Last news in Fakti

22 Март, 2016 12:22 2 251 2

ЮКИП: Шенген е виновен за атентатите в Брюксел

  • брюксел

5000 джихадисти са се върнали в ЕС от Сирия.Има 94 завърнали се джихадисти в брюкселския квартал Моленбек

ЮКИП: Шенген е виновен за атентатите в Брюксел - 1

Жертвите от летището Завентен са резултат от политиката на Шенген за свободно движение на хора и липсата на граничен контрол. Това обяви в профила си в Туитър говорителят на евроскептичната партия за независимост на Обединеното кралство /ЮКИП/ в Европейския парламент и евродепутат Майк Хукъм.

Този ужасен акт на тероризъм показва ясно, че Шенген и липсата на граничен контрол е заплаха за нашата сигурност.

Шефът на Европол обяви през февруари, че над 5000 джихадисти са се върнали в ЕС от Сирия.Има 94 завърнали се джихадисти в брюкселския квартал Моленбек. Този факт трябва да е предупреждение за хората, че отворените граници излагат на риск живота на европейците.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    2 2 Отговор
    Не е вярно - самите жертви са в резултат от терористичен акт, извършен от терористи, влезнали безконтролно в ЕС заедно с още други милиони безконтролно навлезнали в ЕС по покана на Ангела Меркел. А иначе причините за извършването на самия атентат трябва да се търсят в дългогодишните действия на разни държави, вкл и текива от ЕС, в близкия изток!
  • 2 кроко

    2 2 Отговор
    Също така, по същество свободното движение не представлява проблем, а по-скоро дългогодишната липса на интегртация на мисюлманите в Белгия и липсата на ефективно правораздаване срещу тези, проповядващи радикализъм.
Новини по държави: