Last news in Fakti

23 Март, 2016 15:48 14 568 26

Най-мощната бомба не е избухнала в Брюксел

  • брюксел-
  • белгия-
  • бомба-
  • атентати-
  • летище-
  • избухнала

Нивото на сигурност в Белгия бе повишено до максимална степен

Най-мощната бомба не е избухнала в Брюксел - 1
Снимка: БТА/ AP

Белгийската прокуратура обяви, че най-мощната бомба на летището в Брюксел не е избухнала, съобщи „Асошиейтед прес“.

Тя е трябвало да избухне с другите две. По-късно властите контролирано са я взривили. Тя е била по-мощна от другите, обявиха още белгийските власти.

Силите за сигурност все още са по петите Наджим Лахрауи, който избяга след нападенията.

Нивото на сигурност в Белгия бе повишено до максимална степен след атентатите в брюкселското метро и летище във вторник сутрин.

Таксиметровият шофьор, закарал атентаторите до летището, сподели, че тримата са действали подозрително.

Тримата мъже, заснети от камерите преди първия взрив, са приготвили повече бомби, отколкото са занесли. От таксиметровата компания, обаче, им изпратили по-малка кола, която не могла да побере всичките куфари (с бомби в тях).

Властите издирват четвърти човек – влязъл в метрото и задействал експлозива на метростанция „Малбек“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 опсмопсус

    2 2 Отговор
    Западните служби блеят или носят чорапогащници, като военните им министри!
    На тея европейци всички владетели са се обърнали в гроба!
  • 2 Цура

    2 1 Отговор
    Европа никога не е била по-обединена от сега. Европа има силите да се изправи на крака. Ние да му мислим с балканските фабрични настройки и посткомунистически манталитет.
  • 3 Христо

    4 0 Отговор
    Европа ще се оправи на п.ткин петък с тия ръководители!!!! Ние па хич с Боко тиквата на чело

    Коментиран от #4

  • 4 умен че чак тъп

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Христо":

    -Да ще върнеме на власт пак станигейски и олигофренски защото мислели за бабичките но не им дават по-40лв.за коледа и великден като батте бойко пожарната а само искат да ходят със бастуните да гласуват за тях та после комунетата да правят коалиции със турци и цигани и да крадът държавните пари чрез държавни поръчки.
  • 5 Владимир Йосифов

    1 0 Отговор
    Европа трябва да обяви Военно положение !!!

    Коментиран от #6

  • 6 кукумицин

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Владимир Йосифов":

    я па тоя и боленка сидерова президент главнокомандващ българската армия...да ама не сега ще ходи със поличка и ще лъска руските паметници като шмайзера на альоша.
  • 7 Бай хой

    1 2 Отговор
    Аве що лумпените продължават да се оправдават с комунизъм, посткомунизъм и руска зависимост. До преди четвърт век бяхме мощна, перспективно развиваща се държава.

    Сега проститутките реститутки продадоха Родината и природните богатства на окупаторите колонизатори.

    Вижте до къде я докараха. Пред разпад на държавата сме а те все още се чудят какво да продадат и разрушат.

    Коментиран от #10

  • 8 Руски Шпеков Салам

    2 2 Отговор
    какъв разпад на държавата те гони като управляваш германски автомобил и гледаш телевизия на японски телевизор
  • 9 дядо ви

    3 1 Отговор
    Кои реститутки,бе? От 27 г ни управляват все същите десари и техните изродчета!!Гиди долнопробни комуняги!!!
  • 10 Хемороид

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "Бай хой":

    А ве ти наистина си ГОЛЯМ Бай Хой. Да, бяхме мощно надупена на изток държава. Май те тресе носталгията по Тато, а?
  • 11 фостатаааа

    2 2 Отговор
    До всички 2 по-долу, плюещи по комунизма и т.н. - от 27г. в България няма комунизъм, а вие сте толкова много, че ако влагахте само 1/10 от времето и енергията, използвани във вашите шизофренични излияния, в опити да развите някаква стпанска дейност, до сега щяхме да сме в топ 20 на световните икономики! Но дори и да не бяхте успяли, поне щяхте да сте си намерили някаква нормална работа и да можете да се самоиздържате. А не, вместо това да прекарате и последните години от жалкия си живот в мрънкане и търсене на виновни за собствената ви некадърност и мързел!
  • 12 гра

