Last news in Fakti

22 Март, 2016 11:51 4 457 6

Атентатите в Брюксел (Снимки)

  • брюксел-
  • атентати-
  • взривове
Атентатите в Брюксел (Снимки) - 1
Снимки: Туитър

Най-малко 23 души са загинали и поне 30-тина ранени при днешните серия от взривове в Брюксел.

Атентатите в Брюксел (Снимки)

Две експлозии разтърсиха във вторник летището „Завентен“ в Брюксел около 8 часа тази сутрин.

Атентатите в Брюксел (Снимки)

Други най-малко четири експлозии са станали в метрото. Властите съобщават за поне десетима души убити при взривовете в метрото.

Атентатите в Брюксел (Снимки)

Те са станали в квартал Маабек и центъра на Брюксел, където се намират сградите на европейските институции.

Атентатите в Брюксел (Снимки)

Нивото на сигурност е повишено на максимална степен в цяла Белгия.

Атентатите в Брюксел (Снимки)

Централната гара в Брюксел е евакуирана. Сградата е обградена от полицията. Линейки, полицейски коли и пожарни се движат в района на европейските институции. Атентатите стават във втория ден от Страстната седмица на Великден за Западна Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    1 2 Отговор
    На ви либерална политика .Малките ви мозъци нищо не разбират.Толкова ли сте тъпи,или продажни.Жалко за загиналите хора .Ако сте на тяхно място песента ви ще е друга.Грешката е на хората 4е жи търпят ама вие се о.рахте до ушите
  • 2 гот

    1 0 Отговор
    Меркел сигурно протрива изпотени ръце от удоволствие.
  • 3 Дани

    1 0 Отговор
    Жертвите ги пишете на сметката на Ангела Меркел и на "либералните" политици от западна Европа!
  • 4 БЪДЕЩЕ

    2 0 Отговор
    Така ще бъде, вие ги прибирате в европа уж със деца и майки, да ама те така действат, влизат вътре уж не са такива, но няма ислямист който да не е с тях! ИСТИНАТА Е ЧЕ ТЕ ВЛИЗАТ В ЕВРОПА И СА СРЕД НАС, НЕ МОЖЕЖ ДА ГИ НАПАДНЕШ!!! А КОГАТО ДОЙДЕ МОМЕНТА ТЕ ПРОСТО ВЕЧЕ НЕ СА ДОБРИ МЮСЮЛМАНИ А ТЕРОРИСТИ.
    ТАКА Е ДОБРОТА НАИСТИНА Е ГЛУПОСТ!! НО ТЕ ТОВА ГО ЗНАЯТ И НИ ВЪРТЯТ НА ПРЪСТ. ЗАТОВА И ЩЕ СВЪРШИ ТОЗИ СВЯТ ЗАРАДИ ГЛУПАВИЯ ЧОВЕК,
    ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕ ГОСПОД НИ Е ДАЛ МОЗЪЦИ, ИМАМЕ И СЪРЦА, НО ТРЯБВА ДА МИСЛИМ С ТЕЗИ ГЛАВИ. ИНАЧЕ КРАЯТ Е НЕИЗБЕЖЕН!
    НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СВИКВАМЕ С ТОВА И ДА ГО ОСТАВИМ ДА ПРОДЪЛЖАВА!!!
    НИКОГА !!!
  • 5 антимюсли

    0 0 Отговор
    На едно място никога не могат да живеят в мир хора с различен цвят и религия.Честита ислямизация на Европа с единственито съдействия на САЩ.
  • 6 антимюсли

    1 0 Отговор
    И след поредния атентат ако не започнат депортиране на хлебарките напъплили из Европа значи верно всички управляващи са меки китки и наг.зени на запад с влажен поглед през океана
Новини по държави: