позиции, (б.р. в МВР) аз мисля, че трябва да се покажат много категорично на обществото сериозните проблеми в момента, които са във вътрешното министерство и като цяло в службите за сигурност, тъй като ние виждаме една сериозна деструктивна и разрушителна политика по отношение на всички служби за сигурност в последните 10 години”.

Toва заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ генерал-майор Валери Григоров. Той е бивш директор на Национална служба „Гранична полиция“ (2000-2006), а към днешната дата политик, част от коалиционния формат „Ние, гражданите“.

„Те са придатък и служат на корпоративни и конкретни политически интереси. Не служат на обществото. Бихме могли да дадем много сериозни примери. Например - Държавна агенция национална сигурност (ДАНС) много успешна проспа и не забеляза, че се разграби четвъртата банка – Корпоративна търговска банка“, допълни той по темата за службите ни за сигурност.

„Прокуратурата и ДАНС аз ги гледам в един аспект – те са изцяло под контрола на Делян Славчев Пеевски“, каза Григоров в контекста на ролята на прокуратурата при погрома над КТБ.

Той бе помолен от водещата да коментира и успокоението, породено от неофициалното оттеглянето на Пеевски: „Не би трябвало да сме спокойни. Опората продължава, влиянието никак не се намалява“.

„Аз бих подсказал няколко съществени момента на уважавания от мен министър на вътрешните работи (б.р. визира се Бойко Рашков). Не съм му съветник, но бих му препоръчал още по-решителни и категорични действия. Ако аз трябваше да взимам решения, досега с аргументи трябваше да са изчистени поне един-два реда от ръководния състав на вътрешното министерство“, върна се генерал-майор Григоров на темата за рокадите в МВР.

Разбира се, в процес на разговора не бе подминато и скандалното излизане в отпуск до септември месец от страна на шефовете на български служби за сигурност:

„Скандал е много меко изразяване и описване на ситуацията. Това са на високо ниво ръководни служители. Тяхното поведение, реакции и отношение към националната сигурност на държавата, е точно по Бойковски. Аз съм си дал дума да не говоря за Бойко Борисов като феномен, но той създаде тежък профил, който има отражение върху ръководните органи, начина на мислене и управлението на тези служби. За да може да бъде изкоренено това, трябва да се създадат нови екипи от хора. Aз съм противник на това, че тази структура (б.р. ДАНС), извеждайки я 2008 г. от Министерството на вътрешните работи, имаше конкретни цели и функции, възложени и по закон. Тази структура от този момент до настоящия момент не е направила нищо в полза на националната сигурност. Нека да припомним конкретни факти. Взривяването на летището в Сарафово е бих казал един много типичен пример за това как контраразузнаването не работи. А там е имало достатъчно симптоматика, която би могла да бъде доловена на оперативно ниво.

Нека да припомним факта, че при опита за покушение срещу министър-председателя на Черна гора – Мило Джуканович, през 2016 г., ако не греша, имаше концентрирани разузнавачи и една част от агентите, които изпълняваха тази поръчка, бяха на територията на България. Нека да припомним факта за опита за отравяне на Емилиян Гебрев и неговите колеги директори, нека да припомним взривовете във военните складове и производства. Всичко това е поредица от пропуски, пробиви на националната сигурност. Да, може да има елемент на производствена грешка, или някаква проявена небрежност в рамките на една част от тях, но това е много показателно за нивото на готовност да се противопоставят на външни сили и въздействия, касаещи националната сигурност.

Виждаме, че информацията по отношение на преточването на една част от парични средства през Венецуела и наша търговска банка я доловиха други служби, наши партньорски служби. А нашите служби мълчат. Можем да направим извода, че тази структура (б.р. ДАНС) към настоящия момент, ако бъде взето политическо решение тя да бъде закрита, България няма да загуби нищо. Това служебно правителство не може да го направи, разбира се. Това би следвало да е плод на много сериозна политическа доктрина. В ДАНС всичко, до началник на отдел, сектор, е под пряк корпоративен контрол на конкретни корпоративни и политически играчи. Това се случва в продължение на 10 години, ние го виждаме“, каза по темата генерал-майор Валери Григоров.

„В момента настоящият български президент няма никакъв инструмент, чрез който той да бъде информиран за състоянието на вътрешнополитическата или сигурността на национално ниво, защото националното разузнаване, което беше единствената възможност, под ръководството на президента на републиката, с изменението на закона отиде на пряк контрол и ръководство на министър-председателя“. С вина за това изменение в закона се оказва, че е бившият президент на републиката – Росен Плевнелиев, който е отстъпил, за да се случи изменението на законодателно ниво: „На него му беше наредено. Той беше един човек, който стоеше на позицията (б.р. президент), за да изпълнява указанията на Борисов. И не само на Борисов“, коментира бившият директор на „Гранична полиция“.

„Влиянието на конкретните нива по вземането на конкретни решения, по премълчаването на конкретни рискове по отношение на националната сигурност, това са признаци, които еднозначно показват, че там не се вземат решения на базата на функции и основни отговорности, които осъществява тази служба (б.р. ДАНС). За вътрешното министерство никак не изглеждат по-различни нещата от това, което е в националната служба за сигурност. Нека да припомним за „Осемте джуджета“. Това, че полицейски патрул стоеше денонощно (б.р. пред ресторанта „Осемте джуджета“), а вътре имаше прокурор на ниво градска прокуратура, това, че вътре се извършваха действия и дейности, които са на ръба или малко извън закона, нима не го знаят и виждат? Това, че се отнема собственост от собственика и се разграбва бизнес – в Дупница конкретният случай, и вижте – началникът на районното управление в Дупница е същият към настоящия момент, който беше и тогава такъв. Апелирам за по-решителна категоричност от страна на министъра на вътрешните работи“, заяви още генерал-майор Григоров.

Генерал-майор Григоров коментира и актуалната ситуация в страната в социално-политическия ѝ контекст:

„Ако не се действа решително, много категорично и бързо, времето, което е лимитирано, е твърде недостатъчно, за да настъпи обрат в политическата обстановка. Напротив, аз имам конкретна информация, че Бойко Борисов е активирал всички структури, в това число и ъндърграунда в пълна степен. Като започнем от автомобилните крадци по територия, от това, че има конкретни канали за разпространение на наркотици, от всички онези фирми, които под една или друга форма – като публично-частно партньорство, са на хранилката на бюджета. Мога да дам и пример. На ГКПП „Капитан Андреево“, и не само на „Капитан Андреево“, на вход товарни и леки автомобили има дезинфекционна локва, която в рамките на публично-частно партньорство, е предоставена на един човек, който е в много близкото обкръжение на Бойко Борисов. Там се събират ежедневно пари, без да се извършват каквито и да е действия. Наричат този човек „Амо“. Той е с арменски произход и е много близък човек на Къро. А всички знаят кой е Къро, в това число и Бойко Борисов“.

„Ако трябва да обявим война на мафията, която е вплела много силно нокти и се е впила в кръвоносната система на финансовата и икономическата система на държавата, а ние, всички, казваме, че това е така, ние трябва да спрем веднага кранчетата на финансовите потоци. Ако някой смята, че ще водим война силово, както се водеше 60-те, 70-те години, пък и 80-те в западните европейски страни, не може“, категоричен бе представителят на коалиция „Ние, гражданите“.

„Относно Борисов - от първия ден на 12-ти (б.р. на 12-ти юли, когато бе първият работен ден служебният кабинет „Янев“) в 8:05 видяхме, че във всички национални телевизии бяха неговите министри. Всичките говореха в една и съща посока, всичките говореха деструктивно. Основната цел е да дадат сигнал на всички структурни нива в страната – по линия на ГЕРБ, по линия на всички структури, които са принадлежни към тях като периферия и икономическа зависимост, за да може да се докаже неспособност за управление (б.р. на служебното правителство). За това казвам, че това служебно правителство трябва да действа много категорично“, коментира още генерал-майор Валери Григоров.

„До февруари-март, средата на март, коалиция „Ние, гражданите“ стояхме добре. В момента, в който се появиха политическите брокери и започнаха да пазаруват, отвсякъде ми се обаждаха, за да ме информират колко се плаща от ДПС, ГЕРБ, ВМРО и Марешки. Всичко това, разбира се, МВР не може да не го знае, след като аз го знам. А аз съм отвън и наблюдавам само политическите процеси и организацията по отношение на тези процеси и производството на изборите. Имаше началници на районно управление – Банско-Разлог, които много пряко, организационно въздействаха върху изборния процес. Организация по доставка на избиратели. Това е категорично – нещото, което ви казвам, защото то е получено като информация от хора, които са очевидци на тези действия и организации“, разказа той.

Към края на разговора генерал-майор Валери Григоров говори и за принципа на израстване в МВР, който, разбира се, не е порочен само там. Един от фрапиращите примери е за бившия вече главен секретар Ивайло Иванов, чиито качества са съмнителни, ако съдим по пребитите български граждани на протестите през лятото на 2020 г. За сметка на това обаче, Иванов е кумец на бившия вътрешен министър Младен Маринов, а това поражда мисли в определена посока.

Целия разговор можете да чуете в следното видео:


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 152 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    205 9 Отговор
    На контрапротеста срещу Стъки гъмжеше от цивилни агенти и провокатори.Чак от Хасково докараха Мутри.

    Коментиран от #14, #51

  • 2 ОТЯВЛЕН БАНДИТ

    240 17 Отговор
    Валери Григоров за ФАКТИ: Борисов е активирал всички структури, включително и ъндърграунда..........НОРМАЛНО , ТИКВАТА ДА НЕ ИДВА ОТ НАУЧНИТЕ СРЕДИ !
  • 3 Някой си

    215 18 Отговор
    А бе чистене му е майката.........изчегъртване!
  • 4 Майна

    212 17 Отговор
    Трябва да се намери един ЧЕСТЕН И ДОСТОЕН ПРОКУРОР, КОЙТО ДА ПОВДИГНЕ ВЕДНАГА ОБВИНЕНИЕ НА БОРИСОВ! ТОЙ ТРЯБВА ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН....СТРАХЛИВЕЦА ЩЕ ПОВЛЧЕ ВСИЧКИ ...

    Коментиран от #8, #32

  • 5 Фалконе

    70 41 Отговор
    Приета е нова Конституция на Народна република България.
    Известна е като Живковската конституция.

    Окончателно е утвърдена комунистическата държава-мафия!
    Селяните вече са заробени в ТКЗС!
    Гражданите вече са закрепостени с жителство!
    Социалистическият концлагер НРБ окончателно е оградена с телени мрежи!

    Живковската конституция

    Членовете на БКП са недосегаеми по силата на чл.1-ви.
    От 9.9.1944г. до 10.11.1989г. няма осъден нито един комунист!
    Дори за умишлено убийство!
    За да те осъдят първо трябва да те изключат от Партията!
    Това се случваше много рядко!
    И то само при котерийни борби вътре в Партията!

    Комунистическата държава-мафия на комуниста Борисов
    се крепеше на същото!
    На което се крепеше и Сицилианската мафия!
    На страха и на закона Омерта!
    "Който не мълчи-
    ще умре!"

    Коментиран от #23

  • 6 кака

    35 160 Отговор
    Абе муньо,защо не коментираш наш мунчо как си мълчи за шпионския скандал,и за какво ли още не.Какъв е тоя комфорт дето му давате?Да не би да направи нещо за България през тези 5 години???Не дай боже да го гледам още 5 години.Имай милост господи.

    Коментиран от #66, #77

  • 7 далекоглед

    33 96 Отговор
    От много чистене все мръсно става.Айде и ти си кажи как от районен инспектор генерал стана
  • 8 цървулан

    28 120 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Първо фатмака предател и агент.
  • 9 ЗАТВОР БОКО

    148 23 Отговор
    ДОКАТО БОЙКО НЕ Е В ЗАТВОРА ОТ ШАЙКАТА МУ НЯМА СПАСЕНИЕ !
  • 10 ХАН КРУМ

    109 8 Отговор
    ПОЧВАЙТЕ ЯКО!!!
  • 11 Електра

    26 101 Отговор
    Тая плюнка откъде изпълзя...

    Коментиран от #16

  • 12 Електра

    26 97 Отговор
    Кауна кога е свършил нещо полезно, и кога не е лъгал. Слугинажа от Хоризонт по БНР със С. Вилицова и Лилито Маринкова, е с космически мащаби, то не беше свирене и смукане в ефир, то не беше чудо. А бе пълна програма, гнусно и жалко, от такива слагчи, срам ми е от такива журналистки. Е поне разбрахме, че БНР е овладяно от Каунската хунта защото, шефа на Кабинета му, ДС доносника А. Маринов със псевдоним "МАЙСТОРА", живее със директорката на сектор новини в Хоризонт на БНР...

    Коментиран от #19

  • 13 Електра

    25 96 Отговор
    Бошков-ТВ, квичат срещу хунтата, която с поръчковите си
    репортажи ни я докараха. Скоро ще ревнат и тези дърти скумрии, че някой иска да ги уволнява. Но това е защото, Каунското правителство, изградено с Импексови
    брантии и БСПелерасти слуги на червените олигарси, за два дена сътвори
    толкова много скандали и корупция, колкото при Орешарски за 1 година...
  • 14 Хасковски

    69 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    И пазарджишки (на шиши и каскета) мутри-пома ци бяха тия.. Проблема е в тях, обсебиха българи
  • 15 Иван Грозни

    99 15 Отговор
    Служебното правителство ще развали рахата на много хора. Трябва да покаже, че законите са за всички граждани без значение на политически, религиозни и други различия.

    Коментиран от #56

  • 16 Плюнка

    60 8 Отговор

    До коментар #11 от "Електра":

    Си ти и вожда ти тикваров.
  • 17 ИСТИНАТА

    80 14 Отговор
    Каквото и да правят Борисов и ГЕРБ те са тотално компрометирани ! Никакви рокади не могат да им помогнат!ГЕРБ се сриват много надолу! Борисов пада от власт завинаги! Излиза от властта, не за да даде път на младите, а за това ,че е дълбоко и непоправимо компрометиран в България и чужбина! Неговата жажда за еднолична власт е толкова силна, че замъглява преценките му,озлобява го и го изяжда от вътре! Способен е на всичко за да оцелее!
  • 18 Диагнозата ви

    19 63 Отговор
    Да бе Борисов е на всеки километър Другарю. Виждате го в мокрите си сънища дори когато не е на власт. Между другото, това се нарича налудничави фантазии и параноя от професионалните психиатри.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 АТИЛА

    62 12 Отговор
    Сънародници! Клети , подтискани, принудени 12 години под робството на мафията и хунтата да работите само за да си платите консумативи като храна, ток, вода, транспорт , интернет , дрехи и телефони и за друго да не ви остава! И това в 21 век когато едно население е принудено да блъска само за препитание и оцеляване!!! Записвайте имената на всички Гербаджии по места ! От най едрите крадци до най дребните пионки! Висшия ешелон на грабителската шайка ще натикаме по затвори и окачим на улични стълбoве а низшия ешелон ще оставим живи за да ни забавляват като маймуни! Ерата на грабежа и мутро- болшевико- ченгесарското робство свърши. Започва ерата на възмездието за мутрите опоскали България!

    Коментиран от #22

  • 22 Стойко

    49 10 Отговор

    До коментар #21 от "АТИЛА":

    И ерата на чекмеджетата свърши! И ерата на избиването на невинни животинки по луксозни ловни стопанства , забранени за простосмъртни свърши! Започва ерата на възмездието което ще получи от Божков под аплодисментите на отрудените и обикновени и ограбени Български граждани МИЛОСТ НИКАКВА
  • 23 Сух

    50 9 Отговор

    До коментар #5 от "Фалконе":

    Живковата влас, къде направи България от една селска държавици във високотехнологична промишлена държава стигнала 20 и кусур място в световната класация за развити страни, за нея ли приказваш не разбрах. Предполагам си имал друго в предвид..

    Коментиран от #27, #45, #53, #71

  • 24 jorj

    13 42 Отговор
    Григориевич, по-леко, много си се разбързал за Евразия, ти сън не си спал! Браво Бойко, браво Борисов, как можа за нула време са откраднеш и мобилизираш контингента на Радев, та тази се разревал!!! Реването на този категорично доказва, че контингента е на Радев, а ти ревеш на умряло, за заблуда на българите.
  • 25 Хуарбуса

    55 10 Отговор
    Свалете незабавно охраните на лицата : Главатаря на тежката организирана престъпност в България! Известния като Буда в обществените среди от картончето му на доносник на зловещата Държавна сигурност и в мутренските среди просто като тиквата ! Лицето Бойко Методиев Борисов ! И тяхния изпълнител и бухалка лицето Иван Стоименов Гешев! Другото ще свърши Васил Крумов Божков! МИЛОСТ НИКАКВА !!!! ::: Една година от интервюто, което събуди България. Бухалките все още са в ръцете на #хунтата. Нанесох им тежък удар. Няма да им позволя да се окопитят. След два месеца ще ги приключим. #БъдетеСмели #НиеСмеСилата

    Коментиран от #47

  • 26 Инсайдер

    50 7 Отговор
    Ами той Буци си е направил нещо като частно Секуритате - полицаи, прокурори, общинарки, мутри,футболни агитки,работят за него като зомбиран от страх ли за много пари ли не става много ясно!
  • 27 Сух

    2 6 Отговор

    До коментар #23 от "Сух":

    П. П. Муульо.. Извинявай БОТ.
  • 28 Електра

    17 45 Отговор
    Комунистите водени от Жан Кво да Ям и Румен Гечев, убиха стотици пъти повече възрастни хора, отколкото това успя да направи по хуманния от тях, Коронавируса...

    Коментиран от #31, #36, #42

  • 29 Лелей

    18 46 Отговор
    Колко са лоши тези наши служби, които за първи път удариха по руските разведки молко по-сериозно и куцо, кьораво и сакато се юрна руска чест и интерес да брани. А и за слепите е очевадно, че от години ъндърграунда в България е в ръцете на Путин и протежетата му, начело с Фигуранта. Няма организирана престъпна група в страната ни, която да не е свързана с комунягите и проруските шайки.
  • 30 Мой

    57 13 Отговор
    Никой никога не е имал илюзията, че мръсната тиква ще се оттегли без да пречи. Мръсникът си е мръсник за цял живот. Трябва да бъде смазан, защото ако може ще съсипе цялата държава, за да покаже, че без него не може. Гад зла.
  • 31 ЗАРАЗНО ЗЛО

    15 20 Отговор

    До коментар #28 от "Електра":

    Права си ЕЛЕКТРА, Комувируса е много по опасен и по смъртоносен от корона вируса.
  • 32 Кауза пердута

    14 2 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    По-лесно е да се намери еликсирът на младостта или философски камък.
  • 33 Гербер- Богаташ-Въстанник

    9 37 Отговор
    Излизаме на въстание. Бойко ни призовава :Борисов: “ГОТВИМЕ СЕ с още по-голяма сила да се врежем в тях” !
    Не ни отписвайте.
    Готвиме се с още по-голяма сила да се врежем в тях.”

    Това отговори премиерът Бойко Борисов на въпроси как ще коментира изслушването в комисията за ревизия на управлението на ГЕРБ.И също така започналите уволнения на кадри на ГЕРБ.
  • 34 ЧИЧО ОТ СЕЛО

    21 14 Отговор
    ОЛИГАРСИТЕ С ПАРИТЕ СИ МОГАТ ДА КУПЯТ КОГОТО СИ ПОИСКАТ - СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ПОЛИТИЦИ, ЧЕ И ЦЕЛИ ПАРТИИ! ЕДРИЯ КАПИТАЛ КОМАНДВА, А ПРАВИТЕЛСТВАТА БАЛАНСИРАТ МЕЖДУ ТЯХ И НАРОДА. ВСИЧКО ДРУГО Е ИЗМАМА. ТОВА ИЗБОРИ, ПРОТЕСТИ, СМЯНА НА СИСТЕМАТА, АЛА БАЛА. ЧЕРЕПА КАК ГИ КОМАНДВАШЕ ДИСТАНЦИОННО - НА КЪДЕ ДА ЗАВИЕ ТЪЛПАТА? САМО С 20 000ЛВ.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Катюша

    19 33 Отговор

    До коментар #28 от "Електра":

    АБСОЛЮТНО ТОЧЕН КОМЕНТАР ЕЛЕКТРА, ЧЕРВЕНИТЕ ПАРАЗИТИ, СА МНОГО ПО ОПАСНИ ОТ ВСЯКАКВИ ДРУГИ ВИРУСИ.
  • 37 шуменец

    12 24 Отговор
    Както каза един социолог мутрите вече са вътре.
  • 38 пройчо

    36 6 Отговор
    Когато министърпредседателя--Елегантния Младеж Бойко Сладура си оперира здрав менискус---ко искаш от калинки ,тип "агент 07" ?-----Ми покриват се в режим " WC -00" :))...113 :)))
  • 39 Дедо Шишарко

    12 33 Отговор
    Ко бря??? Отде накъдя Импeксовата бaрсала и хасковския каyняк ша управляват България...? Излизаме с бабата с бacтуните да ги пометем....
  • 40 ЧИЧО ОТ СЕЛО

    18 13 Отговор
    СМЯНА НА СИСТЕМАТА Е ГРУПА ОЛИГАРСИ ДА НАДВИЕ ДРУГАТА ГРУПА ОЛИГАРСИ. А НАРОДА Е ЛЕСНО ДА ГО НАКАРАШ ДА МИСЛИ "ПРАВИЛНО" - ТАКА КАКТО ИСКАТ КУКЛОВОДИТЕ. ПОКАЗВАТ МУ ЕДНО ШКАФЧЕ И ДЕБИЛИТЕ ГЛАСУВАТ ЗА ИТН. ИЛИ ИМ ДАВАШ 50 ЛВ. КЪМ ПЕНСИЯТА И ГЕРБ СА ПЪРВИ.
  • 41 пешо

    6 8 Отговор
    четох до "опита за отравяне на..."
    ако искат тия хора да бъдат приемани сериозно, такива бла-бла-бла не бива да си позволяват.
  • 42 Червения Дядо

    15 41 Отговор

    До коментар #28 от "Електра":

    Не само вярно ми много и точно казано, само щампа на вируса Сталин, е избил 25 милиона руснаци, а в България болшевишкия вирус привнесен от Москва, е убил на 30 000 човека само за няколко дена, след 9ти септември. И ваксината е само БОРИСОВ, иначе пак ще платим скъпа цена.
  • 43 ББ - БАЦО

    6 29 Отговор
    Поне още година ще нарушавам спокойният ви сън !
  • 44 да питам

    27 4 Отговор
    А подготвили ли сте националният стадион за разстрелите ?!!
  • 45 Вервай си

    13 41 Отговор

    До коментар #23 от "Сух":

    Тази "селска държавица" беше в пъти по-добро положение от Гърция, а западните страни я сравняваха с Япония. Любимият ти Живков няколко пъти я фалира и остави такова "наследство", че още дълго ще му сърбаме попарата. Чети самите комуняги какво пишат в разсекретените им доклади за живковата икономика. А днешна България изнася във висококонкуретните западни пазари стоки и услуги в размери, каквито никога не е бивало преди.
  • 46 Незнам

    12 34 Отговор
    Борисов какво е активирал, но определено, мозъци нямате и само плещите глупости бе,червени м@три
  • 47 124

    44 6 Отговор

    До коментар #25 от "Хуарбуса":

    Бандитът Борисов и шайката ще лежат в затвора за престъпленията си. Заблуждават се, че ще се отърват.
  • 48 Пустиняк

    12 29 Отговор
    Комунягите пък активираха Жан-клод ван Виден.
  • 49 Феликс Дж

    7 19 Отговор
    СКРИЙ СЕ гробокопач на ГВ да не почнем да те издирваме, нали знаеш - умиране има отърване няма. ПОМИЯР.
  • 50 Аз Негодника

    4 8 Отговор
    Като стигнете до извънземните,ще се обадиме на 4 километър...
  • 51 Абе ,

    11 22 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Нали свалихте Бацо ? Имате вече нов Бойко .. Рошков .
  • 52 Таваришч Валерий

    4 16 Отговор
    Наблегни на дизеловите двигатели и Гранични войски ..
  • 53 Фалконе

    8 17 Отговор

    До коментар #23 от "Сух":

    Тези твои класации са предконгресните в Работническо дело.
    Имаше опашки за всичко!
    А върхът на "нация техническа бе "чушкопека "
    А ето я "демокрацията" от документите
    24-годишната Мара Рачева, личен секретар на д-р Г.М.Димитров, а по-късно и на Никола Петков, юрист по образование.
    когато е бил отворен ковчегът, освен рани от куршум и нож, са били установени и следните наранявания: 1. Всички нокти и на двата крака са били отскубнати.2. Трите пръста на лявата ръка са били отрязани до втора става.3. Двете уши са били отсечени.4. Дясната гръд е била нарязана.5. Езикът е бил раздран и всичките зъби извадени. 6. Одрана е била ивица кожа с ширина от около два инча на кръста...”
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Хипермен

    27 4 Отговор
    Бочето ще последва Ескобар,ЦРУ има интерес да бъде заключен или да се укрие някъде и те на спокойствие да го оберат.....а нека се оплаче някъде.Стара изпитана схема...остави кърлежа да се насмуче и го източи.Източно европейска балканска шматка милиардер ....ох котарак
  • 56 Рррррр

    10 30 Отговор

    До коментар #15 от "Иван Грозни":

    Служебното правителство е на СССР, бошков и т.н.

    Коментиран от #57

  • 57 Абе ,

    12 15 Отговор

    До коментар #56 от "Рррррр":

    Служебното правителство е военизирано .. Усещаш ли полъх от сибирските полета ?!
  • 58 Бай Добри

    6 23 Отговор
    Тоз олигофрен отде го изтърваха бре?Бог да пази България от такива мекотели!
  • 59 Смърфиела

    5 20 Отговор
    Генерал-майор полковник инж. доктор на медицинските науки, това му е първото име, иначе не тежи и пукната пара.
  • 60 Ужас

    7 20 Отговор
    От къде ги изкопават такива идиоти???
  • 61 ДронанаРадев

    25 5 Отговор
    Борисов е труп и мирише.Неговите "деца"останаха без кокала и се активират.Никакви компромиси със сганта създадена от Борисов нека чегъртането да се усили
  • 62 ДЖОТО

    9 5 Отговор
    ДО -8-ЕЙ,ВИЖ ПО СВЕТА,КОИ ХОРА СА НА ПАЧИТ И С НАЙ ВИСОКИ ЗАПЛАТИ-ПРОЧЕТИ И ТОГАВА СВИРИ ПО ПИАНОТО?МУТРАТА Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БАНДИТ НЕ САМО В ЕВРОПА,НО И В СВЕТА!ВЕЧЕ,ЩЕ ГО ИЗУЧАВАТ В АНГЛИЯ,КАТО КРАДЕЦ-МИН.ПРЕДСЕДАТЕЛ!?!!?!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 клоуна