    1 2 Отговор
    Много точно казано!
  • 13 Само Така

    2 1 Отговор
    -Да работи умният народ за трохи за комунета политици чиновници бизнес и мафия ама аз не!-За по-низши същества не работя!!-Те да работят маймуните да стават хора!!!
  • 14 Бай хой

    1 2 Отговор
    Комунизъм било ДС имало, да вярно е но имаше и ДЪРЖАВА която се грижеше за народаси, имаше устойчиво развитие нарастване на покупателната способност, на нацията. Сега няма смисъл да изброявам какво сториха с Родината лумпените прехластващи се по запада който ни окупира и колонизира. Вече сме и под нивото на половината африкански държави. България днес е в опасност и пред разпад именно заради тези "анти комунисти" и псевдо-демократи.

    Коментиран от #15

  • 15 Комсомолская Правда

    2 0 Отговор

    До коментар #14 от "Бай хой":

    плачеш само плачко защото нищо неработеше през комунизма а само крадеше и като отидеш в селската кръчма със 5-лева се правеше на баровец но сега ти трябват 500лева а ти си мързелив и няма откъде да ги изкараш и да ги откраднеш
  • 16 ahmet

    2 0 Отговор
    Долу Комунизма !
  • 17 7777777

    0 2 Отговор
    Господа, като махнем идеологията при социализма у нас имаше работеща икономика и България беше добре, къде са сега Булгартабак, който заливаше с цигари арабските страни и СССР, къде е Балканкар чрез който бяхме на едно от първите места в света по износ, къде е военно-промишленият комплекс, чрез който изнасяхме оръжия, къде е селското стопанство, което хранеше народа? А сега какво имаме - ядем вносни плодове и зеленчуци, защото нашата хубава земя не може да ги произвежда ли, военните заводи не работят, разпродадоха всички активи на държавата срещу комисионни, чужди фирми трупат и изнасят печалби на наш гръб, а ние сме бели роби в собствената си държава, като прибавим и кражбите и далаверите и няма пари за нищо! Нямаме образование, здравеопазване, армия, полиция, тотален разпад отвсякъде, хора ровещи в кофите за боклук, младите хора бягат в чужбина, няма такава държава, в която повече от половината от трудоспособното и население да работи в чужбина! Докато възстановим икономиката, макар и с други приоритети спрямо социализма, докато намерим нови пазари, докато се научим да произвеждаме качествени и конкурентни стоки ще минат години, с условието, че политиците ще работят за България, но те досега не са го показали!
  • 18 777777

    0 2 Отговор
    За тези които плюят по комунизма само да добавя, че КИТАЙ са комунистическа държава и развиват пазарна икономика и са световен лидер!
  • 19 чук и гег

    2 0 Отговор
    казал екстрамента и паднал в дупката
  • 20 7777777

    1 0 Отговор
    Пише се екскремент НЕГРАМОТНИКО ЧУК И ГЕК! Просто пример за несъвместими идеологически неща като комунизъм и пазарна икономика които работят! Лично мен не ме интересува кой ще управлява страната ни стига да имам западен стандарт на живот- комунисти, монархисти, социалисти, земеделци-всички са един дол дренки!

    Коментиран от #21, #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 ФЕНКА

    0 0 Отговор
    а ти какво знаеш за комунизма бе бачкатор?
  • 24 Ето ги истинските терористи

    0 0 Отговор
    -Всички здухани-издухани комунета меришеш ти на навталин восъчни фигури знаят само да крадът и да убиват хора те са истинските терористи на 20-век само евреино-грузинският сатрап сталин е унищожил 40-милиона души със своята дружка берия.
  • 25 кроко

    0 0 Отговор
    Велики тролчета, вместо да ревете и мрънкате, БАЧКАЙТЕ, та да ви видим колко сте велики! Нали искате пазарна икономика - айде да ви видим в условията на пазарна икономика какво направихе! Нали искате държавата вън от всичко - ето ви сега държава без никакви ангажименти! И без оправдания, че хората в България не ставали за нищо - ВИЕ СТЕ ЧАСТ от тези, дето не стават за нищо! Айде сега намерете си хора и вместо държавата, обучавайте си ги и си ги възпитавайте вие, тролчета използвани!
  • 26 дедо Шишарко

    0 0 Отговор
    точно така лилипуткин ви обучава в лъжи измами кражби грабежи убийства анексиране на чужди територии и подмяна на историята
Новини по държави: