Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 21:39 27 456 72

Орхан Исмаилов за ФАКТИ: Карадайъ е кукла на конци в ръцете на Ахмед Доган и Делян Пеевски

  • орхан исмаилов-
  • избори-
  • турция-
  • дпс-
  • ахмед доган-
  • мустафа карадайъ-
  • делян пеевски

"Всички в ръководството на ДПС много добре осъзнават, че връщането на г-н Пеевски затваря всички врати", посочи той

Орхан Исмаилов за ФАКТИ: Карадайъ е кукла на конци в ръцете на Ахмед Доган и Делян Пеевски - 1
Снимка: ФАКТИ

“Искам да изразя своите дълбоки съболезнования към целия народ на Република Северна Македония, както и на българите, които също сме свидетели на тази трагедия. За съжаление в тази нощ имаме и друга трагедия в България - загинали възрастни хора. Освен политическите, икономически и здравни кризи, напоследък имаме и такива трагедии”.

Това каза пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Орхан Исмаилов, председател на Народна партия “Свобода и достойнство” и преподавател по национална сигурност.

На въпроса дали в разследването трябва да участват следователи от Република Северна Македония, той отговори: “Стига МВР да поиска това, то може да се случи. Аз обаче мисля, че българските компетентни органи са достатъчно добри, за да намерят причините. Естествено, ако македонската страна настоява за това, има възможност”.

Според Исмаилов е напълно възможно автобусът да е превозвал гориво. “В крайна сметка имаме толкова много жертви. Какво от това, ако разберем какво е станало? Причините може да са както в самото транспортно средство, в пожаро-аварийната система, може да е и човешка грешка. Нека експертите си свършат работата”, допълни той.

Орхан Исмаилов още веднъж поднесе съболезнования, а след това разговорът премина към парламентарните избори на 14 ноември.

“Притеснява ме ниската избирателна активност. Бяхме свидетели на най-ниската избирателна активност за последните години. Българският народ не използва правото си на глас. Според мен причината е в това, че българският народ вече не вярва на политиците. Доверието, което той даваше през тези години, винаги оставаше излъгано. Аз умолявам политиците да направят всичко възможно да възвърнат доверието на българския народ в институциите”, коментира Исмаилов.

Той коментира също и вота в Република Турция. “Като се върнем назад във времето, особено в нашата югоизточна съседка, вотът винаги е на дневен ред”, посочи той и обясни: “Тези хора бяха прокудени от нашата Родина. Аз си задавам въпроса защо българската държава не води друга държавна политика. Те са наши братя и сестри, български граждани. Вместо да пращаме учебници по български език на Република Северна Македония, където ги изхвърлят на границата, нека да дадат възможност на тези хора да се образоват. Не може да искаме от хората да знаят българския език. Това е все едно да искаме всички да бъдат ваксинирани, когато не сме им осигурили ваксини. Това е държавна политика, водена от 1944 до 1989 година”.

“Моята баба беше на 80 години, тя знаеше три изречения на български език. Тя не е имала възможност да учи - тогава хората са били по нивите, по работа. Тя е живяла в България. Всички проблеми, които виждаме сега, са капани, заложени отпреди много години. Аз апелирам държавниците ни да дадат възможност на всички български граждани”, коментира още той.

Орхан Исмаилов изрази мнение, че вотът в Турция със сигурност е бил манипулиран, но подчерта, че това е отговорност на държавата.

“Ако се върнем назад във времето, когато се избираше президентът Георги Първанов, когато нашите братя и сестри гласуваха и подкрепиха кандидата-социалист с над 100 хиляди гласа, тогава нямаше проблем. Сега, когато са гласували, какво променя това нещо?”, попита той.

“Около 350 хиляди български граждани, които имат двойно гражданство и са в Република Турция, имат право на глас. Какво искаме да покажем с тези декларации - че тези хора са неграмотни и не владеят български език? Това ли е целта? Нека си зададем въпроса защо е така. Не виждам драма - да, със сигурност има проблеми, затова на дипломатическо ниво, на ниво правителство, тези неща трябва да се решат”, каза още той.

“Дори в момента ДПС да има 120 народни представители, а по Конституция да са нужни 121, за да се състави правителство, то пак няма да се състави. ДПС до такава степен е нежелан партньор, че няма с кого да направи това нещо”, категоричен беше Орхан Исмаилов.

На въпроса защо Мустафа Карадайъ не отправи ясно послание към сънародниците ни в Турция да подкрепят Анастас Герджиков на втория тур, Исмаилов отговори: “Защото Карадайъ не може да води самостоятелна политика. Карадайъ е кукла на конци в ръцете на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Карадайъ беше оставен в неведение”.

“Може би за първи път ДПС загуби почва, загуби електорат вътре в нашата родина. В смесените райони, където ДПС традиционно бяха първи, сега губят - като започнем от Търговище, Разград, Шумен, Силистра, Бургас, Кърджали. За първи път ДПС не можа да контролира вота по време на втория тур от президентските избори. Това означава, че допингът, няма как да им помогне. Това тяло вече е атрофирало, то просто се разлага”, смята още той.

На въпрос за връщането на Делян Пеевски в политиката, той отговори: “Може би това е било желанието на г-н Пеевски. Връщането на г-н Пеевски е показателно и показва, че каквото каже почетният председател и каквото иска г-н Пеевски, това се случва. Всички в ръководството на ДПС много добре осъзнават, че връщането на г-н Пеевски затваря всички врати”.

“В момента България се нуждае от експедитивност, точност, коректност и смели решения. България в момента се нуждае от лидери, които да действат бързо, смело, адекватно и да решават проблемите на хората. Ако отлагаме всяко нещо - видяхме какво стана в предишните два парламента, хората ще ги изхвърлят”, каза още той.

Исмаилов разкритикува колебанията на “Демократична България” дали да участват в управляващата коалиция, или единствено да подкрепят решенията ѝ. “Мислели по какъв начин да участват - без да са в изпълнителната власт, да са само в законодателната, в парламента. Или участваш, или не участваш. Когато искаме промяна, искаме да променим нещата, те трябва да са навсякъде”, коментира той.

“Хората този път няма да простят. Ако трети път нямаме редовно правителство, това ще бъде наистина дълбока политическа криза”, посочи той в края на разговора. “Тежко и горко на “Продължаваме промяната”, ако не могат да съставят правителство и да изпълнят обещанията си. Хората са много чувствителни”, завърши той.

Целия разговор можете да гледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 74 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 То е

    62 5 Отговор
    ясно , парцалена кукла !
  • 2 Мда

    66 7 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Орхан Исмаилов за ФАКТИ: Карадайъ е кукла на конци в ръцете на Ахмед Доган и Делян Пеевски

    Този си мисли за Карадайъ, а всъщност говори за Борисов.
  • 3 Боже Боже

    51 4 Отговор
    Ха дУбрУтру, ние не знаехме...., ти откъде се взе бА чоджуум..., всеки е добър в констатации, празни приказки, а решение няма
  • 4 Омуртаг

    106 24 Отговор
    Орхане, смяташ ли за нормално баба ти, която е родена и живяла само в България, да знае три изречения на български език. Твоя етнос обичате да се самоизолирате, а после България ви е виновна.

    Коментиран от #10, #14

  • 5 Стойко

    72 4 Отговор
    Този откри Америка! И Карадаята , и Гешев са маши и пионки на Доган, Пеевски и Борисов! Затова първо се неутрализират пионките и след това кукловодите им!

    Коментиран от #27

  • 6 Орхане

    42 3 Отговор
    Всичко се изясни .Източна Ромелия къде си ти гласуваха 85 %за Мустафа както и 90%неграмотни приятели в Турция без да могат да говорят български.Източна Ромелия се доказа очаквано.
  • 7 що така

    35 2 Отговор
    българите бляха през последните 32г и сега всички откриват америка/след дъжд качулка/ ! дано не е късно!
  • 8 КОЙ

    48 15 Отговор
    Тези твой братя и сестри никога не могат да бъдат мой , заради тях и един златен пръст България е в това положение.
    Извод : тези твой братя и сестри са проблем за ВСИЧКИ БЪЛГАРИ.
  • 9 Българин

    65 10 Отговор
    Трябва да се загърбят наслояванията от миналото.Турците трябва да се интегрират в българското общество на 100%.Който е бил про турски и антибългарски настроен се е изселил преди 30 години.Имам доста познати турци и не намирам кой знае какви разлики между нас и тях като начин на живот и ценостна система.Мрадите турци трябва да положат усилия да влязат във всички сфери и във всички политически партии.От разделението печелят само мафиотските организации който грабят от всички и българи и турци.

    Коментиран от #18, #69

  • 10 Сомертак

    39 19 Отговор

    До коментар #4 от "Омуртаг":

    Твоята баба ако е българка защо говори различен български. Тя защо не знае български?

    Коментиран от #13, #16, #17

  • 11 КРОКОДИЛА

    30 2 Отговор
    СИЧКИТЕ СА НОСНИ КЪРПИЧКИ НА ДОГАНА ......................
  • 12 Странно е

    30 4 Отговор
    Как постоянно възхваляват и предупреждават с хора, които никакви ги няма на обществената сцена. Постановка - турски сериал ми изглежда това.! Не може човек да е БОГ! Това само да си го помислиш е глупост..Така, че Орхане вземи се разкарай с глупостите си! Вие всичките от ДъпЪСъ се правите на скарани и отцепили се, а всъщност сте едни алчни измекяри дето като видят пари и еласт очите им светят като на Азраил! Свърши вече вашата постановка...
  • 13 Display

    22 12 Отговор

    До коментар #10 от "Сомертак":

    Тоя грозник, на българин ли ти мяса ??????
  • 14 кукуригу

    53 8 Отговор

    До коментар #4 от "Омуртаг":

    Много сте глупави, Живков направи грешка вие също продължавате.... Глупав въпрос за баба му, защо вместо да го кориш за баба му, не му кажеш истината за него, а именно, че е образован, говори добре български...., неща, които е постигнал човека, а постъпваш глупаво като обиждаш баба му. Този човек знаеш ли кога ще се сближи с теб, ами никога... Аз ако обиждам баба ти, ти би ли се сближил с мен,

    Коментиран от #19

  • 15 123

    20 29 Отговор
    Това че български граждани не моигат да говорят Български, да пишат и да участват в държавния апарат, е в следствие на политиката на дискирминация и не даване на двъзможности и достъп да обучение и работа на български граждани от държавата и политиците.На хора които са малко по различни от политическия, национален или религиозен стереотип създаден от правителството и политическите партии, са отнети равнопоставените възможности. ДПС никога няма да съществува ако българите мюсулмани имат равни права и възможности в България ,не само на хартия и с добри пожелания, а на практика сегрегция и дискриминация.

    Коментиран от #22, #25, #70

  • 16 Омуртаг

    28 3 Отговор

    До коментар #10 от "Сомертак":

    Нищо не разбрах. Едно е да говориш на някакъв диалект, съвсем друго да не говориш изобщо езика на страната, в която си роден.
  • 17 Сам си

    35 4 Отговор

    До коментар #10 от "Сомертак":

    противоречиш всеки език има диалекти. Обикновено в различните географски области на България се говорят различни диалекти на българския език. Турският език обаче НЕ Е диалект на българския език, В България официален е българският език. Това не изключва ползването на всеки друг такъв, но знаенето и ползването на българския са задължителни на институциално ниво. .

    Коментиран от #30

  • 18 Абсолютно

    16 3 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    съм съгласен! И струва ми се вече обществото ни е на прав път - разните му там "България на българите" и грубите простащини, с които един "лидер" на партия приложи спряма идващи в България , са вече отживелица - вижте резултатите от изборите...
  • 19 Омуртаг

    34 4 Отговор

    До коментар #14 от "кукуригу":

    Никого не обиждам, най-малко възрастни хора. За да коментираш такива отношения трябва да си израснал и/или да живееш в такъв район и да знаеш как живеят тези хора. Иначе за едно Орхан Исмаилов е прав, но не го назовава: че тези хора вече няколко поколения са роби на ДПС.

    Коментиран от #45

  • 20 Перо

    22 2 Отговор
    Има логика 50%! Трябва да се подпомагат българските турци в образователно отношение,но много неща се сриват с религиозните учения в турски национализъм. Във втория тур на изборите в турските секции се оказа много слаб интереса за гласуване, поради липса на кандидат-етнически турчин. Даже и в Кърджали стана същото!
  • 21 Перо

    13 0 Отговор
    Има логика 50%! Трябва да се подпомагат българските турци в образователно отношение,но много неща се сриват с религиозните учения в турски национализъм. Във втория тур на изборите в турските секции се оказа много слаб интереса за гласуване, поради липса на кандидат-етнически турчин. Даже и в Кърджали стана същото!
  • 22 Display

    20 21 Отговор

    До коментар #15 от "123":

    Ами всички истински българи сме длъжни да търпим вас, циганорите и помаците и не знам още каква сволач, при децата си в училище, че дано се интегрирате, но от вас не става и чеп за зеле........с примат няма как да си равен, но ти няма как да го разбереш.......

    Коментиран от #26, #28, #32, #40, #50

  • 23 Гост

    15 6 Отговор
    Исмаилко, а ти кардешим, чия маша си, я кажи бе чоджум?
  • 24 миризлив пръч

    11 11 Отговор
    Ха,е Киро какъво е?Марионетката на олигарсите.А и се готви да ни ваксинира .Знаел как да ни убеди.Избрахте си го с идеята че той е честен и свестен.Що има да видите от него,ще ви разкатае фамилийката.
  • 25 КОЙ

    21 11 Отговор

    До коментар #15 от "123":

    Интеграция и турчин са оксиморони , Германия опитва да ги интегрира 40г. и не може ,живеят си капсулирано и това е.Значи турчина е вреден за всяко едно общество.

    Коментиран от #35

  • 26 Гост 0

    12 20 Отговор

    До коментар #22 от "Display":

    Ти българин, я пак помисли? Били сте над петстотин години под чуждо управление, след това под друго такова, та чааак до наши дни, а ти се пениш да обясняваш, какъв "българин" си бил, я не говори щуротии!

    Коментиран от #66

  • 27 зъл пес

    5 14 Отговор

    До коментар #5 от "Стойко":

    А марионетката на олигарсите Киро?Нещо да изокаш за него?
  • 28 Христо

    13 3 Отговор

    До коментар #22 от "Display":

    Първо се интегрирай ти,после пиши,с това мислене явно са те изкопали от преди 500г
  • 29 Нинчето

    20 0 Отговор
    Тази омраза в България и 1000г да минат няма край!ЗАЩО???
  • 30 Сомертак

    11 12 Отговор

    До коментар #17 от "Сам си":

    Това значи и твоята баба като отиде в институциите не трябва да говори на диалект, а трябва да говори чист български език, защото няма документи с диалекти. Научете вашите баби българския език и след това ако сте успели, говорете за бабите на Орхан...
  • 31 самолет

    22 2 Отговор
    Вие от София сте толкова далеко от истината,че нямам думи.Тук в нашия край е масово явление български граждани да се справят много трудно с официалния език.Турците не се различават от нас,за разлика от един друг етнос на който му е сбъркано ДНК-то.Те са работливи и миролюбиви хора,само са доста наивни.Лесно се манипулират.Нито турците нито циганите са ни виновни.Когато нямаш постоянна мъдра политика спрямо етносите се стига до това положение.Нашите политици не можаха през последните 140 години да приобщят даже и помаците ,които са наши братя.
  • 32 123

    16 3 Отговор

    До коментар #22 от "Display":

    Когато държавата насажда омраза и разделение и се отнасят като със определена част от хората като боклууци, се получава това което е в България.
  • 33 безпартиен

    23 1 Отговор
    Законът за задължителното образование е много преди 10.11.1989!От НЕ изпълнението му тогава и сега вече имаме около 1 млн.неграмотни,чез професионална подготовка и без трудови навици ц..игани незнайно защо наричани роми!Самите те казват за себе си че не са роми а ц.игани,а ние зор да ги преименуваме!
  • 34 Факт

    9 2 Отговор
    Всички политици в т.нар. демократичен свят са марионетки. Даже и над кръстниците, като Доган има още по-големи вуйчета.
  • 35 123

    18 3 Отговор

    До коментар #25 от "КОЙ":

    Българските турци не са като турците от Анадола,но никой и в България не ти казва.Тези от Кърджали са една част местни християни приели ислям за да живеят по-добре по османско време, другата част са Карамани които са врагове на османските турци,османците завладяват държавата им избиват половината население и унищожават и изгарят градовете им , а остатъка от живите интернират в предимно в Къджалийско и северна гърция, малко в Лудогорието. Караманите са народ от 3 главни съставни части- Азери, Арменци и Българи изселени по време на Самуил и Васил 2 Българоубиец в Мала Азия.В северо източна България са предимно Български кумани, татари от крим(които пак са от полемето на прабългарите) гагузи и черкези.
  • 36 Синдикат на Ало Измамниците

    3 0 Отговор
    А добър ден!
  • 37 Turchin

    6 3 Отговор
    Когато Мустафа Кемал започва Национално Освободителната война през 1919 година, войната при ИНЬОНЮ,части на войските на Cултан Вахдеттин се сражават в братеубииственната война със своите братя заедно с окупаторите гърци.Това е най-черната страница в съдбата на Турция Тези мръсници, продажници с ТУРСКИ имена вършат същото..Спрете се бре, имайте турско национално достойнство
  • 38 бай ти амет

    3 1 Отговор
    Мъжка секретарка.
  • 39 Анонимен

    8 1 Отговор
    Турците нямат вина, а бългсрските политици и актьори, дори не знаят част от българи, родното място на освободителя на Родопите, а той се казва Капитан Петко войвода и е родом от село не райково, а от село... Нека лаже Кирил от Фермата и други пишещи се за българи. Оставете турците. И тяхната е както на българите прокудени от Беломорска Тракия Андрей, не само са пострадали Македония, а и Тракия, Ню Йоркски договор. Изселени след войната 2013 година но явно борисов не е изучавал в предучилищна и симеоново история, а математика. Но нейси. И това се случи с дедите ни изселвсни от Албания, беломорието, България и днес добре, че подадоха ръка ЕС, за да не умрат мнозина млади и стари хора от глад. Нищо нова, както си бе по комунистическо живково, повторно и при десните комунисти преноядисали се в Демократи. Фалшиви герои. Един от тях бе хх, мразел уж комунисти и турци, а стана обратното, хора са две лица винаги са преустановяли в живота.
  • 40 123

    7 9 Отговор

    До коментар #22 от "Display":

    Какво представлява истински Българин?Смесица от пелсги,гърци, траки, келти,перси, италианци,готи, херули,гепиди,остроготи,скити, хуни, авари,кутригури, утигури, 13 различни други племена, арменци, сирийци,маджари, узи, печенеги,кумани,французи,германци,англичани, сканцинавци,,монголи,турци селджуци,турци османи, карамани. едни по стари заселници, и по нови заселници.
  • 41 123

    7 1 Отговор
    Как протича интеграцията на славянското население във византийската държава? Информацията идва от военното ръководство Тактика на император Лъв VI, който описва как неговият баща, император Василий I (867–886), довежда до политическата и религиозна интеграция на славянските племена през 60-те години на 9 век. Според Лео това е процес, състоящ се от три взаимосвързани действия:47

    Първо, той убеждава славяните да изоставят традиционните си обичаи (archaia ethe) и ги „направи гърци“ (грецизира ги). Последната мярка разбирам като процес на адаптиране на имигрантите към обичаите и маниерите на поведение на гръцкоезичното население, живеещо в Гърция, Епир и Македония. На практика, мисля, това включваше и основни познания по гръцки език. Император Лъв не е използвал глагола елинизирам нарочно, защото този термин би посочил висше образование и все още носеше конотации на езичество.48

    Второто действие на императора е да ги интегрира в политическите и военни структури на византийската администрация, като им даде архонти (управители, вождове) по римски модел. Това често включваше обръщането към християнската вяра („Той ги благослови с кръщение“). Това е добър пример, показващ добре известната тясна връзка на политиката и мисията във Византия.49

    Като трета стъпка той ги записва във византийските армии и ги обучава да се бият срещу всички врагове на империята, които може да са включвали и други славянски племена. Последното изречение на откъса не само възхваля
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Турчина

    7 2 Отговор

    До коментар #19 от "Омуртаг":

    А в Омуртаг как живеят турците? Образованили са?
  • 46 Анонимен

    6 5 Отговор
    От турците има много умни какъвто е Орхан Исмаилов. Ние живеем сред тях и благодарение на турците нашите деди идвайки на тези земи бяха приети 1913 с добри чувства, за което им благодарим. Аз мисля, че трябва да си живял на село в града с турци, помаци, македонци, евреи, арменци роми за да коментирате. Не от турците нашите родители живяха зле, а бяха трудолюбиви хора, а от българските политики 1944/до 2021. И преди да си отидат идващи от войни ни споделиха, кога пенсиите по иван костово, пенсиите при живково от 147 лева им станаха 47 лева, та.. Такъв глад не е имало по Турско. Дори отлично си спомням, без робство. Думата от тях не бе изречена. Знаеха български, турски и част от тях гръцки, македонски.
  • 47 Боко

    5 5 Отговор
    Всички ходете в прародината ви помаци долни.
  • 48 SOS

    4 5 Отговор
    Този е по ярък пример за кукла на конци.
    Родата му четири поколения назад са доносници на ДС.
  • 49 Много е хубаво

    1 0 Отговор
    Да, си,, играчка,, или,, кукла на конци,, в нечии,, много мръсни ръце,,....!
  • 50 Пашшол.........!

    6 4 Отговор

    До коментар #22 от "Display":

    Ганьовските Кремльовски Талибани не ни дадоха възможност на нас, мюсюлманите и ромите, да станем българи. Наритаха ни в Трудови войски, изолираха ни от управлението на държавата, обрекоха ни, кароче, на гастарбайтерщина. Та по този начин ни лишиха от върховното щастие да разберем как се чувства чиляк като гражданин на "Третия райх ", на "16-та республика ", на Америкън щат. Слава Богу, с Европейския съюз нямаме проблеми. Колкото и да се кундим, постоянно ни набиват манерките, че сме досадници, тунеядци, булашикчии, боклукчия, с две думи, неизлечими Чалгаджии.

    Коментиран от #51

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Милиционер

    4 1 Отговор
    Единствено любовта между герп и дпс може да спаси етническите порядки на Балканския полуостров. Техния ментор от Анкара потрива самодоволно каквото има да потрива!
  • 53 Kurasan

    1 0 Отговор
    СТИГА БЕ! Не е възможно.
    Добре че го каза иначе нямаше как да знаем.
  • 54 Факти

    1 0 Отговор
    Ама защо пишете само за едни не мога да разбера те всички са кукли на конци и новите и те само ще се разбере малко късно.
    Давам им три седмици и тогава всичко ще си влезе в руслото на голямата бизнесменомафиотска река.
    Да не мислите че са дошли за благото на един злобен народ не дошли са за парите от европа.
    Пиша злобен защото като четох отзивите за катастрофата просто бях потресен не знам какво да кажа птосто.
  • 55 Минувач

    2 0 Отговор
    А основния куклувод на тази организация е Турция! Така ще бъде докато политиците се правят на "ощипани", неразбрали, вторачени в Путин /за каквото се сетите/! Останаха ненарочени само извънземните... Напъна на българските политици да търсят "под вола теле" къде ли не, само не където трябва очевидно трябва да е ген понеже това им е постоянното състояние!
  • 56 СПОКО

    2 0 Отговор
    Такова вътрешно напрежение и несигурност излъчва...
  • 57 хатче

    9 0 Отговор
    a във ТЪРГОВИЩЕ КАК ЖИВЕЯТ ТУРЦИТЕ за едни те има работа и права а за другите няма защото неса от ДПС В ОБЩИНАТА СЕ НАЗНАЧАВАТ НЕГРАМОТНИ КОИТО СА ЧЛЕНОВЕ НА ДПС ЖАЛКО ГРАМОТНИТЕ И КАДЪРНИТЕ ТРЕБВА ДАСЕ РЕАЛИЗИРАТ В ДРУГА ДЪРЖАВА
  • 58 ПЕНКО

    2 0 Отговор
    ОРХИ -ДОРХИ ---АМИ И БАЙДЪН Е СЪЩАТА ИГРАЧКА В РЪЦЕТЕ НА ЕВРЕИТЕ -НАЧЕЛО С БЛИНКЪН --- ТА КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ВИЦЕТО ХАРИС ---АМИ НЕМАГО - НЕ Е ЦИОНИСТУС - СЕМИТУС - БАНКЕРИКУС -МИЛИАРДЕРУС --- СОРОСОИДОС -МЪСКИДАК - БЕЗОСИД- ШВАЙЕРН -ШМИТ -ГУГЪНХЕМЪР - МОСОД И +++ !?!?!?!?!??
  • 59 МДТ

    1 1 Отговор
    “Aкo ce върнeм нaзaд във врeмeтo, кoгaтo ce избирaшe прeзидeнтът Гeoрги Първaнoв, кoгaтo нaшитe брaтя и cecтри глacувaхa и пoдкрeпихa кaндидaтa-coциaлиcт c нaд 100 хиляди глaca, тoгaвa нямaшe прoблeм. Ceгa, кoгaтo ca глacувaли, кaквo прoмeня тoвa нeщo?”
    И тогава и сега има проблем. Не може "външни" фактори да се произнасят за парламент и президент на Р. България. Много Ви моля, гласувайте, там където плащате данъци.
  • 60 Алито от София

    5 1 Отговор
    Този не знае какво приказва, напрежението е между политиците за власт и много пари, за нас у махалата нямаме ама никакви проблеми, пием и ядем с турските си приятели, разбира ме се много добре, никога не спорим за политика, защото политика е много лоша дума, а ние сме добри приятели, само лоши човекоподобни се занимават с политика и чрез нея крадът от нормалния българин, те създават и умраза по между ни, но ние знаем това отдавна, време е да ИЗЧАГЪРКАМЕ ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Ти да видиш

    0 2 Отговор
    Създаденото движение е етническо-олигархично.Обслужващо чужди интереси ТУРЦИЯ тото трябва да бъде ИГНОРИРАНО от Българската политика и живот!Токсините не са нужни на България! ДПС и техните еничери са опасни за здравето на България и Българофилите!

    Коментиран от #65

  • 63 Украинеца

    1 0 Отговор
    Е в а х Певска при нас в хотел одеса в Киев.На 23 03 2020 в стая 15ф.Отслабна вече защото пилора му е разширен.
  • 64 Гост

    5 0 Отговор
    Орхан е много умен. Лично мен ми харесват и карадайъ. Лоши хора няма. Много народ Орханчо умира. Да сте живи и здрави младите. Животът е пред вас. Млад народ от ковод19. Да ви пази бог. Гости сме на тоя свят всички. Успех Исмаилов!
  • 65 Ти да видиш как

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Ти да видиш":

    Карадайъ, коги стане президент на страната, а Доган - шеф на ДАНС, Движението за Права и Свободи ще бъде за всинца Партия Любима. Задунайския Вилает на Щатите ще се превърне в Швейцария на Балканите.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Стефан

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Те бяха прокудени,аз съм свидетел даваха им срок 7 дена да напуснат България.Преди да напишеш нещо проучи материята.
  • 70 истината

    0 2 Отговор

    До коментар #15 от "123":

    Винаги да говорим уважитлвно и истината. Б България,през времето на соца никой не е ограничавал правата ма никоя етнос да учи.Точно обратното Турци,помаци и др. се позваха с привилегии(стипеддии,прием с по-нисък бал).Това и Орхан ще го потвърди.Имаше и специално отпуснати бройки за тези региони.....

    Коментиран от #72

  • 71 Ост

    2 1 Отговор
    Тоя жив ли е оди бе оди и се хвърли от наи високия виадукт че ни омръзна да ти гледаме зурлата
  • 72 123

    2 0 Отговор

    До коментар #70 от "истината":

    Темата е за сега не за преди 32 години, дори и тогава хората са безправни крепостни селяни, които не могат да отидат да живеят в друг град.А за да влезеш в университетеди 32 години пр си искат пропоръка от БКП и ДКМС, не ги ли получиш няма влизане в университет, това важи за всички а още повече за българските мюсулмани.% на тези мюсулмани с висше образование тогава е много нисък, сега е по висок.