Last news in Fakti

7 Януари, 2022 22:27 19 182 145

Арман Бабикян пред ФАКТИ: ГЕРБ се гаврят с българския народ

  • арман бабикян-
  • ние идваме-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • продължаваме промяната

“Тези хора са мутри, те експлоатират държавата като мутри, а не като администрация, не като служители на данъкоплатците”, каза още пиар експертът за бившите управляващи

Арман Бабикян пред ФАКТИ: ГЕРБ се гаврят с българския народ - 1
Снимка: ФАКТИ

“Това, което ГЕРБ си направиха в Народното събрание приличаше на автогол. На мен по-скоро ми прилича на защитна стратегия на хора, кадри и взаимовръзки, останали от времето на ГЕРБ в различните енергийни дружества и съответните заинтересовани компании, които печелят покрай тези взаимовръзки”.

Това посочи пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ Арман Бабикян, пиар експерт и бивш народен представител, който е част от организацията “Ние идваме”. Повод за думите му беше изслушването на енергийния министър Александър Николов относно строежа на газовия интерконектор България-Гърция, което беше инициирано от ГЕРБ.

“Понеже усетиха, че вероятно част от ключовите им кадри в ръководството на енергийните дружества и в управлението на БЕХ вероятно ще бъдат освободени, решиха да предприемат една превантивна атака срещу кабинета или за да ги спасят, или да влязат в ролята на жертви, преследвани от новата власт и паднали героично”, коментира още той. “Глупавичко е малко, още повече, че част от въпросите, които сега се разискваха в зала, сме ги поставяли още в миналото Народно събрание. Още тогава ГЕРБ реагираха като ужилени”, добави Бабикян.

“Странното тогава беше, че задаваш въпрос към изпълнителната власт в комисия в качеството си на народен представител и преди министърът да е успял да си отвори устата, изведнъж започват от ГЕРБ да дават отговор. Депутати, които не са получили този въпрос, той не е към тях, подскачат като ужилени и започват да дават отговор. Смешно е”, разказа бившият народен представител.

“Въпреки въздържаното поведение на министъра на енергетиката и на колегите му, включително на Асен Василев, мисля, че за по-запознатите проблемът вече е ясен - договореното количество от 1 милиард кубически метра газ от Азербайджан очевидно не влиза в България или в България влизат около 30% от него. Останалото очевидно продължава в други посоки или някой от българска страна престъпно е отказал тези количества”, коментира Бабикян.

На въпрос за изпитанията пред министър-председателя Кирил Петков, той отговори: “Изпитание е, че човек трябва да казва истината и трябва да казва цялата истина. Аз знам, че не е уверен докрай, има защо - защото дори да хванеш и да посочиш извършителя, няма кой да му повдигне обвинение, докато Гешев е главен прокурор. Това се вижда и от действията на Рашков - имаш свидетел, никой не иска да го разпита, но за сметка на това канят да разпитат някого, който е казал, че знае къде отиват едни неща”.

Арман Бабикян изрази мнение, че вместо да разглежда важни въпроси, днес парламентът е отделил три часа на дебат дали достъпът до сградата му да се случва след представяне на зелен сертификат. “Това ли е проблемът на страната ни? Три часа парламентарно време и то не за първи път, а днес отново, разсъждавахме над този велик лист, който единствено удостоверява дали някой е ваксиниран или не”, каза той.

“Кирил Петков е прав да е предпазлив донякъде, но когато става дума за престъпления от такъв мащаб, както е в енергийния сектор, нещата трябва да се казват. Тези хора направиха тази схема, защото за по-малко от две години направиха три пъти по-дълъг газопровод, който не вкарва газ в България, а транзитира газ през България, и то с наши български 3 милиарда. Наши собствени български пари, за да може чужда държава да транзитира газ до друга чужда държава, а един проект, който струва 240 милиона евро, който засяга директно България и внася по-евтин газ в България и българската газопреносна система, 12 години не можем да го направим”, посочи депутатът в 45-тото и 46-тото НС.

Той даде своя коментар и за вчерашния разпит в Главна дирекция “Национална полиция” на лидера на партия ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов, който бе по повод сигнала на гражданско сдружение “БОЕЦ” за снимките от спалнята на Борисов, на които се виждаха пачки и кюлчета злато на неговото чекмедже и евентуалния произход на тези средства.

“Това, което чухме след като излезе, беше цирк. Гледали сме и друг път подобни циркови изпълнения на г-н Борисов. Надявам се вътре да е попитан поне едно нещо - коя е Мата Хари, тъй като той публично, пред целия български народ каза, че знае коя е. Поне това да е казал. Разбира се, че ще отрича, че има каквото и да е. И топлийка да го питат - “той и топлийка няма”, но поне да каже коя е тази жена, за да може органите добросъвестно да я поканят и да я разпитат: “Вие ли сложихте пачките на този невинен човек? Вие ли инсталирахте кюлчетата на този безкрайно невинен човек? Вие ли снимахте този толкова снежен човек?” Ако той не иска да говори, поне тази дама да говори, защото няма как и двамата да са невинни. Той посочва нея за виновна, снимките посочват него за виновен. Истината трябва да излезе на бял свят. Би трябвало, ако Борисов е почтен, да има изгода от това да посочи това лице, за да оневини себе си”.

На въпроса кой се бои от разплитането на тази история, пиар експертът заяви следното:

“Борисов се притеснява от тази история. По тази причина е и пусната тази история. За това и той стои мълчаливо привързан към интереси, от които не може да се отдели. Както е пусната тази снимка, така могат да бъдат пуснати и други неща. Имена, сметки... За това, когато излезе списъкът “Магнитски”, за който преди малко чух, че става дума, там беше посочено "политическо лице, лидер на партия", но не беше написано името. Всички знаят чие име беше това. И да, САЩ са достатъчно дипломатични и не биха посочили името на нито един европейски министър-председател, на страна член на Европейския съюз, защото не се прави така. Но всички разбраха за кого става дума. И да, първият човек, който изтърча на пожар до къщата на Н.Пр. Мустафа, беше г-н Борисов. Той много добре знае за какво става дума. Така че за всяването на надежда у различни кръгове от ГЕРБ - "Другарки и другари, дръжте се в землянките, утре ще се върнем на власт", искам да ги предупредя, че това са пълни глупости. Не, няма да се върнат на власт по този начин - с този лидер, с този вид политика, с този вид поведение”.

Бабикян бе категоричен, че в България трябва да се създаде естествена конкурентна среда, която да повиши жизненото равнище в страната.

“Ако “Продължаваме промяната”, въпреки че имам много приятели там, решат да се превърнат в продуктово позициониране на старите интереси на старата мафиотизирана власт, съжалявам за симпатиите. Но няма да го направя никога, докато не се уверя в това. За мен няма ляв и десен прочит на кражбата, мафията, корупцията. Има един прочит - краденето е крадене”, заяви още Арман Бабикян.

Бившият народен представител спомена и друг момент от поведението на ГЕРБ. А именно, че първи те предложиха мораториум за цените на електроенергията за бита в България, а след това се обърнаха срещу собственото си предложение. “Слушам Делян Добрев, който ми казва, че било глупаво решението, което ГЕРБ предложиха. Тези хора се гаврят не просто с властта на опонентите си, те се гаврят с българския народ“.

“Това дърво е засаждано 12 години. Когато казахме: “Мутри, вън“- това не е просто благ лозунг. Тези хора са мутри, те експлоатират държавата като мутри, а не като администрация, не като служители на данъкоплатците. Нищо подобно. Така както се управлява банда за дистрибуция на наркотици в Люлин, така, така управляваха и държавата", каза в края на разговора Арман Бабикян от “Ние идваме”.

Целия разговор гледайте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 122 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sieg

    116 75 Отговор
    НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ!!!

    Коментиран от #10, #24, #82, #83, #131

  • 2 Майна

    71 88 Отговор
    Бабикян ,ти си си остал във времето на ПРОТЕСТИТЕ ..ИМА И НОВИ,КОИТО СЕ ПРИСЪЕДИНИХА КЪМ ГАВРАТА СЪС БЪЛГАРИТЕ- ПП и всички в парламента...ВЪЗРАЖДАНЕ В МОМЕНТА СА ЕДИНСТВЕНО ПРОТИВ ГЕНОЦИДА И ПРОДАЖБАТА НА ИСТОРИЯТА НИ , НА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #19, #118

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 изчакахме се

    80 50 Отговор
    това го знаят болшинството от българите,ами махайте гешефта и да видим най-сетне на живо, правосъдие в действие!
  • 5 Покажи ми един бе Бабикянчо

    76 20 Отговор
    Управляващ който не се е гаврил с този народ?Па,май си го заслужава...
  • 6 Sieg

    103 63 Отговор
    С 800 000 България е намаляла за 10 години! Помните кои управляваха 10 години нали. ГЕРБ!!! ГЕРБ е геноцид за БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #13

  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    60 29 Отговор
    Мале "факти" счупихте тъпомера.....

    Коментиран от #68

  • 8 Нашите

    39 8 Отговор

    До коментар #3 от "Всеобща тайна":

    Кладенци са препълнени . На вас ви пресъхнаха кладенците , опразниха ви се хамбарите , и ви изгаснаха печките ! Сал една мотика за Англия ви е останала !

    Коментиран от #11

  • 9 банален

    84 48 Отговор
    тоя ако го срещнете след сто години, сигурно още ще говори за мутри.
  • 10 Я зеления чорап

    45 34 Отговор

    До коментар #1 от "Sieg":

    си затъкни востата!
  • 11 хахаха смех

    25 9 Отговор

    До коментар #8 от "Нашите":

    Е като са ти пълни кладенците , що ревеш ???? хем сърби хем боли , а ????

    Коментиран от #17

  • 12 У бре

    75 47 Отговор
    Арменски цървул, още ли си жив? Няма да забравим голеееемия ти принос в два безсмислени парламента! Айде поемай към Казахстан, че Русия и твоите наемни сънародници вече спасяват държавата от собствения им народ..
  • 13 За десет години!???

    70 43 Отговор

    До коментар #6 от "Sieg":

    Бе аланкоолу ,а за предишните 20г липсват 2,5 мл, общо за 30г липсват 3,2мл ?Кой виновен!?!?ГЕРБ ли!?

    Коментиран от #18, #127

  • 14 име

    63 34 Отговор
    Радвам се, че сметкаджиката Манолова и егоцентрика бибиткян ни са в НС. Освен да обяснават как ги пресредвал гушев и да плюят по всички други, от тях реална работа нямаше да видим. Дажефако бяха влезнали, сега все още нямаше да има правителство благодарение И на тях.
  • 15 Хехе

    76 34 Отговор
    Много ми харесва това уточнение - БИВШ депутат от Изправи се! Мутри Вън! Просто такива просяци не трябва да стигат до парламент.
  • 16 Голем смях

    60 32 Отговор
    Този кой беше?
  • 17 Ако

    23 16 Отговор

    До коментар #11 от "хахаха смех":

    Можеше да разбереш какво си прочел , глупостите които пишеш , нямаше да да толкова много ! Щяха да са само много !

    Коментиран от #22

  • 18 Sieg

    45 39 Отговор

    До коментар #13 от "За десет години!???":

    Говоря за последните 10 години , а ти ако искаш гледай назад от 681ва. За последните 10 години България с управление на ГЕРБ намаля с 800 000 човека. Нали уж към по добро обещаваше демкрацията! Ко стана????

    Коментиран от #25, #51, #61, #108

  • 19 Историята

    22 9 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    Е за КОМПЛЕКСАРИТЕ.Нас ни интересува настояще и бъдеще.
  • 20 MGewehr

    49 21 Отговор
    На тоя ...ебил сурата му отговаря на психическото състояние!
  • 21 5577

    29 19 Отговор
    Какво ни занимавате с мутри. Отдавна хората ги оцениха и поставиха на мястото им , а именно извън политиката. Да си говорят вечер по кръчмите, какво ползват форум като този.
  • 22 или или

    17 11 Отговор

    До коментар #17 от "Ако":

    дори не ти се разбира какво пишеш , просто си пий хапчетата или спри с парцуцата!

    Коментиран от #42

  • 23 Хихихихии.. хихихихии

    47 13 Отговор
    ПИЯНДУРА- 12-те КЕНЕФА,МВР( 60 000 служители) И ВСИЧКИ СПЕЦ- СЛУЖБИ ЧИЕТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА ОПАЗВАТ ВЪТРЕШНИЯТ РЕД И СИГУРНОСТ...ПИТАТ ПОТЪРПЕВШИЯТ (ЖЕРТВАТА) ,КОЙ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО И ГЛЕДАТ КАТО ДОБИЧЕТАТА ...ЦЯЛА ГОДИНА?!?!??? ТОВА Е ВАШЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, КЛОУНИ
    Хихихихии.... Хихихихии......
    КЕНЕФ,.. УСПЯ ЛИ ДА РАЗБЕРЕШ КОЛКО МИЛИОНА ПОХАРЧИХА ЕЛ ЧАПО ДУБАЙСКИ И БЕОГРАДСКИЯТ АЙДУК ЗА...ПРЕВРАТА?!?
    Хихихихии... Хихихихии....

    Коментиран от #27

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 proi4o

    21 18 Отговор
    "...За мен няма ляв и десен прочит на кражбата, мафията, корупцията. Има един прочит - краденето е крадене”, заяви още Арман Бабикян...."///100+!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ТРД

    33 41 Отговор
    Затвор за мутрата Борисов!
  • 30 ревввв

    19 34 Отговор

    До коментар #25 от "Оди се трескай със ма.нафите":

    на гербери и продажници.....
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Организацита Ние Идваме

    25 6 Отговор
    Изправете го ! Ние Идваме !!
  • 34 Elektra

    45 19 Отговор
    Кой беше тоз Бръмбарян. Има много пиянска мутра
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 мдаааа

    40 5 Отговор
    В България се пръкна нова професия - Чегъртач ...😁
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Веселинъ ЕГН 7113136860

    43 19 Отговор
    Хайде стига вече арменски османци в политиката! Що за безобразие е един арменец да ни се прави на интересен! Наглост арменска безгранична! Да си отиде в Армения и да попства колкото си ше! Евреин гнусен арменски!

    Коментиран от #55

  • 40 Мнение

    22 30 Отговор
    Факт е, че при новия главен прокурор след седмица, Теменужка ще влезе на секундата в затвора заради липсващите документи

    Коментиран от #43, #132

  • 41 Ристо багеристо ?

    9 7 Отговор

    До коментар #28 от "Ристо":

    научи се първо да пишеш и тогава се пробвай а даваш мнения
  • 42 Ако

    10 6 Отговор

    До коментар #22 от "или или":

    Не знаеш , какво е ограничен мозък , просто застани пред огледалото ! Ако можеш да се познаеш , значи нещата не са загубени напълно за тебе !

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 еййй

    10 7 Отговор

    До коментар #42 от "Ако":

    най после една велика мисъл замислена от шехерезада, напредвате с ума малко по малко за 12 години това е напредък )))

    Коментиран от #54

  • 45 Едно проучване

    16 29 Отговор
    Какво реване и тарашене ще настане след седмица след като на оядените акули им разпорят търбусите. Ще видите какво ще излезе от търбуха на Гешев и от търбуха на Цацаров. Може и още утре да стане, може още тази нощ, може след седмица. Съдбата им е е ръцете на Лаура Кьовеши и група американски сенатори. Присъдата им е ясна.

    Коментиран от #133

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Абе ,

    34 7 Отговор
    Рашо , веднага привикай Сбабичкян в милицията , щото е вътре с наркотиците в Люлин .
  • 51 Няма значение

    29 8 Отговор

    До коментар #18 от "Sieg":

    Що,бе, гледаш само последните 10г??Виж още 22г назад!Кьорав ли си,бавноразвиващ ли си,та не можеш сметката да си направиш,че откак български некадърник управлява, населението с едно и също темпо намалява!

    Коментиран от #63

  • 52 Славчо

    19 5 Отговор
    Бягай да си пиеш ракията
  • 53 вмирисан

    20 7 Отговор
    ормянин
  • 54 Правилно

    11 11 Отговор

    До коментар #44 от "еййй":

    Забелязвате , че ние напредваме , но Вие устойчиво изоставате ! След като сте дремал 12 години , и сега сте беден , защо мислите , че сте умен !?

    Коментиран от #66, #75

  • 55 Айде, въз бе

    10 4 Отговор

    До коментар #39 от "Веселинъ ЕГН 7113136860":

    комлексите си някъде другаде избивай
  • 56 "МУТРИ ВЪН", ..А ???....А,...?????

    25 6 Отговор
    И..МУТРИТЕ ОТЕКОХА..В КЕНЕФА....
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Да се

    18 23 Отговор
    вземат в ръце ПП и да действат.Какви претенции имат и асоциация-търговци на ток гледах при Сашо Диков.Не произвеждат ток ,а продават.Питайте в Румъния как ги махнаха такива накачулени печалбари.Изчистете тези БЕХ и КЕВР,създайте нещо работещо в системата.Тоя на Булгаргаз да си ходи.Докато умувате лудите се налудуват и ВАС ВИ ПРАВЯТ на луди.Петков иди в АЗЕРБАДЖАН ако трябва.Какво ви баламосват Булгаргаз и Бойко и Теменужка,които трябва да са зад решетките ви ослужняват живота.Да говорят от ЦСЗ.Действайте безкомпромисно,затова гласувахме за Вас.Часовникът работи няма време за губене с изяви по тв.Искаме работа от вас.Банкянското говедо го затворете,защото само ви саботира.Специализираният съд също ви е работа № 1 да го махнете.Копейкин и той само ви саботира и отклонява от съществената работа в парламента.
  • 61 Хехе

    28 5 Отговор

    До коментар #18 от "Sieg":

    А бе, балък! Два пъти опитах да влезя в сайта за преброяване, два пъти сървъра се срина.Повече не повторих.Чаках в къщи лично да ме преброят,не дойдоха!Така че аз също съм "фантом", макар че съм тук,в България!

    Коментиран от #67

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Sieg

    18 17 Отговор

    До коментар #51 от "Няма значение":

    Никой не казва ,че преди това са били добри управници бе човек. Преди ГЕРБ пак намалявали , е това трябва да те успокоява ли?! 😃 ГЕРБ се провали във всеки един аспект! Всяко правителство , което не е с народа да се търпи не повече от 8 месеца. Ако Кирчо не покаже нещо добро да се маха и той!

    Коментиран от #84

  • 64 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 29 Отговор
    герб винаги са се гаврели с БЪЛГАРСКИЯ НАРОД а БОРИСОВ ГЕШВ са престъпници мутри мафиоти много КМЕТОВЕ кадруват на герб
  • 65 Мнение

    15 11 Отговор

    До коментар #59 от "БА'БИ'КЯНКА ДЕБЕЛОГЪЗАТА.. НОГО СЕ Е":

    Не усещаш ли, че хората разбраха, че си се насвяткал. Сега ще те претърсят за наркотици
  • 66 така ли ?

    19 5 Отговор

    До коментар #54 от "Правилно":

    Т.е. признаваш че през последните 12 годни си се облагодетелствал от герб еврофондовете и парите на евроданъкопладците ????

    Коментиран от #80

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 15 Отговор

    До коментар #7 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ОБИДНИЯ пост не съм го писал аз а герб троловете

    Коментиран от #76

  • 69 Ляляляля

    15 23 Отговор
    Няма чекмеджан и никога вече гепи пачковците, ще гласувам срещу баце дорде изчезне завинаги. Я колко е хубаво на телевизора, като го нема всеки ден
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 ХЮНДАЙ

    5 3 Отговор
    СТАМАТ се гаври в САЙТА подиграва се над форум ГОСТИТЕ под различни никове
  • 72 Гост

    29 8 Отговор
    Армане,май си заминахте още преди да сте дошли...няма такава пародия като вашата.Не ставате бе,примирете се и точка. Само с чегъртене не става,като го изчегърташ, ти ли ще управляваш? Държавата не ти е редакцията,нито фирмичка с десетина сътрудници.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ИВАН ПЛЙН

    10 15 Отговор

    До коментар #27 от "даже пуснах сълза":

    герб отичат
  • 75 Напредвате казваш ????

    12 15 Отговор

    До коментар #54 от "Правилно":

    да си богат не означава че си умен прием една тиква с милиарди , просто хитрец, всяка подлога която прави св...ки на дадена власт и се поитва да изкара лесни пари се нарича КРАЖБА за това ли ми говориш умнико????? най после разбра за какво говоря за 12 години си се облагодетелствал и сега ривеш понеше свършиха лесните пари които си вземал нали ?

    Коментиран от #79

  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 8 Отговор

    До коментар #68 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не ми кради НИКА
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Стамат

    16 4 Отговор
    Този кой беше, че не се сещам?

    Коментиран от #81

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Облагодетелствам

    3 6 Отговор

    До коментар #66 от "така ли ?":

    Се от всичко . Не само последните години , а и последните месеци . Едни да умни , други - ходят на гурбет .
  • 81 МЕЧУ

    3 1 Отговор

    До коментар #78 от "Стамат":

    това ти бря
  • 82 ГЕРБ са мекушави

    29 11 Отговор

    До коментар #1 от "Sieg":

    Трябваше да обявят военно положение и сринат барикадите на платените 1000-2000 от ДУБАЙ и МАСКВА ПРОТЕСТЪРИ. Трябваше да дойдат танковете!

    Коментиран от #96

  • 83 Последния софиянец

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Sieg":

    Кога живееше по добре и плащаше по малко сега или преди ? Питам и отговор не искам и не ми се мисли за след две години!
  • 84 Е така де

    19 5 Отговор

    До коментар #63 от "Sieg":

    Ама що на пангара слагаш ГЕРБ като главни виновници!??А Кирчо ще си ходи, сигурно е, както преди него Борисов,като царя,като Костов, Станишев,Виденов.....Луканов!!След Кирчо иде друга бодра смяна от крадци и гешефтари,ще си ходят и те!!Само се чудя ,как обвързваш с демографията всичко това???
  • 85 Ама

    26 7 Отговор
    Тоя бил пиар-експерт ли бе, смях в залата ! Все едно Ким Ун да се представя за фитнес-инструктор ! Да не би да е анти-пиар, нещо да не сте разбрали... ?!!
  • 86 Тоя

    11 8 Отговор
    Герб ги дъвче с такова удоволствие, сякаш са през ерватив !
  • 87 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 23 Отговор
    СЪД за БОРИСОВ ГЕШЕВ КЕВР НЕК и всички КМЕТОВЕ ОТ герб

    Коментиран от #143

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Смешници

    26 7 Отговор
    И този Барбарон мъкнеше ковчези въжета бесилки

    Коментиран от #95

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Аноним

    9 5 Отговор
    Предлагам на това животно хас мокар да ми направи
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 нато

    29 6 Отговор
    Страхлив арменецо.Защо не се изметеш в Армения или при Путин.Б-я да се отърве
    от недоразумение като теб.Един въпрос:Кой ти плаща?
  • 94 Колкото и да те плюят Бабикян...!

    9 25 Отговор
    Точен си...!!!
  • 95 А Вашият Мутрафчиев...?!

    7 12 Отговор

    До коментар #89 от "Смешници":

    Не размахваше ли нон-стоп ковид-скелети...?!Или стандарта е двоен...?!?!?!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Амиии

    21 4 Отговор
    Добър ПР е арменският таскебап. Попиарства малко, и народът им би шута. Клоун.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Отегчен

    22 8 Отговор
    Аман от този Бабикян , дори снимката му е отблъскваща .
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ех, канада. Ех, дубай

    21 5 Отговор
    Вече на всички омръзна все да се оправдавате с герб. Нали гласувахме за канада. Явно дубай ви плаща
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Filo

    17 6 Отговор
    Бибиткян - мутро вън.
  • 105 нормален

    5 17 Отговор
    СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЗА ГЕРБ. ТЕ СА КРИМИНАЛНА ИСТОРИЯ - С ТЯХ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ САМО СЛУЖБИТЕ!
  • 106 Уточнение

    14 5 Отговор
    Рядко противен индивид е това мазно арменско недоразумение
  • 107 Гошо

    11 3 Отговор
    Този вече е извън играта. Защо въобще се вълнува. Взе едни пари. Харчи, Арман. Пийни едно, две ...
    пет. Наздраве. Пловдив те чака! Капана не се е преместил! Наздраве!
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ...

    5 11 Отговор
    Бабикян бил противен, арменците били не знам какви си, нямало нужда да се пише повече за герб. Това са противни и глупави коментари. Противното е, че когато някой не хареса написаното започва да обижда по най-долен начин лично автора на статията и дори да обсъжда народността му по напълно противен начин. Глупавото е, че вече на някои не им се слуша за герб, омръзна им. За престъпленията на герб и за това каква мафия са трябва да продължи да се пише, докато не излезе всичко наяве и докато не започнат да се влизат в затвора...

    Коментиран от #128

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Шефкет

    1 6 Отговор
    Те и децата го знаят. 12 години как във входа разни ченгета, полицаи, учители от балкана бкпгерб, гласувайте за Борисов. Много са и трудно бихте се разделили с тях. От тях, хората има много крайни и ги разбираме, защото цели семейства работят в администрации.. Полиция, общини, паспортна, свидетелства за съдимост, нап, наи, митници, ако ще управители на пазачи. Така ще е слушайте събота по бнр 150.От бедните страни, градове, села по простоватите нахлуват, а умните бягат в Европейски западни държави. В Бг е по зле и от живково, хубаво си живеят федералните власти. Ф е о д а л и т е. Правят всичко възможно да паднат от власт новите Кирил и Асен и да върнат Борисов, но трудно, щом меркел вече не е, но простият с пари от балкана, за тях са парите, а не учението. Поне другите са по умни и красиви, туркинчетата. Те са много учтиви, но другите2 да му мислят новите. Нямат си държава и я искат явно те. Има стойностен от тях, но много надигнаха глави 2отмалцинствата,дори1.мира добрева
  • 112 Боги такежиев

    11 0 Отговор
    Ти какъв си Всъщност, който сипеш епитети, ти грознико не трябваше да си въобще в България, марш в Армения и не смей да хулиш нито един българин какъвто и да е Той. Навлек, случайно попаднал в България..
  • 113 Боги такежиев

    8 1 Отговор
    Сега разбирам защо са се пръкнали по целия свят като циганите... На турците им е писнало от такива като Тоя и са им разказали Играта....
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Болярин

    5 0 Отговор
    Ей, "фекалий.бг" партийното ви модераторче трие всичко което е истина ! ЖАЛКИ МАНИПУАТОРИ ! Но и това няма да ви помогне ! А парите, които взимате затова, за лекарства да ги дадете !!!
  • 121 Болярин

    10 0 Отговор
    Махни си мазни суат от българското публично пространство БЕ, арменско нищо ! Иди в Турция да се правиш на пиар анализатор - с кофа овлажнителен крем ! Там можеш да си носиш обемите от вмирисана риба !!!
  • 122 ЕДГАР КЕЙСИ

    13 0 Отговор
    ОТ 1 ГОДИНА , КОЙ СЕ ГАВРИ С БЪЛГАРИЯ...... НЕ СА ЛИ ПЛАТЕНИТЕ ПРОТЕСТИ И ВЪСТАНИЯ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП , ЧЕРЕПА И ОЛИГАРСИТЕ..... А ПЪК ТОВА ВЕЩЕСТВО НА СНИМКА С ВСИЧКИ ОТРОВИТЕЛИ ИЗТЕЧЕ В ПОМИЙНАТА КАНАЛИЗАЦИЯ .......

    Коментиран от #134

  • 123 Така ми викат

    8 0 Отговор
    Той и Господ се е изгаврил с тебе.
  • 124 5788

    9 0 Отговор
    Стига с тоя ГЕРБ, бе, вие сте на ход! С това ли ще пълните времето, ефира и страниците?...
  • 125 Мавруд

    1 10 Отговор
    Пет трола, мазни гербави скороядни ненаситници, се надпреварват под различни имена(постове) да оневиняват мутрата Боко! Голямо квичене, зер ви напълнят копанята...

    Коментиран от #129

  • 126 Скрий се, балбутино

    6 0 Отговор
    Какъв Герб, кви 5 лв
  • 127 Те някои виждат

    2 0 Отговор

    До коментар #13 от "За десет години!???":

    Само това, което им изнася
  • 128 4567

    3 0 Отговор

    До коментар #109 от "...":

    "... за престъпленията на Герб и каква мафия са... "
    Само Герб ли? Сериозно ли? Ами преди тях, ВСИЧКИ, да не ги изброявам? Ами тези след 1944?
    НЯМА НЕВИННИ! Обществото би имало полза единствено от ОБЕКТИВНОСТТА при определяне на ВИНАТА! Защото всичките тези, те са свързани, те се създават едни-други, създават и поддържат СТАТУКВОТО! И тези сега, и те вероятно, няма да направят изключение...Излезте от късата перспектива, с която възприемате нещата, за да виждате истинската реалност, а не тази, която монтират поредните СЦЕНАРИСТИ!
  • 129 ехото

    5 0 Отговор

    До коментар #125 от "Мавруд":

    Неколко трола, антигербери, дежурят и с добре познат, семпъл набор от клишета, поддържат ОГЪНЯ... ха, ха, ха... 😋
  • 130 Тоя

    7 0 Отговор
    Да гледа да не се показва, защото ще го подгонят с камъни. И то същите дето го слушаха в захлас пред шадравана. Същите пенсионери.
  • 131 да пикаме на Мунчо

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Sieg":

    Вива ГЕРБ!!!!
  • 132 да пикаме на Мунчо

    4 1 Отговор

    До коментар #40 от "Мнение":

    Да ама нов прокурор ще има на кукуво лято
  • 133 да пикаме на Мунчо

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Едно проучване":

    Какво ли ще стане след като ти разцепят ануса на теб ,съдбата тие в ръцете на жителите на Факултето
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Токин

    9 0 Отговор
    Гавра е посредствени и компрометирани лица като въпросния Бабикян Арман да бъдат депутати! Този човек беше ПР на ДПС! Защо никой не пише, че преди десетина години им правеше политическите кампании?!? И сега се представя като защитник на промяна? Смях!
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 А бе, ти

    2 1 Отговор
    Пак ли плюеш по ББ. Престани, видяхме те какви ги вършиш. Народът не те харесва.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 L.A.I.N.I.A.N

    2 0 Отговор
    Смотаняк
  • 141 Ха ха

    1 0 Отговор
    Нахраниха ли те смотльо
  • 142 Аз бе

    1 1 Отговор
    Остана големия анус и по голямата армен.кратуна да говорят за българския народ! На азерите бих те дал...да ти скъсат дебелия г...ъ...з!!!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Sun

    2 0 Отговор
    Баби,Минеков и адвоката, класически напън на неудачници, които времето сложи на дъното в тинята. Тези хора освен маша, ръжен , дилаф не могат друго . Евтини и алчни, готови за лизане, мазане, близне. Лебедовата им песен се чува в ушите ми…
  • 145 И Бабикян се изгаври

    1 0 Отговор
    Като тръгна да защитава и налага русофобия....