    5 9 Отговор
    Валери, ъндърграунда си ти бе палячо.
  • 65 ЗАТОЧЕНИЕ

    6 3 Отговор
    ЕТО СЕГА МУ Е МАЙКАТА ........... ДА СЕ АРЕСТУВАТ ВСИЧКИ МУТРИ И ДИРЕКТНО В СИБИР !
  • 66 NORD

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "кака":

    ПАРЦАЛ, НЕ ГО ГЛЕДАЙ, ИЛИ НЯМАШ ПАРИ ЗА ДРУГА ТЕЛЕВИЗИЯ?
  • 67 .......

    6 2 Отговор
    УСЕЩА СЕ ПО ХАПЛИВИЯ ТОН НА МИСИРКИТЕ В БТВ И НОВА САМО КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА ПО ИЗКАЗВАНИЯТА НА СТЪКИ
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Каспар

    14 4 Отговор
    Зaдължитeлнo уcлoвиe щe e Рaшкoв дa нaмeри нaчин дa oтнeмe
    мeждунaрoднитe им пacпoрти, зaщoтo мнoгo oт тях щe избягaт cъc ceмeйcтвaтa cи извън cтрaнaтa, къдeтo дa хaрчaт oткрaднaтитe oт
    нaрoдa милиoни . . .нa вoля !
  • 70 cpv

    6 11 Отговор
    Комунистите настъпват,хора помислете!

    Коментиран от #72

  • 71 жожо

    17 1 Отговор

    До коментар #23 от "Сух":

    Първото ми пътуване извън България беше до Турция и Гърция далечната 1973г. Ненавиждах строя у нас по онова време, но обективно погледнато влизайки в Турция все едно се озовах в третия свят..беше направо плашещо.А в северна Гърция каква сиромашия беше, нямам думи.Като видеха българския номер на колата махаха да спрем и ни заговаряха на български.Сега прибирайки се от тези държави влизам в третия свят...много е жалко...
  • 72 ШАЛТЕТО

    3 6 Отговор

    До коментар #70 от "cpv":

    А КОЙ СЕГА ЩЕ МИ ДАВА 50 ЛЕВА?
  • 73 ЕХХХО

    5 6 Отговор
    И ТОЗИ Е НАТЕГАЧ ДО ДУПКА
  • 74 ОХА

    3 5 Отговор
    КАКЪВ ЧЕПАТ ВИ ЧАКА ТЕПЪРВА ТОЗИ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ МНОГО ПЪТИ
  • 75 ГРАЖДАНИН

    3 1 Отговор
    Провокиран от разговора на ген.Григоров с Лили Маринкова по отношение на кадровото израстване Навярно това е порочна практика на ръководна длъжност избирателно по роднинска и шуробаджинащина .Ако някой се вникне ще види в Гранична полиция как се подтискат хора със по две магистратури за сметка натакива завършили нищология .
  • 76 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 7 Отговор
    Смърт на ФАШИЗМЪ свобода на народа!
    Петилетката в съкратени срокове!
    “Напред към сияйните върхове на социализЪма и комунизЪма другарки и другари”
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    Описаното от Григоров е лайното което изака голямата кака!!!!!Сега ще ни остави САМИ да ,,изберем,, КОГОТО ТРЯБВА!!!!!!
  • 79 ГЕРБ=СИК=МАФИЯ

    7 0 Отговор
    =ТОЛУП=МАФИЯ!!!
  • 80 Митко

    3 1 Отговор
    Ааааа баце активира и марсиянците, не само ъндърграунда!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ПК инк

    0 0 Отговор
    Тук се говори много за активиране на
    служби от държавната машина.

    Но като прелистваме сайтовете, прави
    впечатление, че този генерал, и не само
    той, прекалено много са се активирали.

    Това, вероятно не се прави без
    солидно връщане на заслуженото.

    В какво ще се изрази това връщане и
    кой е спонсорът?
    Предстои да разберем.